itsathina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ήθελα ιδέες για δώρα γενεθλίων -και γενικά- για κοριτσάκι ενός έτους. Θα μου άρεσαν ιδέες για πράγματα που μένουν ενθύμια, πράγματα προσωποποιημένα, όχι ρούχα και παπούτσια, γιατί σίγουρα θα πάρω και από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο, πάρε κάτι που δεν είναι ενθύμιο διότι δεν παίζει να μείνει στο παιδί και θα χαθεί, πεταχτεί, σπάσει σίγουρα στο μέλλον. Έχετε χρόνο για κάτι που θα του μείνει όταν μεγαλώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μια χρυση ταυτοτητα με το ονομα της! Ετσι δεν εκαναν παλια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsathina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Irene.j είπε Μια χρυση ταυτοτητα με το ονομα της! Ετσι δεν εκαναν παλια? Έτσι, σωστά! Απλά της έχω πάρει ήδη, για την βάπτιση της. 17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο, πάρε κάτι που δεν είναι ενθύμιο διότι δεν παίζει να μείνει στο παιδί και θα χαθεί, πεταχτεί, σπάσει σίγουρα στο μέλλον. Έχετε χρόνο για κάτι που θα του μείνει όταν μεγαλώσει. Κάτι χρηστικό; Αλλά σαν τι; Παιχνίδι; Φαντάζομαι, όλοι σε γιορτές και γενέθλια στα μωράκια παίρνουν ρούχα/παπούτσια. Εκτός κι αν ποτέ δεν είναι αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, itsathina είπε Έτσι, σωστά! Απλά της έχω πάρει ήδη, για την βάπτιση της. Και για να ειμαι ειλικρινης το σκεφτηκα οτι παιζει να της εχεις παρει. Ετσι σε εκοψα απο το "πραγματα προσωποποιημενα"😊 Τοτε ενα μουσικο καρουζελ ισως ειναι μια αλλη καλη ιδεα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsathina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Irene.j είπε μουσικο καρουζελ Τι τέλεια ιδέα 🤩 Ευχαριστώ πολύ, δε θα το σκεφτόμουν ποτέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 πμ Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα. Δώρο για αγοράκι περίπου ενάμιση ετών για τα χριστούγεννα;; Τύπου, το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο.. Υπάρχουν άπειρα πράγματα αλλά επειδή είναι και τα πρώτα χριστούγεννα- πέρυσί ήταν μωρό οπότε δε μετράει- θέλω να δω τί ιδέες είχαν άλλοι πριν από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 πμ Κι εγώ ψάχνω δώρο για το κοριτσάκι που βάφτισα. Επειδή είναι τα 1ης γενέθλια θέλω κάτι που θα μείνει. Προσανατολίζομαι σε χρυσαφικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. Δευτέρα στις 09:25 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:25 πμ Έστω ότι παίρνεις ένα χρυσαφικό. Τι θα συμβεί; Θα το δουν, θα μπει σε ένα κουτί και δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ. Αν σε νοιάζει το παιδί και όχι τι θα πουν οι γονείς του, πάρε ένα ωραίο εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι και κάτσε να παίξεις μαζί του. Το βρίσκω χίλιες φορές καλύτερο. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. Δευτέρα στις 09:31 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:31 πμ (επεξεργασμένο) Για ενος έτους παιδί δεν υπάρχει κάτι χρηστικό. Ρούχα παιχνίδια κτλ δεν έχουν σημασία και σίγουρα μετά από 6 μήνες θα έχουν παραγκωνιστεί ( θα έχει αλλάξει νούμερο το παιδί, θα έχει βαρεθεί το παιχνίδι κτλ). Πάρε κάτι χρηστικό για τους γονείς ( καρότσι, κούνια, κάθισμα αυτοκινήτου κτλ ) να σε μακαρίζουν για πάντα 😁 Για το παιδί έχεις χρόνο να πάρεις κάτι χρηστικό που θα το έχει πολλά χρόνια όταν μεγαλώσει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:53 πμ από Apokios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 πμ 1 ώρα πριν, janus5555 είπε Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα. Δώρο για αγοράκι περίπου ενάμιση ετών για τα χριστούγεννα;; Τύπου, το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο.. Υπάρχουν άπειρα πράγματα αλλά επειδή είναι και τα πρώτα χριστούγεννα- πέρυσί ήταν μωρό οπότε δε μετράει- θέλω να δω τί ιδέες είχαν άλλοι πριν από εμένα Κανα lego για την ηλικια του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 πμ https://www.toys.gr/viga-toys?srsltid=AfmBOorQaQ6dZXwK9K10AZ7Q1BcaLT4Yh5dihCqOls-gEa6f8QCgIrGe ποιοτικα ξυλινα που μενουν στο χρονο δεν χαλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:06 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:06 μμ Είναι κοντά ενάμιση χρονών, δεν είναι μωρό πια, είναι μικρό παιδί, άρα έλεγα παιχνίδι- κάτι τσπ που θα ασχολείται. Ρούχα παίρνουμε συχνά δε χρειάζεται κι άλλα. Ναι καλή ιδέα κάτι ξύλινο αλλά θέλω κάτι πιο συγκεκριμένο, τί αγοράσατε εσείς πχ στο παιδί σας ή στο βαφτιστήρι σας για τα πρώτα του χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. Τρίτη στις 10:32 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:32 πμ Προσοχη στα μικρα κοματια σε παιγχνιδια μικρων παιδιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 πμ (επεξεργασμένο) δώρο από τα lidl Ξύλινη κουζίνα Ξύλινος πάγκος εργασίας Επεξ/σία Τρίτη στις 11:08 πμ από johnieXoX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα