life is music Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους , αντιμετωπίζω το εξεις προβλημα ...παρατηρησα σημερα στο συγκεκριμενο λαπτοπ οτι εννοω το touchpad δουλευε τωρα δεν λειτουργει και μου βγαζει κατω δεξια ενα χ.....Και σας ρωτω ..τι να κανω για να διορθωσω αυτο το προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μήπως έχεις απενεργοποίηση το touchpad! Κατά λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kremenarasi είπε Μήπως έχεις απενεργοποίηση το touchpad! Κατά λάθος? Το trackpad πως το ενεργοποιω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Fn+ F9 νομίζω για το δικό σου Λάπτοπ. Έχει απάνω το σημάδι του ποντικιού νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα