Fiter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, lector είπε Απο κρητη ειμαι 😁Τους τουριστες τους "δαγκωνουν" παντως, ειτε με ειτε χωρις pos, οποτε εχε το νου σου μη δαγκωσουν κι εσενα. Φιλικα στο λεω. Δεν είναι η πρώτη φορά μου στη Κρήτη. Έχω κατέβει αρκετές φορές Κρήτη και ξέρω τι γίνεται εκεί με τους τουρίστες
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε TLOU Κατι χανω εδω
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, lector είπε Κατι χανω εδω Επειδή είπες για δάγκωμα. https://www.google.gr/m?q=TLOU&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Επειδή είπες για δάγκωμα. https://www.google.gr/m?q=TLOU&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1 Αααα οκ απλα δεν το ηξερα το παιχνιδι 😄
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lector είπε Αααα οκ απλα δεν το ηξερα το παιχνιδι 😄 Φαντάζεσαι να φρικάρει ο πελάτης με την τιμή, να μην κόβει και απόδειξη ο ταξιτζής και να τον δαγκώσει στον λαιμό σαν βαμπίρ;
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Φαντάζεσαι να φρικάρει ο πελάτης με την τιμή, να μην κόβει και απόδειξη ο ταξιτζής και να τον δαγκώσει στον λαιμό σαν βαμπίρ; ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ
dpolal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fiter είπε Δεν με βολεύει το ΚΤΕΛ. Η Κρήτη δεν είναι κλασική επαρχία, είναι πολύ γνωστός τουριστικός προορισμός και αρκετοί τουρίστες συνήθως προτιμούν να πληρώνουν κάρτα σε όλα και μπορεί αρκετά ταξί να έχουν βάλει pos για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες. Τέλος πάντων θα πάρω τηλέφωνο σε ραδιοταξί να ρωτήσω αν έχουν ταξί με pos για να πληρώσω με κάρτα και θα κινηθώ ανάλογα αν δεν έχουν pos θα φροντίσω να έχω μετρητά για το ταξί. Νομίζω ότι ακόμα υπάρχουν τα λεγόμενα Αγοραία ταξί. Αυτά εκτελούν δρομολόγια από μεγάλες πόλεις σε συγκεκριμένες περιοχές/χωριά και λειτουργούν με ραντεβού και φίξ τιμές συνήθως. Το κάθε χωριό στην Κρήτη έχει 1-2 τέτοια ταξί οπότε ανάλογα με τον προορισμό σου ψάξε τηλέφωνα τοπικών ταξιτζήδων και συνενοήσου. Η μάνα μου, κατάγεται από χωριό των Χανίων, χρόνια με τέτοιο ταξί πηγαινοερχόταν.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Πριν 7 χρόνια είχα τύχει σε ένα ραδιοταξί το οποίο είχε ένα μηχάνημα μπροστά από την θέση του συνεπιβάτη, σε κάποια φάση είχα ανοίξει κουβέντα για το θέμα των αποδείξεων που ζητούσαν απο το κράτος και ο οδηγός με ένα απότομο ξαφνικό και νευριασμενο ύφος με ρώτησε αν θέλω απόδειξη να μου βγάλει από το μηχάνημα, δεν ξέρω γιατί νευρίασε έτσι, μάλλον δεν κατάλαβε το θέμα που έθιξα και το πήρε προσωπικά ότι τα έριχνα στα ταξί. Τέλος πάντων ts, δεν νομίζω να σε εξυπηρετήσουν σε αυτό, καλύτερα να μην ζητήσεις τίποτα και χαλάσεις την ψυχολογία σου μετά αν αντιδράσουν άσχημα. Επισης, δεν θεωρώ τον εαυτό μου προκατειλημμενο, αλλά αν στην Αθήνα τα ταξί έχουν 10 φορές κακή συμπεριφορά και άλλες παρατυπίες σε σύγκριση με άλλα επαγγέλματα, στην επαρχία το έχουν ακόμα 10 φορές περισσότερο.
itsathina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Με κάρτα μπορείς να πληρώσεις αν κατεβάσεις την εφαρμογή beat. Βέβαια, τώρα τελευταία είναι λίγο δύσκολο να βρεις μέσω beat στην Αθήνα, πόσο μάλλον στην Κρήτη, αλλά ποτέ δε ξέρεις.
Fiter Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Update, σήμερα το πρωί έφθασα Ηράκλειο Κρήτης. Πήγα σε μια πιάτσα και ρώτησα ποιος έχει pos. Το δεύτερο ταξί στη σειρά είχε pos (και ναι λειτούργησε το pos) και ήταν διαθέσιμος να με πάει σε διαδρομή 30χλμ. Όταν έφθασα στο προορισμό προσπάθησα να πληρώσω με freedom pass αλλά το pos δεν το δέχθηκε (δεν ξέρω τι έγινε αλλά γνωρίζω ότι το freedom pass περιλαμβάνει και τα ταξί). Τελικά πλήρωσα με δική μου χρεωστική και δέχθηκε το pos. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ελαφρύ thread hijack για τα pos. Τα άτιμα τα περίπτερα ρε σεις δεν είναι υποχρεωμένα να έχουν pos όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις? Πήγα σήμερα να πάρω κάτι και έφαγα άκυρο από 3 περίπτερα στην σειρά. Είχαν και χαρτί/αυτοκόλλητο κιόλας που έλεγε ότι δεν διαθέτουν μηχάνημα. Φαίνεται πως το έχουν κάνει καρτέλ, και αφού δεν έχει ο ένας επαναπαύεται και δεν βάζει ούτε ο διπλανός. Είναι υποχρεωμένοι όμως και παρανομούν για να φοροδιαφεύγουν ή για κάποιο λόγο δεν προβλέπεται ακόμα?
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Η υποχρεωτικότητα αποδοχής πληρωμών με POS για όλους έρχεται εδώ και χρόνια, ακόμα όμως δεν έχει φτάσει σε περίπτερα/ψιλικατζίδικα.
rackal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Το κέρδος απ τα τσιγάρα είναι μηδαμινό, αν τους τα πληρώνει με κάρτα ο καθένας και με τις κρατήσεις που έχει ένα PoS είναι σαν να μη δούλεψαν. Με απλά λόγια, το κέρδος στα τσιγάρα είναι 2% και τα PoS συνήθως έχουμε προμήθεια απο 0.8 εως 1%
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Είναι υποχρεωμένοι όμως και παρανομούν για να φοροδιαφεύγουν ή για κάποιο λόγο δεν προβλέπεται ακόμα? Το οτι δεν εχεις pos δε σημαινει κιολας οτι φοροδιαφευγεις. Λογικα προσπαθουν να γλυτωσουν απο το πλιατσικο που τους κανουν οι τραπεζες. Και μεταξυ μας καλα κανουν. 1
jimis_vts Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, rackal είπε Το κέρδος απ τα τσιγάρα είναι μηδαμινό, αν τους τα πληρώνει με κάρτα ο καθένας και με τις κρατήσεις που έχει ένα PoS είναι σαν να μη δούλεψαν. Με απλά λόγια, το κέρδος στα τσιγάρα είναι 2% και τα PoS συνήθως έχουμε προμήθεια απο 0.8 εως 1% Εμενα και τον καθένα γιατί πρέπει να με αφορά αυτό?? Τώρα που ήρθε ο λογαριασμός τους χάλασε. Θα τους περάσει. Αν δεν ας το κλείσουν. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα