Fiter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα μεταβώ στη Κρήτη στο Ηράκλειο και θέλω να ρωτήσω αν τα ταξί σήμερα έχουν pos ώστε να πληρώσω με το Freedom Pass. H διαδρομή που θα κάνω είναι γύρω 30 χλμ και είπα να πλήρωσω με Freedom Pass να γλυτώσω μερικά χρήματα όπου ξέρω ότι συμπεριλαμβάνει και τα ταξί αλλά το θέμα είναι αν έχουν pos γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή τύπου Beat στο Ηράκλειο ώστε να πλήρωσω μέσω της εφαρμογής με το Freeedom Pass. Συγγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση αλλά να ξέρω αν είναι να έχω μετρητά πάνω για να πλήρωσω το ταξί.
kaliakman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Και να έχουν μπορεί εκείνη την ημέρα να έχει...χαλάσει 🙄 3 1
giwrgostr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Ο νόμος δεν τα υποχρεώνει να έχουν, οπότε τα περισσότερα δεν έχουν. Υπάρχουν ταξί που έχουν, αλλά αν κρίνω από το πόσα λίγα είναι στην ΑΘήνα, θεωρώ απίθανο να βρεις εύκολα κάποιο στην επαρχεία. 1
Fiter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Ο νόμος δεν τα υποχρεώνει να έχουν, οπότε τα περισσότερα δεν έχουν. Υπάρχουν ταξί που έχουν, αλλά αν κρίνω από το πόσα λίγα είναι στην ΑΘήνα, θεωρώ απίθανο να βρεις εύκολα κάποιο στην επαρχεία. Αν καλέσω σε Ραδιοτάξι και διευκρίνισω ότι πλήρωνω με κάρτα και θέλω το ταξί να έχει pos υπάρχει περίπτωση να βρω ταξί; Η Κρήτη είναι πολύ γνωστό τουριστικό μέρος και έχει πολλούς τουρίστες και υποθέτω ότι αρκετοί δεν κρατάνε μετρητά και πληρώνουν στα πάντα με κάρτα και πιστεύω ότι αρκετά ταξί έβαλαν pos ώστε να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες.
giwrgostr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Fiter είπε Αν καλέσω σε Ραδιοτάξι και διευκρίνισω ότι πλήρωνω με κάρτα και θέλω το ταξί να έχει pos υπάρχει περίπτωση να βρω ταξί; Η Κρήτη είναι πολύ γνωστό τουριστικό μέρος και έχει πολλούς τουρίστες και υποθέτω ότι αρκετοί δεν κρατάνε μετρητά και πληρώνουν στα πάντα με κάρτα και πιστεύω ότι αρκετά ταξί έβαλαν pos ώστε να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες. Έτσι είναι αρκετά πιθανό να βρεις. Δεν ξέρω όμως αν τα ραδιοταξί έχουν κάποια επιπλέον χρέωση για να έρθουν. 1
Fiter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, giwrgostr είπε Έτσι είναι αρκετά πιθανό να βρεις. Δεν ξέρω όμως αν τα ραδιοταξί έχουν κάποια επιπλέον χρέωση για να έρθουν. αν έχει κάποια επίπλεον χρέωση δεν με πειράζει, ο ΠΘ με τα 150ευρώ πληρώνει 🤣 1
vamvakoolas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fiter είπε Καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα μεταβώ στη Κρήτη στο Ηράκλειο και θέλω να ρωτήσω αν τα ταξί σήμερα έχουν pos ώστε να πληρώσω με το Freedom Pass. H διαδρομή που θα κάνω είναι γύρω 30 χλμ και είπα να πλήρωσω με Freedom Pass να γλυτώσω μερικά χρήματα όπου ξέρω ότι συμπεριλαμβάνει και τα ταξί αλλά το θέμα είναι αν έχουν pos γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή τύπου Beat στο Ηράκλειο ώστε να πλήρωσω μέσω της εφαρμογής με το Freeedom Pass. Συγγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση αλλά να ξέρω αν είναι να έχω μετρητά πάνω για να πλήρωσω το ταξί. δε νομιζω να υπαρχουν "ραδιοταξι" στο Ηρακλειο. Αντιθετα ασχετα με το τροπο πληρωμης ισως φας ακυρο για αποσταση 30 χλμ. 1)Ψαχνεις απο ιντερνετ για ταξι ηρακλειο βρισκεις καποιο ταξιτζη του τηλ και του αναφερεις οτι γραφεις εδω και αν κανει τη ταδε διαδρομη. Και θα ξερεις ενω αν συμφωνησει σε ολα θα σε περιμενει δωρεαν απο το σημειο εκκινησης. 2)Κατεβαινεις ηρακλειο και πας σε μια πιατσα ταξι και κανεις το αντιστοιχο. Τα ταξι ηρακλειο γενικα αποφευγουν μεγαλες διαδρομες εκτος αν ειναι ξενοι τουριστες. Εχει τυχει και καλεσα ταξι με pos και καλα και εντελως τυχαια χαλασαν και τα 2 που ειχε (στο καθισμα συνοδηγου) και μου ανεφερε μετρητα!
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω να πάρω ταξί πολλά χρόνια, για αυτό και δεν είμαι ενημερωμένος σχετικά με την ζωή κλπ. 😆 Κόβουν απόδειξη;Είναι υποχρεωμένοι να κόβουν;
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δε νομιζω να υπαρχουν "ραδιοταξι" στο Ηρακλειο. Λες τα ταξί στο Ηράκλειο να έχουν μείνει 50 χρόνια πίσω? NOT @ts: Δε χάνεις κάτι κάνοντας ένα τηλεφώνημα στους παρακάτω https://www.facebook.com/radiotaxi.iraklio/ http://www.taxaki.gr/el https://candiataxi.gr/
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fiter είπε αν έχει κάποια επίπλεον χρέωση δεν με πειράζει, ο ΠΘ με τα 150ευρώ πληρώνει 🤣 Δεν τα βγάζει απο την τσέπη του .Απο τους φορους σου είναι.Εκτός αν έχει κανά λεφτόδεντρο στην αυλή του. 12
Fiter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε δε νομιζω να υπαρχουν "ραδιοταξι" στο Ηρακλειο. Αντιθετα ασχετα με το τροπο πληρωμης ισως φας ακυρο για αποσταση 30 χλμ. 1)Ψαχνεις απο ιντερνετ για ταξι ηρακλειο βρισκεις καποιο ταξιτζη του τηλ και του αναφερεις οτι γραφεις εδω και αν κανει τη ταδε διαδρομη. Και θα ξερεις ενω αν συμφωνησει σε ολα θα σε περιμενει δωρεαν απο το σημειο εκκινησης. 2)Κατεβαινεις ηρακλειο και πας σε μια πιατσα ταξι και κανεις το αντιστοιχο. Τα ταξι ηρακλειο γενικα αποφευγουν μεγαλες διαδρομες εκτος αν ειναι ξενοι τουριστες. Εχει τυχει και καλεσα ταξι με pos και καλα και εντελως τυχαια χαλασαν και τα 2 που ειχε (στο καθισμα συνοδηγου) και μου ανεφερε μετρητα! Καλά 30 χλμ ειναι πάνω στη Εθνική όδο σε ένα τουριστικό προορισμό δεν θα πάω μέσα από τα βουνά και χωρία το πολύ σε 30-40 λεπτά θα έχω φθάσει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές θα δω τι θα κάνω. 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Λες τα ταξί στο Ηράκλειο να έχουν μείνει 50 χρόνια πίσω? NOT @ts: Δε χάνεις κάτι κάνοντας ένα τηλεφώνημα στους παρακάτω https://www.facebook.com/radiotaxi.iraklio/ http://www.taxaki.gr/el https://candiataxi.gr/ Ευχαριστώ, ναι θα πάρω ένα τηλέφωνο 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν τα βγάζει απο την τσέπη του .Απο τους φορους σου είναι.Εκτός αν έχει κανά λεφτόδεντρο στην αυλή του. Ναι ξέρω ότι είναι από φόρους αλλά υπάρχει προθεσμία να χρησιμοποιήσουμε μέχρι το Δεκέμβρη του 2021 το Freedom Pass, μετα τις 1 Ιανουάριου δεν θα ισχύει το Freedom Pass... οπότε ψάχνω να το αξιοποιήσω όπου βρω
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Εδω δεν εχουν φλας, περιμενεις να εχουν pos...; Και ειδικα επαρχια;;; Συγγνωμη κιολας αλλα 30 χιλιομετρα με ταξι, δεν λυπασαι τα λεφτα σου; ΚΤΕΛ δεν υπαρχει για τη διαδρομη που χρειαζεσαι; 1
Fiter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, lector είπε Εδω δεν εχουν φλας, περιμενεις να εχουν pos...; Και ειδικα επαρχια;;; Συγγνωμη κιολας αλλα 30 χιλιομετρα με ταξι, δεν λυπασαι τα λεφτα σου; ΚΤΕΛ δεν υπαρχει για τη διαδρομη που χρειαζεσαι; Δεν με βολεύει το ΚΤΕΛ. Η Κρήτη δεν είναι κλασική επαρχία, είναι πολύ γνωστός τουριστικός προορισμός και αρκετοί τουρίστες συνήθως προτιμούν να πληρώνουν κάρτα σε όλα και μπορεί αρκετά ταξί να έχουν βάλει pos για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες. Τέλος πάντων θα πάρω τηλέφωνο σε ραδιοταξί να ρωτήσω αν έχουν ταξί με pos για να πληρώσω με κάρτα και θα κινηθώ ανάλογα αν δεν έχουν pos θα φροντίσω να έχω μετρητά για το ταξί.
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Fiter είπε Δεν με βολεύει το ΚΤΕΛ. Η Κρήτη δεν είναι κλασική επαρχία, είναι πολύ γνωστός τουριστικός προορισμός και αρκετοί τουρίστες συνήθως προτιμούν να πληρώνουν κάρτα σε όλα και μπορεί αρκετά ταξί να έχουν βάλει pos για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες. Τέλος πάντων θα πάρω τηλέφωνο σε ραδιοταξί να ρωτήσω αν έχουν ταξί με pos για να πληρώσω με κάρτα και θα κινηθώ ανάλογα αν δεν έχουν pos θα φροντίσω να έχω μετρητά για το ταξί. Απο κρητη ειμαι 😁Τους τουριστες τους "δαγκωνουν" παντως, ειτε με ειτε χωρις pos, οποτε εχε το νου σου μη δαγκωσουν κι εσενα. Φιλικα στο λεω.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, lector είπε Απο κρητη ειμαι 😁Τους τουριστες τους "δαγκωνουν" παντως, ειτε με ειτε χωρις pos, οποτε εχε το νου σου μη δαγκωσουν κι εσενα. Φιλικα στο λεω. TLOU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα