Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Chevrolet Spark LS που παίρνει μπροστά όποτε θέλει!

Milanezos777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους σας…εδώ κ ένα μήνα το αμάξι έχει ξεκινήσει να παίρνει μπροστά όποτε γουστάρει αυτό….Ξεκίνησε να μου το κάνει αραιά και που αλλά τις τελευταίες μέρες το έχει παρακάνει…και για να εξηγήσω καλύτερα….Σηκώνομαι να πάω για δουλειά παίρνει κανονικά μπροστά κατευθείαν….Πετάγομαι σε μια δουλειά,γυρίζω μετά από μισή ώρα δεν παίρνει…μετά από πολλές προσπάθειες παίρνει…..φτάνω σπιτι το σβήνω το αφήνω ένα λεπτό παίρνει αμεσως….το πήγα στο μηχανικό και μου λέει πρέπει να το κάνει μπροστά μου να το δω…ήμουν τυχερός κ το έκανε…έψαξε δεν βρήκε κάτι.Ο εγκέφαλος δεν έβγαζε καμία βλάβη…μου άλλαξε το μάτι…όλα καλά για μια βδομάδα….μετά ξανά τα ίδια του το ξαναπάω….τίποτα…δεν μπορεί να το βρει…Να σημειώσω ότι η μπαταρία δεν είναι ούτε 2 μηνών,μίζαρει κανονικά και ακούω κανονικά την βενζίνη πριν εκκινησω,οπως έπισης ότι το κάνει και με τα 2 κλειδιά….το σύνηθες που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνει όταν το κινήσω και το βαλω μπρος μετά από μισή-1 ώρα….αλλά και πάλι δεν είναι στάνταρ….Σας παρακαλώ παιδιά οποίος ξέρει η του έχει τύχει ας βοηθήσει….έχω σκεφτεί από τρόμπα μέχρι εγκέφαλο….δε μπορώ να καταλάβω τι είναι…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλασικός ελληναρας μηχανικός που αφου σου αλλάξει όλο το αυτοκίνητο,μετά θα βρει τι έχει...

Αισθητήρας στροφαλου μου μυρίζει...τα κάνει κάτι τέτοια αυτός...

• Like 1

Μόλις τώρα, stefan123 είπε

Κλασικός ελληναρας μηχανικός που αφου σου αλλάξει όλο το αυτοκίνητο,μετά θα βρει τι έχει...

Αισθητήρας στροφαλου μου μυρίζει...τα κάνει κάτι τέτοια αυτός...

Είπε ότι του άλλαξε το "μάτι". Συνήθως με αυτό εννοούν τον αισθητήρα στροφαλου 😉

• Like 2

Τι εννοείς..;;;στο κλειδί πάνω;;

Επειδή εγώ δεν ξέρω τι εννοεί με τη λέξη μάτι θα τον ρωτήσω αύριο αν είναι αυτό που μου λέτε…μ Εξηγεισε ότι αυτό το μάτι ρυθμίζει κατά κάποιο τρόπο το σωστό συγχρονισμό για να πάρει μπροστά ένα αμαξι

Omegals καλημέρα…το έχω σκεφτεί κ αυτό αλλά ο μηχανικός που αμφιβάλλω αν το έχει τσεκάρει λέει όχι….σου έκανε ακριβώς τα ίδιο κ σένα;;;έπαιρνε μπροστά όποτε ήθελε;;

Αν δεν είναι το μάτι ίσως είναι η τρόμπα. Λογικά την έχει κάτω απο τα πίσω καθίσματα, βάλε αυτί και δοκίμασε να ακούσεις διαφορές στον ήχο με το κλειδί στο ON αλλά πριν μιζάρεις ή όταν δεν παίρνει σήκωσε το κάθισμα και χτύπα την λίγο μπας και πάρει. Αν έχεις πολλά χλμ άλλαξε την γιατί ούτως ή άλλως θα σε αφήσει κάποια φορά.

Απο την στιγμη που δεν βρηκε κατι ο συγκεκριμενος μηχανικος και μαλιστα εχεις και ο ιδιος αμφιβολιες για τις υπηρεσιες του, ξεκινας με το πιο απλο.

Αλλαζεις συνεργειο

Καλως γραφεις το θεμα σου εδω, αλλα ειναι περισσοτερο για ψυχαναλυση καθως δεν γινεται διαγνωση μεσω ιντερνετ. Στην καλυτερη θα παρεις μια γνωμη απο καποιον που του εχει τυχει ωστε να την μοιραστεις με το νεο συνεργειο

3 ώρες πριν, lary7 είπε

Αν δεν είναι το μάτι ίσως είναι η τρόμπα. Λογικά την έχει κάτω απο τα πίσω καθίσματα, βάλε αυτί και δοκίμασε να ακούσεις διαφορές στον ήχο με το κλειδί στο ON αλλά πριν μιζάρεις ή όταν δεν παίρνει σήκωσε το κάθισμα και χτύπα την λίγο μπας και πάρει. Αν έχεις πολλά χλμ άλλαξε την γιατί ούτως ή άλλως θα σε αφήσει κάποια φορά.

Έχω 80.000.η τρόμπα είναι κάτω απ τα καθίσματα όπως λες…δεν έχω δοκιμάσει να την ανοίξω όταν δε παίρνει μπροστά…πάντως ο ήχος πριν μιζαρω ακούγεται κανονικός….τραβάει κανονικά βενζίνη,βέβαια δεν ξέρω αν τραβάει την απαιτούμενη ποσότητα για να γίνει η εκκίνηση….ο μηχανικος το απέκλεισε γιατί λέει αν ήταν η τρόμπα όταν είναι κρύο το αμάξι θα δυσκολευόταν να πάρει ενώ εμένα όταν είναι κρύο κ έχει ώρες ακινησίας παίρνει αμεσως και πάντα ….το πρόβλημα το κάνει αν το κινήσω,το αφήσω να κανω μια δουλειά μισή ώρα πχ και μετά πάω να το βαλω μπρος….συνήθως τότε το κάνει….

2 ώρες πριν, tutuyo είπε

Απο την στιγμη που δεν βρηκε κατι ο συγκεκριμενος μηχανικος και μαλιστα εχεις και ο ιδιος αμφιβολιες για τις υπηρεσιες του, ξεκινας με το πιο απλο.

Αλλαζεις συνεργειο

Καλως γραφεις το θεμα σου εδω, αλλα ειναι περισσοτερο για ψυχαναλυση καθως δεν γινεται διαγνωση μεσω ιντερνετ. Στην καλυτερη θα παρεις μια γνωμη απο καποιον που του εχει τυχει ωστε να την μοιραστεις με το νεο συνεργειο

Έχεις δίκιο…γι αυτό το έγραψα εδώ να πάρω ιδέες από κόσμο που ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο να πάρω ιδέες μπας κ βρεθεί λύση γιατί ήδη ταλαιπωρούμαι 20 μέρες…

1 ώρα πριν, Milanezos777 είπε

Έχω 80.000.η τρόμπα είναι κάτω απ τα καθίσματα όπως λες…δεν έχω δοκιμάσει να την ανοίξω όταν δε παίρνει μπροστά…πάντως ο ήχος πριν μιζαρω ακούγεται κανονικός….τραβάει κανονικά βενζίνη,βέβαια δεν ξέρω αν τραβάει την απαιτούμενη ποσότητα για να γίνει η εκκίνηση….ο μηχανικος το απέκλεισε γιατί λέει αν ήταν η τρόμπα όταν είναι κρύο το αμάξι θα δυσκολευόταν να πάρει ενώ εμένα όταν είναι κρύο κ έχει ώρες ακινησίας παίρνει αμεσως και πάντα ….το πρόβλημα το κάνει αν το κινήσω,το αφήσω να κανω μια δουλειά μισή ώρα πχ και μετά πάω να το βαλω μπρος….συνήθως τότε το κάνει….

Έχω μείνει από τρόμπα που υπολειτουργούσε μονο μετά απο 30-45 λεπτά όταν ζεσταίνονταν, κρύα δούλευε μια χαρά και το αμάξι πετούσε, οπότε ποτέ δεν ξέρεις πως συμπεριφέρεται το μηχάνημα του κάθε κατασκευαστή. Οπότε κανε δοκιμές, ποτέ δεν ξέρεις.

16 λεπτά πριν, lary7 είπε

Έχω μείνει από τρόμπα που υπολειτουργούσε μονο μετά απο 30-45 λεπτά όταν ζεσταίνονταν, κρύα δούλευε μια χαρά και το αμάξι πετούσε, οπότε ποτέ δεν ξέρεις πως συμπεριφέρεται το μηχάνημα του κάθε κατασκευαστή. Οπότε κανε δοκιμές, ποτέ δεν ξέρεις.

Θα το κοιτάξω και αυτό….Ευχαριστω πολυ

18 hours ago, Milanezos777 said:

Omegals καλημέρα…το έχω σκεφτεί κ αυτό αλλά ο μηχανικός που αμφιβάλλω αν το έχει τσεκάρει λέει όχι….σου έκανε ακριβώς τα ίδιο κ σένα;;;έπαιρνε μπροστά όποτε ήθελε;;

Ακριβώς αυτό, σε Opel. Το ίδιο είχε τύχει σε Toyota Corolla φίλου. Tip γνωστού μου τότε : αν δεν παίρνει να χτυπήσω λίγο την μίζα για να ξεκολλήσει. Το κακό είναι ότι το είχα κάνα μήνα αυτό το πρόβληα και η μίζα από τα χτυπήματα με το μπουλονόκλειδο έγινε εμφανισιακά...😂 Κόστος στον ηλεκτρολόγο : 30€ τα ανταλλακτικά (καρβουνάκια), 40€ η εργασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...