7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρεμιέρα σήμερα, με διαθέσιμα τα πρώτα τρία επεισόδια. Υπόθεση ( όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου ) Το καλοκαίρι του 2002, μια επιδημία με άγνωστη προέλευση αφάνισε κάθε σπέρμα, έμβρυο και πλήρως ανεπτυγμένο θηλαστικό που έφερε το χρωμόσωμα Υ - με μοναδική εξαίρεση έναν νεαρό άντρα και το αρσενικό κατοικίδιό του. Η «φυλοκτονία» εξολόθρευσε ακαριαία το 48% του παγκόσμιου πληθυσμού ή περίπου 2,9 δισεκατομμύρια άντρες. Με τη βοήθεια της μυστηριώδους Πράκτορος 355, ο Γιόρικ Μπράουν, ο τελευταίος άντρας, πρέπει να αντιμετωπίσει επικίνδυνες εξτρεμίστριες, να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του στην άλλη άκρη του κόσμου και να αναζητήσει την απάντηση στο ερώτημα: για ποιο λόγο είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του φύλου του που επιβίωσε; ______________ Trailer: ( IMDB link: Click στην εικόνα ) Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis 1
totalius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Πέφτει πολύ θάψιμο στο IMDb . Δεν ξέρω αν είναι από κάποιους που διάβασαν τα κόμικς κ χαλάστηκαν με τη σειρά ή αν είναι όντως τόσο κακό .
7nisiotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Είδα πρώτο επεισόδιο χθές βράδυ. Αρκετά καλό, αν κ είμαι χαρακτήρας που βλέπω με μανία τέτοιου είδους μεταποκαλυπτικ series/movies. Θα ήθελα κάποια έξτρα πλάνα τη στιγμή που γίνεται το Συμβάν πάντως εκτός και έχουμε flashbacks σε επόμενα επεισόδια. Δεν έχω διαβάσει το original υλικό οπότε δε μπορώ να κρίνω τη τηλεοπτική μεταφορά πιο ορθά ή αυστηρά. @KilliKΝομιζω κάπου είχα πετύχει σχόλιο σου ότι την περίμενες με περιέργεια. Την είδες;
Dantε Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Ρατσιστικο βρισκω το σεναριο Το πηρε το ματι μου στα στεκια αλλα μετα την εικονα στο imdb δε το κατεβασα
Sanjuro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρώτο επεισόδιο δυνατό. Τα δύο επόμενα αισθητά χειρότερα, στα όρια του φιλερ (με το σταγονόμετρο προχωράει το σενάριο) αλλά όχι άσχημα. Δεν αξίζει τόσο θαψιμο όσο τρώει. Αποτι βλέπω δεν αρέσει ούτε σε φαν του κόμικ (δεν το έχω διαβάσει) ούτε σε πολλούς anti-sjws για κάποιο λόγο. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Sanjuro
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Απογοήτευση η σειρά, αν και σε γενικές γραμμές υπήρχαν κάποιοι ηθοποιοί που το πάλευαν, εν τέλει ακυρώθηκε παντελώς. Δεν ήταν αυτό που περίμενα πάντως.
mecanomecano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Καταφερα να δω 2 μιση επεισόδια.Ο πρωταγωνιστής ειναι για πολλες σφαλιάρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα