chrisB1987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω, αν έχει ασχοληθεί κάποιος με on line φαρμακείο. Για την καταχώρηση προϊόντων υπάρχει κάποιο πακέτο (προς αγορά )που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα? Ή γίνεται μέσω γέφυρας με erp? Υ.Γ. Είμαι άσχετος με το θέμα on line φαρμακείο, οποιαδήποτε διευκρίνηση θα ήταν μεγάλη βοήθεια.
vngls7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 On 13/09/2021 at 20:21, chrisB1987 said: Καλησπέρα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω, αν έχει ασχοληθεί κάποιος με on line φαρμακείο. Για την καταχώρηση προϊόντων υπάρχει κάποιο πακέτο (προς αγορά )που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα? Ή γίνεται μέσω γέφυρας με erp? Υ.Γ. Είμαι άσχετος με το θέμα on line φαρμακείο, οποιαδήποτε διευκρίνηση θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Χωρίς να είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς πακέτο προϊόντων προς αγορά, εμείς τα βάζουμε είτε από το erp του φυσικού καταστήματος (το πόσο εύκολο είναι εξαρτάται από το erp) είτε με xml από τους προμηθευτές. Συνδέοντας το site με το erp έχεις το πλεονέκτημα να μπορείς να διαχειριστείς και τις 2 αποθήκες (φυσικό κατάστημα & online shop) από ένα σύστημα στις περισσότερες περιπτώσεις. 1
changlee Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Για την καταχώριση προϊόντων σε eshop, υπάρχουν δύο τρόποι: Χειροκίνητα ένα προς ένα, και Μαζικά με την χρήση αρχείου πίνακα π.χ. Excel/CSV/XML Το 1ο είναι και το ιδανικό ώστε να βγείτε και πρώτοι στην Google. Παρατηρήστε όλα τα eshop που εμφανίζονται στην 1η σελίδα της Google. Έχουν μοναδικούς τίτλους προϊόντων και περιγραφές (όχι τα ίδια όπως τα στέλνει ο προμηθευτής), και τα έχουν επεξεργαστεί με πολύ μεράκι βάζοντας και μερικές έξτρα λέξεις, φωτογραφίες ή και βίντεο. Για το 2ο, είτε γίνεται μαζικέ μέσω του αρχείου πίνακα π.χ. Excel/CSV/XML του προμηθευτή, ή από το αρχείου πίνακα (Excel/CSV/XML) του ERP προγράμματος αποθήκης σας, ή από παλαιότερο eshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα