Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά γύρισα πριν 3 μέρες από διακοπές και θέλω να πάω να κάνω ραπίντ για τυπικούς λόγους αφού και εμβόλιο έχω κάνει και πρόσεχα. Πάω λοιπόν να κλείσω ραντεβού και βλέπω στα μικροβιολογικά της περιοχής μου το πιο φθηνό 16 ευρώ. Η ερώτηση μου είναι δεν υποτίθεται ότι από σήμερα όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια πρέπει έχουν το τεστ 10 ευρώ γιατί δεν το έχουν και υπάρχουν διαφορετικές τιμές ?
angmar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Λογικά έχουν το τέστ 10€ και τα έξτρα 6€ είναι η λήψη δείγματος.
DownUNDERground Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα παιδιά γύρισα πριν 3 μέρες από διακοπές και θέλω να πάω να κάνω ραπίντ για τυπικούς λόγους αφού και εμβόλιο έχω κάνει και πρόσεχα. Πάω λοιπόν να κλείσω ραντεβού και βλέπω στα μικροβιολογικά της περιοχής μου το πιο φθηνό 16 ευρώ. Η ερώτηση μου είναι δεν υποτίθεται ότι από σήμερα όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια πρέπει έχουν το τεστ 10 ευρώ γιατί δεν το έχουν και υπάρχουν διαφορετικές τιμές ? Οι πληροφορίες εδώ είναι ουσιαστικά για το ίδιο θέμα.
nickol-us Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Η ανώτερη τιμή του rapid test ορίζεται στα 10 ευρώ, με την αρχική υποσημείωση προ φπα, με αυτό να περιλαμβάνει υλικά και δειγματοληψία ΦΕΚ Υπάρχει μια ένσταση αν πρέπει να υπάρχει φπα 24% ή όχι, καθώς από άλλο ΦΕΚ προκύπτει οτι rapid test και υπηρεσίες δειγματοληψίας είναι με μηδενικό φπα. Πάντως το ανώτερο που μπορεί να το πληρώσεις είναι 12,4, αν είναι παραπάνω με καταγγελία τρώνε τσουχτερό πρόστιμο (κοίτα ΦΕΚ) Spoiler Ορίζονται ως ανώτατα όρια τιμών πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών, μη συνυπολογιζομένου σε αυτά του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α), τα ακόλουθα: 2)Για το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (rapid test) ως ανώτατο όριο του αθροίσματος της τιμής χρέωσης παροχής υπηρεσίας (ανάλυση κ.λπ.), περιλαμβανόμενων των απαιτούμενων αντιδραστηρίων και αναλώσιμων υλικών, και της δειγματοληψίας στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές και σε κάθε άλλο σημείο λιανικής πώλησης το ποσό των δέκα ευρώ (10 €). 5)Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με όσα ορίζονται στις περ. 1 και 2, επιβάλλεται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα διοικητικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000 €). 2 1
agnostos13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, angmar είπε Λογικά έχουν το τέστ 10€ και τα έξτρα 6€ είναι η λήψη δείγματος. Άρχισαν πάλι αυτές τις π@π@ριές; Δεν φτάνει που παίρνουν τα 20€ καπέλο για το pcr...
DownUNDERground Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, angmar είπε Λογικά έχουν το τέστ 10€ και τα έξτρα 6€ είναι η λήψη δείγματος. Όντως, ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να τεντώσεις το χέρι και να στρίψεις τα δάχτυλα;;; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από DownUNDERground
VonLoutsos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 13 minutes ago, DownUNDERground said: Όντως, ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να τεντώσεις το χέρι και να στρίψεις τα δάχτυλα;;; Και αν την βάλει πιο μέσα την μπατονέτα και σου κάνει reset τον εγκέφαλο; Είναι μεγάλη ευθύνη....
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Και αν την βάλει πιο μέσα την μπατονέτα και σου κάνει reset τον εγκέφαλο; Είναι μεγάλη ευθύνη.... Δεν γίνεται έτσι το reset.Πρέπει ταυτόχρονα να πιέζεις τον λοβό του δεξιού αυτιού με το αριστερό σου χέρι διότι με το δεξί κρατάς την μπατονέτα. Επίσης μετά το reset, ζητάει το τελευταίο Google account για το επόμενο rapid test, ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος για bypass, βγάζει συνέχεια ο ΕΟΔΥ patch. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR
mak3don Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Αφού είναι μόνο από ενδιαφέρον και απλή περιέργεια γιατί δεν κάνεις ένα σελφ τέστ? Το ίδιο πράγμα είναι
CsIns Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορεί να πάει και σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να κάνει αφού το θέλει το αποτέλεσμα για τον εαυτό του, δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις