johnnyman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Η γυναίκα μου θα πάει να κάνει γαστροσκοπηση και την είπε ο γαστρεντερολογος κόστος 130 με την ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται και ότι άμα πάρει παραπεμπτικο από παθολόγο είναι 90. Δεν πρέπει να είναι φτηνότερη με το παραπεμπτικο? Πόσο συμμετοχή δίνουμε? Σας ευχαριστώ πολύ.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά. Η γυναίκα μου θα πάει να κάνει γαστροσκοπηση και την είπε ο γαστρεντερολογος κόστος 130 με την ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται και ότι άμα πάρει παραπεμπτικο από παθολόγο είναι 90. Δεν πρέπει να είναι φτηνότερη με το παραπεμπτικο? Πόσο συμμετοχή δίνουμε? Σας ευχαριστώ πολύ. Για αυτό είπε 90€. Αλλιώς, νοσοκομείο ΔΩΡΕΑΝ.
johnnyman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για αυτό είπε 90€. Αλλιώς, νοσοκομείο ΔΩΡΕΑΝ. Μόνο 40 ευρώ γλυτώνεις με παραπεμπτικο? Για να πάρει παραπεμπτικο πρέπει να παει σε παθολόγο. Αυτός δεν θα πάρει λεφτά? Οπότε πιο το νόημα? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από johnnyman
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Μόνο 40 ευρώ γλυτώνεις με παραπεμπτικο? Για να πάρει παραπεμπτικο πρέπει να παει σε παθολόγο. Αυτός δεν θα πάρει λεφτά? Οπότε πιο το νόημα? Φαντάζομαι περισσότερα γλίτωνεις αλλά ο συγκεκριμένος θέλει τόσα. Η πληρώνετε η πάτε σε άλλον. Άλλη λύση δεν υπάρχει. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Το κόστος για αυτή την εξέταση ιδιωτική, είναι περίπου τόσα, περιλαμβάνει τυχόν βιοψιες και την έκθεση από τον παθολογοανατομο. 1
johnnyman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Το κόστος για αυτή την εξέταση ιδιωτική, είναι περίπου τόσα, περιλαμβάνει τυχόν βιοψιες και την έκθεση από τον παθολογοανατομο. Για να μου το γράψει ο παθολόγος θέλει πληρωμή κανονική επίσκεψη? Γνωρίζετε ? Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, johnnyman είπε Για να μου το γράψει ο παθολόγος θέλει πληρωμή κανονική επίσκεψη? Γνωρίζετε ? Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Ραντεβού θέλει.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Για να μου το γράψει ο παθολόγος θέλει πληρωμή κανονική επίσκεψη? Γνωρίζετε ? Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο όχι, αν πας σε ιδιωτικό προφανώς, τωρα κανένα 10ρικο με 20ρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις