lazlos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα Εχω ενα pc με windows 10 και εχω ενα δισκο με ταινιες μεσα. Εκανα share το δισκο και παω στον projector μου και παταω samba share ωστε να δει τον δισκο απο το pc μου, βλεπει την ip παταω επανω αλλα μου ζηταει login και pass ενω εγω δεν εχω κλειδωμενο ουτε το Pc ουτε και τον προτζεκτορα. Εχει καποιος καποια λυση? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μηπως ο προτζεκτορας βλεπει shares με πρωτοκολλο smb1 μονο? Απο αλλο pc με w7 ή νεοτερα τον βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, lazlos είπε Καλησπερα Εχω ενα pc με windows 10 και εχω ενα δισκο με ταινιες μεσα. Εκανα share το δισκο και παω στον projector μου και παταω samba share ωστε να δει τον δισκο απο το pc μου, βλεπει την ip παταω επανω αλλα μου ζηταει login και pass ενω εγω δεν εχω κλειδωμενο ουτε το Pc ουτε και τον προτζεκτορα. Εχει καποιος καποια λυση? Ευχαριστω Στα Windows 10 απο ενα update και μετά το samba είναι απενεργοποιημενο default για λόγους ασφαλείας. Πήγαινε controle panel- add remove programs, καπου εκει εχει προσθαφερεση στοιχείων των Windows, κάπως έτσι. Βρες το samba επέλεξε το και ενεργοποίησε το, reboot και κοιτα τωρα αν το βλέπει (πρέπει αν αυτο ηταν το πρόβλημα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, oldnew είπε Στα Windows 10 απο ενα update και μετά το samba είναι απενεργοποιημενο default για λόγους ασφαλείας. Πήγαινε controle panel- add remove programs, καπου εκει εχει προσθαφερεση στοιχείων των Windows, κάπως έτσι. Βρες το samba επέλεξε το και ενεργοποίησε το, reboot και κοιτα τωρα αν το βλέπει (πρέπει αν αυτο ηταν το πρόβλημα). To εκανα αυτο αλλα οταν στον προτζεκτορα ανοιγω το συστημα samba βλεπει την ip του υπολογιστη αλλα οταν παταω επανω μου βγαζει ενα παραθυρο που ζηταει login και password ενω στον υπολογιστη δεν εχω βαλει κωδικο και user. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Αν δωσεις για username αυτο που εχει ο χρηστης σου στο pc και για κωδικο αφησεις κενο, σε συνδεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jim_p είπε Αν δωσεις για username αυτο που εχει ο χρηστης σου στο pc και για κωδικο αφησεις κενο, σε συνδεει? Oχι δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, lazlos είπε Oχι δυστηχως. Απλό είναι το ζήτημα. Βάλε έναν απλό κωδικό στον λογαριασμό σου στα Windows και μετά δώσε στον προτζεκτορ το username και τον κωδικό των windows που έβαλες. Αλλεργία έχετε με τους κωδικούς ρε παιδιά και δεν βάζετε; Εναλλακτικά, πήγαινε στις ρυθμίσεις δικτύου για προχωρημένους, και απενεργοποίησε το να ζητάει κωδικό για σύνδεση. Μετά πήγαινε στο φάκελο που θέλεις να μοιράσεις και πρόσθεσε τον χρήστη "Everyone" σε αυτούς που θα έχουν πρόσβαση. Πάντως πρέπει να καταλάβετε ότι ειδικά τα δεκάρια είναι φτιαγμένα να λειτουργούν με κωδικούς χρήστη. Με αυτό τον τρόπο γίνεται και η ταυτοποίηση από άλλες συσκευές στο δίκτυο. Χωρίς κωδικό, τα windows δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν ότι ο χρήστης του προτζεκτορ είσαι εσύ ο ίδιος. Α, και ελπίζω να μην έχεις ελληνικό username. Username και κωδικοί πρέπει να είναι στα Αγγλικά. Δια ροπάλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Ο Projector υποστηρίζει υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 15/9/2021 στις 1:36 ΠΜ, RTW4ever είπε Απλό είναι το ζήτημα. Βάλε έναν απλό κωδικό στον λογαριασμό σου στα Windows και μετά δώσε στον προτζεκτορ το username και τον κωδικό των windows που έβαλες. Αλλεργία έχετε με τους κωδικούς ρε παιδιά και δεν βάζετε; Εναλλακτικά, πήγαινε στις ρυθμίσεις δικτύου για προχωρημένους, και απενεργοποίησε το να ζητάει κωδικό για σύνδεση. Μετά πήγαινε στο φάκελο που θέλεις να μοιράσεις και πρόσθεσε τον χρήστη "Everyone" σε αυτούς που θα έχουν πρόσβαση. Πάντως πρέπει να καταλάβετε ότι ειδικά τα δεκάρια είναι φτιαγμένα να λειτουργούν με κωδικούς χρήστη. Με αυτό τον τρόπο γίνεται και η ταυτοποίηση από άλλες συσκευές στο δίκτυο. Χωρίς κωδικό, τα windows δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν ότι ο χρήστης του προτζεκτορ είσαι εσύ ο ίδιος. Α, και ελπίζω να μην έχεις ελληνικό username. Username και κωδικοί πρέπει να είναι στα Αγγλικά. Δια ροπάλου. Δεν εχω κωδικο στα windows. Μου εχουν πει οτι το samba θελει user και pass αλλα δεν ξερω που και πως. Στις 15/9/2021 στις 2:45 ΠΜ, micos000 είπε Ο Projector υποστηρίζει υπότιτλους; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, lazlos είπε Δεν εχω κωδικο στα windows. Μου εχουν πει οτι το samba θελει user και pass αλλα δεν ξερω που και πως. Ναι Ε τι λέμε τόση ώρα, βάλε κωδικό, δηλαδή πρόσθεσε, αν δεν καταλαβαίνεις το "βάλε", και μετά ακολούθησε προσεκτικά όσα σου έγραψα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, lazlos είπε Μου εχουν πει οτι το samba θελει user και pass αλλα δεν ξερω που και πως. "Έναρξη->Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί" και θα σου εμφανίσει λογικά τον λογαριασμό σου. Μετά στα αριστερά πας "Επιλογές εισόδου" και στο δεξί μέρος πατάς "Κωδικός πρόσβασης" και πατάς "Προσθήκη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Πρεπει να απενεργοποιησεις το να σου ζηταει κωδικο και να ενεργοποιησεις το smb1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Gogotsa είπε Πρεπει να απενεργοποιησεις το να σου ζηταει κωδικο και να ενεργοποιησεις το smb1. To smb1 το εχω ενεργοποιημενο. Οσο και να το εχω κανει παλι στον προτζεκτορα στο samba ζηταει user και pass. Θα ψαξω αλλο προγραμμα γιατι δεν βρισκω ακρη. Γνωριζετε καποιο? Ο προτζεκτορας τρεχει android 6 και θελω να διαβαζει ασυρματα τον σκληρο δισκο του pc με τις ταινιες. Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μόνο samba υποστηρίζει ή και ftp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω σου ειπα 2 πραγματα να κανεις και μου απαντας μονο στο ενα. Ειναι φυσικο αν δεν εκανες το δευτερο να σου ζηταει pass. Ακομη και να το κανεις τη πρωτη φορα παλι θα σου ζητησει και απλα θα βαλεις μονο το username του υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα