andreas1gr Δημοσ. Τρίτη στις 04:18 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:18 μμ (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2024 στις 8:31 ΠΜ, janus5555 είπε Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα. Δώρο για αγοράκι περίπου ενάμιση ετών για τα χριστούγεννα;; Τύπου, το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο.. Υπάρχουν άπειρα πράγματα αλλά επειδή είναι και τα πρώτα χριστούγεννα- πέρυσί ήταν μωρό οπότε δε μετράει- θέλω να δω τί ιδέες είχαν άλλοι πριν από εμένα Στις 11/11/2024 στις 8:53 ΠΜ, achilles_g_ είπε Κι εγώ ψάχνω δώρο για το κοριτσάκι που βάφτισα. Επειδή είναι τα 1ης γενέθλια θέλω κάτι που θα μείνει. Προσανατολίζομαι σε χρυσαφικό. Τα χρήματα που θα δίνατε σε ανόητα δώρα (ειδικά όταν η οικογένεια του μωρού δεν έχει καμία ανάγκη) για να ικανοποιήσετε τον όποιο εγωισμό σας και ουσιαστικά για να τα δουν μόνο οι γονείς, γιατί τα μωρά δεν πρόκειται να καταλάβουν - ασχοληθούν, δωστε τα σε 1-2 φτωχές οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και τα χρήματα σας θα πιάσουν τόπο και το μωρό θα είναι ευτυχισμένο για την καλή ψυχή του νονού… Επεξ/σία Τρίτη στις 04:19 μμ από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. Τρίτη στις 05:22 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 05:22 μμ 1 hour ago, andreas1gr said: Τα χρήματα που θα δίνατε σε ανόητα δώρα (ειδικά όταν η οικογένεια του μωρού δεν έχει καμία ανάγκη) για να ικανοποιήσετε τον όποιο εγωισμό σας και ουσιαστικά για να τα δουν μόνο οι γονείς, γιατί τα μωρά δεν πρόκειται να καταλάβουν - ασχοληθούν, δωστε τα σε 1-2 φτωχές οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και τα χρήματα σας θα πιάσουν τόπο και το μωρό θα είναι ευτυχισμένο για την καλή ψυχή του νονού… Η χαρά της ζωής είσαι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Η χαρά της ζωής είσαι Από πότε η «χαρά της ζωής» είναι η ικανοποίηση της προσωπικής μας ματαιοδοξίας και το «φαίνεστε» στους κουμπάρους (γιατί το μωρό σίγουρα δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το οποιοδήποτε τέτοιου είδους δώρο); Για να μην μακρηγορούμε, οι εποχές που το δανεικό χρήμα έτρεχε άφθονο σε όλους έχουν περάσει… Αν κάποιος θέλει να τα έχει καλά με την συνείδηση του, θα κάνει δώρα ουσίας (δες το προηγούμενο μήνυμα) και όχι αεριτζίδικα για να εντυπωσιάσει τους γονείς για το πόσο βαθιά έβαλε το χέρι στο πορτοφόλι… Αλλά τι σου γράφω εγώ τώρα ε…………….. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:01 μμ από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 μμ 22 minutes ago, andreas1gr said: Από πότε η «χαρά της ζωής» είναι η ικανοποίηση της προσωπικής μας ματαιοδοξίας και το «φαίνεστε» στους κουμπάρους (γιατί το μωρό σίγουρα δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το οποιοδήποτε τέτοιου είδους δώρο); Για να μην μακρηγορούμε, οι εποχές που το δανεικό χρήμα έτρεχε άφθονο σε όλους έχουν περάσει… Αν κάποιος θέλει να τα έχει καλά με την συνείδηση του, θα κάνει δώρα ουσίας (δες το προηγούμενο μήνυμα) και όχι αεριτζίδικα για να εντυπωσιάσει τους γονείς για το πόσο βαθιά έβαλε το χέρι στο πορτοφόλι… Αλλά τι σου γράφω εγώ τώρα ε…………….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uptheirons Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ Κουβερτουλα με παιδικα σχεδια, little tikes ποδηλατακι, κουνιστο αλογακι..ενταξει εφ'ορου ζωης δεν μενει τιποτα αλλα θα παιξει πολυ. Κι επισης απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει το παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/2658948/Paidiko-Podokinito-Aytokinito-Monothesio-Swing-5244086-Kokkino.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. χθες στις 02:19 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:19 πμ 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Από πότε η «χαρά της ζωής» είναι η ικανοποίηση της προσωπικής μας ματαιοδοξίας και το «φαίνεστε» στους κουμπάρους (γιατί το μωρό σίγουρα δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το οποιοδήποτε τέτοιου είδους δώρο); Για να μην μακρηγορούμε, οι εποχές που το δανεικό χρήμα έτρεχε άφθονο σε όλους έχουν περάσει… Αν κάποιος θέλει να τα έχει καλά με την συνείδηση του, θα κάνει δώρα ουσίας (δες το προηγούμενο μήνυμα) και όχι αεριτζίδικα για να εντυπωσιάσει τους γονείς για το πόσο βαθιά έβαλε το χέρι στο πορτοφόλι… Αλλά τι σου γράφω εγώ τώρα ε…………….. Για να τελειώνουμε, τυχαινει οι κουμπάροι να είναι η αδερφή μου και να είναι το βαφτιστήρι μου η ανιψιά μου.. Για αυτό ακριβώς ταξίδεψα από την άλλη άκρη, για να μή χάσω τα πρώτα της γενέθλια και ναι θα πάρω κάτι σε χρυσαφικό, όχι για να εντυπωσιάσω τους κουμπάρους, αλλά για να το έχει ως ενθύμιο για τα πρώτα της γενέθλια. Αλλά τι σου λέμε κι εμείς τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα