Προς το περιεχόμενο

Προσφορές από παρόχους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις έκανα ανανέωση 100αρας γραμμής στη vodafone στα 25 ευρώ. Όσο υπάρχει αναταραχή με την τριπλέτα εκμευταλευτείτε το και κερδίστε χρήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι από λινκ. Όσοι έχετε συμβόλαιο πάρτε τηλέφωνο και πείτε ότι σας έκανε καλύτερη προσφορά η wind. Λόγω της όλης κατάστασης δεν θέλουν να χάσουν πελάτες και μπορείτε να γλιτώσετε ένα μικρό ποσό από το μηνιαίο προυπολογισμό σας. Δεν έχω κάτι να κερδίσω από αυτό είναι κάτι που μου έκατσε και είπε να το μοιραστώ

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η όλη κατάσταση. Εμένα με κάλεσαν μόλις από vodafone για vdsl50 στα 23,3€, ενώ είμαι στο adsl24 της vodafone με 15,5€. Ποια είναι η όλη κατάσταση που αναφέρεις, μπας και μπορώ να το ρίξω παρακάτω;

Σε ότι αφορά τη Vodafone, υπάρχει μια "αναταραχή" σε ότι αφορά το Vodafone TV με τη διακοπή του sportspack. Αν κάποιος είναι συνδρομητής sportspack, θα πάρει καλύτερη προσφορά για να παραμείνει στο δίκτυο. Μου έδωσαν το VDSL 50 στα 18,5Ε

damn... ποτέ δεν είχα vodafone TV... Θα τους πιέσω να μειώσω πιο πολύ το πάγιο, αλλά χωρίς vodafone TV στο υπάρχον πακέτο μπορεί να μην καταφέρω και πολλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...