Raylan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό στα στρώματα που κοιμόμαστε? Γενικά εσείς κάνετε βιολογικό καθαρισμό και αν ναι κάθε πότε?
chkaratso Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Iδανικά κάθε χρόνο είναι καλό να κάνεις. Επίσης έχουν βγει και σχετικά οικιακά σκουπάκια για στρώματα (προσωπικά έχω ένα της hoover) που έχουν 80-120ευρώ, σίγουρα δεν κάνουν την δουλειά του βιολογικού αλλά και μόνο που θα δεις τι μαζεύουν από στρώματα/μαξιλάρια/καναπέδες που μέχρι πρότινος νόμιζες ότι είναι πεντακάθαρα θα αναθεωρήσεις και θα σκέφτεσαι πως έμενες στο σπίτι χωρίς αυτό. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν έχω κάνει ποτέ μου για πάρα πολλά χρόνια. Του χρόνου προσανατολιζομαι να αλλάξω το στρώμα. Αν είναι νέο στρώμα που έχει αφαιρούμενο κάλυμμα, βγάζεις το κάλυμμα και το πλένεις στο πλυντήριο. 1
SB_1957 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν έχουμε κάνει ποτέ. Κάθε 3μηνο το στρώμα.βγαίνει έξω, το χτυπάμε με αυτό που τιναζουν τα χαλιά, το σκουπιζουμε με ηλεκτρική σκούπα, το καθαρίζουμε με ατμοκαθαριστη και το αφήνουμε στον ήλιο όσο περισσότερο γίνεται. Χρησιμοποιούμε προστατευτικά στρώματος τα οποία, όπως και τα σεντόνια αλλαζονται και πλενονται καθε εβδομάδα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα