triplex1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποια είναι; Αν μπορεί με μια μπατωνέτα βρεγμένη με καθαρό οινόπνευμα ή έστω 70° (όχι μπλε) να περάσει μία-δύο φορές τις PCIe επαφές της κάρτας. MSI GTX660, 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τώρα πρόσεξα ότι αναφέρεται ήδη στο μήνυμά του!... Spoiler Οι παρενέργειες του να κοιμάμαι έτσι: Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
N3M3SiS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δοκιμασες να βγαλεις και να ξαναβαλεις την καρτα γραφικων; 1
triplex1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Οι παρενέργειες του να κοιμάμαι έτσι: Ναι ακριβως , δεν σε πιανει ο υπνος χαχαχα
Kthulhou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 χωρίς ρεύμα και έχοντας κάνει αποφόρτιση (τα είπαμε πριν 2 σελίδες), βγάζεις το jumper από τα Pins 1-2 και το βάζεις στα 2-3 για 5 δευτερόλεπτα μετά το ξαναβάζεις στα 1-2. αφήνεις 1 μνήμη, speaker αν έχεις πάνω στη μητρική, επεξεργαστή, ψύκτρα και με τα γραφικά του επεξεργαστή δοκιμάζεις να boot-άρεις 1
kostasblues21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) χαιρεται,τελικα εβγαλα την καρτα και την ξαναεβαλα και δουλεψε,πιθανολογω το προβλημα αυτο θα το ξαναεχει σε λιγο καιρο,ειναι αρχαια αλλα λεγονατας του οτι δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα μου ειπε οτι δεν θα μπει στη διαδικασια αγορας νεας καρτας με αυτες τις εξωφρενικες τιμες,σας ευχαριστω ολους. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από kostasblues21 1 1
fotaras76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε χαιρεται,τελικα εβγαλα την καρτα και την ξαναεβαλα και δουλεψε,πιθανολογω το προβλημα αυτο θα το ξαναεχει σε λιγο καιρο,ειναι αρχαια αλλα λεγονατας του οτι δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα μου ειπε οτι δεν θα μπει στη διαδικασια αγορας νεας καρτας με αυτες τις εξωφρενικες τιμες,σας ευχαριστω ολους. Βιδωσε την καλά στο πίσω μέρος του κουτιού ώστε να μην "κάτσει" με τον καιρό ,το κούμπωμα στην μητρική δεν αρκεί. Η καρτουλα αυτή πάντως παίζει αξιοπρεπώς αρκετά παιχνίδια σε 1080p. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kostasblues21 είπε δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα Πως δεν κάνει πράγματα! Παίζει στα Very high/ Ultra το GTA V με ~50fps σε 1080p. Τώρα αν πρόκειται για PUBG ή Cyberpunk 2077 ή F1 2021 πάω πάσο... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 2
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kostasblues21 είπε χαιρεται,τελικα εβγαλα την καρτα και την ξαναεβαλα και δουλεψε,πιθανολογω το προβλημα αυτο θα το ξαναεχει σε λιγο καιρο,ειναι αρχαια αλλα λεγονατας του οτι δεν θα κανει και πολλα στο gaming με αυτη τη καρτα μου ειπε οτι δεν θα μπει στη διαδικασια αγορας νεας καρτας με αυτες τις εξωφρενικες τιμες,σας ευχαριστω ολους. Η κάρτα αυτή δεν πρέπει να είναι uefi ως εκ τούτου δεν θα παίξει σωστά με uefi m/b εκτός αν δοκιμάσεις σε legacy mode μπας και . 1
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Η κάρτα αυτή δεν πρέπει να είναι uefi Με μια μικρή ψακτική βρήκα αυτά: Spoiler Από την άλλη όμως όσες 660Ti είδα τις βγάζει ''Non UEFI''.
Γιαν10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, sorry για το hijack αλλά έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει: 1. Εναλλάξ τις RAM - ακόμα και μεταφορά της κάθε RAM σε άλλη θύρα λόγο απόγνωσης και εναλλάξ 1 μέσα, 1 έξω 2. Αφαίρεση GPU και δοκιμή σε όλες τις θύρες της onboard κάρτας. 3. Δοκιμή σε άλλη οθόνη. 4. Δοκιμή άλλων καλωδίων. 5. Αφαίρεση μπαταρίας για cmos reset. 6. Δοκιμή με άλλο PSU. 7. Έλεγχος όλων των καλωδίων στο PC. 8. Η μητρική ανέβει πράσινο λαμπάκι και όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά. Παρόλο που φαίνονται όλα οκ, υπάρχει περίπτωση να τα τίναξε η μητρική; δεν έχω και 2η για έλεγχο οπότε κάποιο check θα βοηθούσε. Άλλες ιδέες;
nickol-us Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε Καλησπέρα παιδιά, sorry για το hijack αλλά έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει: 1. Εναλλάξ τις RAM - ακόμα και μεταφορά της κάθε RAM σε άλλη θύρα λόγο απόγνωσης και εναλλάξ 1 μέσα, 1 έξω 2. Αφαίρεση GPU και δοκιμή σε όλες τις θύρες της onboard κάρτας. 3. Δοκιμή σε άλλη οθόνη. 4. Δοκιμή άλλων καλωδίων. 5. Αφαίρεση μπαταρίας για cmos reset. 6. Δοκιμή με άλλο PSU. 7. Έλεγχος όλων των καλωδίων στο PC. 8. Η μητρική ανέβει πράσινο λαμπάκι και όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά. Παρόλο που φαίνονται όλα οκ, υπάρχει περίπτωση να τα τίναξε η μητρική; δεν έχω και 2η για έλεγχο οπότε κάποιο check θα βοηθούσε. Άλλες ιδέες; Θα ήταν χρήσιμο να πεις τι σύστημα έχεις. Σε περίπτωση που έχεις επεξεργαστή χωρίς ενσωματωμένα γραφικά, δεν γίνεται να δεις τίποτα χωρίς κάρτα. Ανέφερε τα parts.
Γιαν10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση: 2o edit: βρήκα την mobo απο παλιό μου post! P8H61-MLX Rev x.0x i5 2400 2x 8gb RAM DDR3 GTX 950 2GB 500w PSU 1TB HDD Toshiba 950 Evo SSD 500gb Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Γιαν10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα