Pinball1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να βρεις κάπου το ιστορικό των παραπεμπτικών που έχουν εκδοθεί στο όνομά σου μέσω άυλης συνταγογράφησης; Πριν λίγο καιρό είχε εκδοθεί για την αδερφή μου μέσω άυλης συνταγογράφησης ένα παραπεμπτικό εξετάσεων που το είχε λάβει μέσω SMS αλλά στο μεταξύ άλλαξε κινητό και δεν μπορεί να το βρει. Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει κάπου το ιστορικό της άυλης συνταγογράφησης; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Kosmas70
cumulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Νομιζω οτι αν παει με το αμκα σε εξεταστικο κεντρο θα το βρουνε. 1
Pinball1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παράξενο πάντως που στο e-syntagografisi δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό που να μπορείς να δεις τα παραπεμπτικά... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Kosmas70
miucce Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Οι συνταγές ερχονται ταυτοχρονα στο κινητό με sms αλλα και στο μειλ. Ας δει το μειλ π έχει δηλωμένο 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να βρεις κάπου το ιστορικό των παραπεμπτικών που έχουν εκδοθεί στο όνομά σου μέσω άυλης συνταγογράφησης; Πριν λίγο καιρό είχε εκδοθεί για την αδερφή μου μέσω άυλης συνταγογράφησης ένα παραπεμπτικό εξετάσεων που το είχε λάβει μέσω SMS αλλά στο μεταξύ άλλαξε κινητό και δεν μπορεί να το βρει. Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει κάπου το ιστορικό της άυλης συνταγογράφησης; Δες εδώ: https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml;eHealthInsuranceRecordInsPersonSessionID=7Qm6gTCJrj041YTqnlTT1PRd8HMBPy8HG0JhrV3d9cdMynWRyxTy!1389625116 Αριστερά εκεί που λέει "ιατρικές πράξεις" θα βρεις το παραπεμπτικό. Και επίσης εκτός από sms της ήρθε και e-mail, μπορεί και από εκεί να βρει το barcode. 1
Pinball1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δες εδώ: https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml;eHealthInsuranceRecordInsPersonSessionID=7Qm6gTCJrj041YTqnlTT1PRd8HMBPy8HG0JhrV3d9cdMynWRyxTy!1389625116 Αριστερά εκεί που λέει "ιατρικές πράξεις" θα βρεις το παραπεμπτικό. Ευχαριστώ. Προσπαθούμε να μπούμε με κωδικούς Taxis και ΑΜΚΑ αλλά βγάζει το μήνυμα «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση βάσει των στοιχείων που έχετε εισάγει». Πρέπει να κάνεις εκ νέου εγγραφή σε αυτή την πλατφόρμα; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Kosmas70
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Kosmas70 είπε Ευχαριστώ. Προσπαθούμε να μπούμε με κωδικούς Taxis και ΑΜΚΑ αλλά βγάζει το μήνυμα «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση βάσει των στοιχείων που έχετε εισάγει». Πρέπει να κάνεις εκ νέου εγγραφή σε αυτή την πλατφόρμα; Όχι δεν χρειάζεται εκ νέου εγγραφή, χρειάζεται να πληκτρολογήσεις σωστά το ΑΜΚΑ.
Dark_son20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 του το βγάζει γιατί δεν έχει κάνει την ένωση που θέλει το gov.gr με τηλέφωνο https://dilosi.services.gov.gr/login?next=/create/q/confirm-personal-info?refname=YPDIL&template=YPDIL& προσπάθησε να κανεις login εδώ, και θα σου πει να συνδεθείς με κάποιο ebanking (του ιδιου του ατόμου) ώστε να πάρει επικαιροποιημένο τηλέφωνο 1
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μην είσαι σίγουρος πάντως ότι θα βρεις το παραπεμπτικο εκεί. Εγώ είχα μπει και δεν μου εμφανίζει τίποτα από διάφορες εξετάσεις που είχα κάνει στο Ιπποκράτειο. Μου εμφανίζει μια μαγνητική στο ΚΑΤ πριν χρόνια. Δεν τα εμφανίζει όλα από ότι φαίνεται. 1
panosno1com Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μεσω αυλης μπορεις να εχεις συνταγες ανα τακτο χρονικο διαστημα (που οριζει ο γιατρος ) χωρις να πας στο γιατρό? Δλδ καθε 6 μηνες ελεγχος θυρεοειδής, Και πας μια φορα να τις δει ο γιατρος,μ οχι μια να σου γραψει μια να τις δει
nikos032 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panosno1com είπε Μεσω αυλης μπορεις να εχεις συνταγες ανα τακτο χρονικο διαστημα (που οριζει ο γιατρος ) χωρις να πας στο γιατρό? Δλδ καθε 6 μηνες ελεγχος θυρεοειδής, Και πας μια φορα να τις δει ο γιατρος,μ οχι μια να σου γραψει μια να τις δει https://howto.gov.gr/mod/book/view.php?id=110 1
itsathina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, panosno1com είπε Μεσω αυλης μπορεις να εχεις συνταγες ανα τακτο χρονικο διαστημα (που οριζει ο γιατρος ) χωρις να πας στο γιατρό? Δλδ καθε 6 μηνες ελεγχος θυρεοειδής, Και πας μια φορα να τις δει ο γιατρος,μ οχι μια να σου γραψει μια να τις δει Ναι, εγώ αν χρειαστώ κάτι τώρα στην εγκυμοσύνη ιδιαίτερα, παίρνω απλά τηλέφωνο τον γιατρό και μου το γράφει. χωρίς να χρειάζεται να πάω εκεί. Είτε φάρμακα/ βιταμίνες, είτε κάποια εξέταση. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από itsathina 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Dark_son20 είπε myhealth app και θα τα βρει εκει Νομίζω αυτό είναι μόνο για φάρμακα. Όχι?
Dark_son20 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 hours ago, SabotazNic said: Νομίζω αυτό είναι μόνο για φάρμακα. Όχι? έχει συνταγές και παραπεμπτικά. βλέπω από σεμπέμβριο 2020, δεν ξέρω αν δείχνει τον τελευταίο χρόνο, ή απλά από όταν ενεργοποίησα την άυλη (δεν θυμάμαι ποτε το έκανα) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα