Προς το περιεχόμενο

No signal detected

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ποια είναι; 

Αν μπορεί με μια μπατωνέτα βρεγμένη με καθαρό οινόπνευμα ή έστω 70° (όχι μπλε) να περάσει μία-δύο φορές τις PCIe επαφές της κάρτας.

MSI GTX660,

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα πρόσεξα ότι αναφέρεται ήδη στο μήνυμά του!...

Spoiler

Οι παρενέργειες του να κοιμάμαι έτσι:

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Οι παρενέργειες του να κοιμάμαι έτσι:

Ναι ακριβως , δεν σε πιανει ο υπνος χαχαχα

scary-eyes-rolling.gif.a9bb2757021ec4ebcfeacb69163955f5.gif

Δημοσ.

χωρίς ρεύμα και έχοντας κάνει αποφόρτιση (τα είπαμε πριν 2 σελίδες), βγάζεις το jumper από τα Pins 1-2 και το βάζεις στα 2-3 για 5 δευτερόλεπτα

μετά το ξαναβάζεις στα 1-2. αφήνεις 1 μνήμη, speaker αν έχεις πάνω στη μητρική, επεξεργαστή, ψύκτρα και με τα γραφικά του επεξεργαστή δοκιμάζεις να boot-άρεις

image.png.16bf267d5f7842bb4a52a136bc45eee5.png

image.png.731065e567f8df3a8f87752c6c2f9eb3.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαιρεται,τελικα εβγαλα την καρτα και την ξαναεβαλα και δουλεψε,πιθανολογω το προβλημα αυτο θα το ξαναεχει σε λιγο καιρο,ειναι αρχαια αλλα λεγονατας του οτι δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα μου ειπε οτι δεν θα μπει στη διαδικασια αγορας νεας καρτας με αυτες τις εξωφρενικες τιμες,σας ευχαριστω ολους.

Επεξ/σία από kostasblues21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε

χαιρεται,τελικα εβγαλα την καρτα και την ξαναεβαλα και δουλεψε,πιθανολογω το προβλημα αυτο θα το ξαναεχει σε λιγο καιρο,ειναι αρχαια αλλα λεγονατας του οτι δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα μου ειπε οτι δεν θα μπει στη διαδικασια αγορας νεας καρτας με αυτες τις εξωφρενικες τιμες,σας ευχαριστω ολους.

Βιδωσε την καλά στο πίσω μέρος του κουτιού ώστε να μην "κάτσει" με τον καιρό ,το κούμπωμα στην μητρική δεν αρκεί. Η καρτουλα αυτή πάντως παίζει αξιοπρεπώς αρκετά παιχνίδια σε 1080p.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostasblues21 είπε

δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα

Πως δεν κάνει πράγματα! Παίζει στα Very high/ Ultra το GTA V με ~50fps σε 1080p. Τώρα αν πρόκειται για PUBG ή Cyberpunk 2077 ή F1 2021 πάω πάσο...

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasblues21 είπε

Η κάρτα αυτή δεν πρέπει να είναι uefi ως εκ τούτου δεν θα παίξει σωστά με uefi m/b εκτός αν δοκιμάσεις σε legacy mode μπας και .

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Η κάρτα αυτή δεν πρέπει να είναι uefi

Με μια μικρή ψακτική βρήκα αυτά: 

Spoiler

Used-GIGABYTE-NVIDIA-GPU-GTX-660-3G-OC-W

68LREK.jpg 138353449_890016668436767_51225968304037

Από την άλλη όμως όσες 660Ti είδα τις βγάζει ''Non UEFI''.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, sorry για το hijack αλλά έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει:

1. Εναλλάξ τις RAM - ακόμα και μεταφορά της κάθε RAM σε άλλη θύρα λόγο απόγνωσης και εναλλάξ 1 μέσα, 1 έξω 

2. Αφαίρεση GPU και δοκιμή σε όλες τις θύρες της onboard κάρτας.

3. Δοκιμή σε άλλη οθόνη. 

4. Δοκιμή άλλων καλωδίων. 

5. Αφαίρεση μπαταρίας για cmos reset.

6. Δοκιμή με άλλο PSU.

7. Έλεγχος όλων των καλωδίων στο PC.

8. Η μητρική ανέβει πράσινο λαμπάκι και όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά. 

Παρόλο που φαίνονται όλα οκ, υπάρχει περίπτωση να τα τίναξε η μητρική; δεν έχω και 2η για έλεγχο οπότε κάποιο check θα βοηθούσε. Άλλες ιδέες;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε

Καλησπέρα παιδιά, sorry για το hijack αλλά έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει:

1. Εναλλάξ τις RAM - ακόμα και μεταφορά της κάθε RAM σε άλλη θύρα λόγο απόγνωσης και εναλλάξ 1 μέσα, 1 έξω 

2. Αφαίρεση GPU και δοκιμή σε όλες τις θύρες της onboard κάρτας.

3. Δοκιμή σε άλλη οθόνη. 

4. Δοκιμή άλλων καλωδίων. 

5. Αφαίρεση μπαταρίας για cmos reset.

6. Δοκιμή με άλλο PSU.

7. Έλεγχος όλων των καλωδίων στο PC.

8. Η μητρική ανέβει πράσινο λαμπάκι και όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά. 

Παρόλο που φαίνονται όλα οκ, υπάρχει περίπτωση να τα τίναξε η μητρική; δεν έχω και 2η για έλεγχο οπότε κάποιο check θα βοηθούσε. Άλλες ιδέες;

Θα ήταν χρήσιμο να πεις τι σύστημα έχεις. Σε περίπτωση που έχεις επεξεργαστή χωρίς ενσωματωμένα γραφικά, δεν γίνεται να δεις τίποτα χωρίς κάρτα.

Ανέφερε τα  parts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση:

2o edit: βρήκα την mobo απο παλιό μου post! P8H61-MLX Rev x.0x

i5 2400

2x 8gb RAM DDR3

GTX 950 2GB

500w PSU

1TB HDD Toshiba

950 Evo SSD 500gb

Επεξ/σία από Γιαν10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...