nder Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Suzuki SX4 του 2013 και μου έμεινε καμιά βδομάδα χωρίς μπαταρία. Όταν έβαλα καινούργια μου ζητάει pin για το ραδιόφωνο/cd. Το είχα πάρει από έμπορο που το είχε φέρει από Γερμανία και αυτός δεν ξέρει το pin. Στο βιβλίο του αυτοκινήτου δεν υπάρχει. Στην αντιπροσωπεία μου έδωσαν ραντεβού σε 1 μήνα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορώ να λυθεί το θέμα πιο γρήγορα;; Ευχαριστώ
alfaeffe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, nder είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Suzuki SX4 του 2013 και μου έμεινε καμιά βδομάδα χωρίς μπαταρία. Όταν έβαλα καινούργια μου ζητάει pin για το ραδιόφωνο/cd. Το είχα πάρει από έμπορο που το είχε φέρει από Γερμανία και αυτός δεν ξέρει το pin. Στο βιβλίο του αυτοκινήτου δεν υπάρχει. Στην αντιπροσωπεία μου έδωσαν ραντεβού σε 1 μήνα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορώ να λυθεί το θέμα πιο γρήγορα;; Ευχαριστώ Ειναι feature για αντικλεπτικη ασφαλεια το οποιο το ειχε ενεργοποιησει ο προηγουμενος κατοχος (δεν ειναι ενεργοποιημενο by default). Δε νομιζω να βγαινει το PIN, ακομα και απο την αντιπροσωπεια, χωρις να χρειαστει να αλλαξει το ραδιοφωνο.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μονο στο βιβλιο του αυτοκινήτου το γράφει
agiannesg59 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχει τροπος αλλα μονο στην αντιπρωσωπεια.Το βγαζει διαβαζει ενα κωδικο που εχει πανω τον βαζει στο συστημα της και βγαζει το πιν.Το πιν ειναι εργοστασιακο και συνήθως δινεται με μια καρτα σαν πιστωτικη μαζι με τα βιβλιαρακια του αυτοκινητου και φυσικα πληρώνεις και κανα 30 ευρο.Αλλη αντιπροσωπεία δεν υπαρχει κοντα? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από agiannesg59
alfaeffe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Το PIN αλλαζει, δεν εχει υποχρεωτικα καποια εργοστασιακη τιμη. Αν ο προηγουμενος κατοχος εχει αλλαξει το PIN σε κατι δικο του, δε θα τη γραφει το manual του αυτοκινητου. Εξαλλου αυτος ειναι και ο λογος της αντικλεπτικης προστασιας του ραδιοφωνου, αφου συνηθως το βιβλιαρακι του αυτοκινητου ειναι ακριβως διπλα στο ραδιοφωνο.
angmar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Διαβάζω σε ξένα forums ότι το default είναι 0000. Αν δε δουλέψει αυτό, άραγε μπορεί κάποιος να δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς; Σίγουρα θα πάρει λιγότερο από μήνα.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Τετραψήφιος κωδικός σημαίνει 10.000 συνδυασμοί. Αν μπορείς να πληκτρολογείς νέο κωδικό κάθε 5 δευτερόλεπτα θα σου πάρει περίπου 14 ώρες συνεχούς ενασχόλησης μέχρι να τους βάλεις όλους και να βρεις τον σωστό. Δεν είναι λίγο αλλά ούτε και πάρα πολύ. Μπορείς να το δεις σαν ασχολία και να αφιερώνεις μια ώρα την ημέρα. Φυσικά θα πρέπει να το κάνεις με ένα σύστημα ώστε να μην ξεχάσεις ποιους έχεις βάλει και το πάρεις από την αρχή. Εγώ πάντως θα το προτιμούσα από το να πάρω καινούριο ή να δώσω κανα 30άρι σε αντιπροσωπεία
bill_zaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Πηαινε σε εναν κοντερα να στο φτιξει. Ολες αυτες οι πληροφορίες αποθηκευονται σε μια eeprom. Την διαβαζει κ σου βρισκει τον κωδικο. Απλα πρεπει να βγει το ραδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα