nek4d Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2021 στις 9:32 ΠΜ, dchatz είπε Η αλήθεια είναι ότι το μοναδικό χρώμα που έχει μεγάλη έκπτωση είναι αυτό με τα στρασάκια. Κανένα άλλο δεν εχει στρασακια. Τυχαίο; Επιπλέον θα παρατηρήσετε ότι τα τεμάχια τελειώνουν μόνο στο 40. Λογικά επειδή το 40 αγγίζει και γυναίκες με μεγάλο σχετικά πόδι, το προτιμούν. Στα μεγαλύτερα νούμερα δε βγάζει κάποιο θέμα διαθεσιμότητας, μόνο στο 40. Τα νουμερα ειναι αντρικα γιατι αρχιζουν (οχι τελειωνουν) απο 40 και πανε 46.5. Αν ηταν γυναικεια νουμερα θα φαινοταν πχ 35 εως 41-42 μαξ. Ακυρο το σχολιο μου, λαθος καταλαβα το νοημα και το διαγραφω ετσι. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από nek4d 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, nek4d είπε Τα νουμερα ειναι αντρικα γιατι αρχιζουν (οχι τελειωνουν) απο 40 και πανε 46.5. Αν ηταν γυναικεια νουμερα θα φαινοταν πχ 35 εως 41-42 μαξ. Δεν ειπε αυτο ο φιλος, ειπε κατι στο οποιο συμφωνω 100%. Ξαναδιαβασε το φιλε nek πιστευω οτι συμφωνεις και εσυ με αυτο που γραφει. 2 1
ipal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Η Saucony το διαθέτει ως unisex , και στο ίδιο μοντέλο σε λευκό υπάρχουν και μικρά νούμερα. "Product is in men's sizing, women's size conversion chart is available here! Click here for our size conversion chart." https://www.saucony.com/en/azura-lenticular/47396U.html?dwvar_47396U_color=S70494-2&
nek4d Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Δεν ειπε αυτο ο φιλος, ειπε κατι στο οποιο συμφωνω 100%. Ξαναδιαβασε το φιλε nek πιστευω οτι συμφωνεις και εσυ με αυτο που γραφει. Ουπςς, ναι! Ευχαριστω για την επισημανση φιλτατε matrixxx, οντως εχετε δικιο. Λαθος καταλαβα (παει, αρχισαμε και να διαβαζουμε βιαστικα και να καταλαβαινουμε αλλα 'ντ αλλων...), διορθωνω και συγνωμη για το λαθος μου dchatz. 2
dchatz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 XAXA, έβγαλε περιορισμένα τεμάχια στο επίμαχο χρώμα και στο 45. Εκεί ψήθηκα και το πήρα και εγώ (φοράω 45). Ασχετα με το χρώμα δείχνουν καλά παπούτσια. Τώρα αν κάποιος μου επισημάνει το χρώμα (το οποιο παρεπιπρόντως είναι και αρκετά ωραίο) στα @@@ μου 😊. Σαν κριτική στον εαυτό μου να πω ότι ήμουν σκεπτικός και το καθυστερούσα, και μόλις είδα τα περιορισμένα τεμάχια ..... όρμησα. 2
giannis-21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Να ενημερώσω πως η αποστολή γίνεται από sadanski και όχι από περιοχή της Ελλάδος. Έτσι γράφει το δικό μου tracking.
nek4d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, giannis-21 είπε Να ενημερώσω πως η αποστολή γίνεται από sadanski και όχι από περιοχή της Ελλάδος. Έτσι γράφει το δικό μου tracking. Οσα χρονια το ξερω το μαγαζι, απο εκει γινοταν παντα Εδρα BG λογικα, εχουν παρακλαδια σαιτ σε πολλες χωρες, καλυπτουν Europe.
coyote2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 τα προιόντα έρχονται από το εξωτερικό Εδω δει και κάποιες μικρές περίεργες χρεώσεις σε πολωνία βουλγαρία... κάτι σε μετατροπή στην κάρτα ενός φίλου μου/.... κάτι ψιλο cents επιπλέον
dchatz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Είμαι πολύ ωραίος...βεβαίως...βεβαίως...😊 5
Rattlehead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dchatz είπε Είμαι πολύ ωραίος...βεβαίως...βεβαίως...😊 Είσαι στη έκσταση σου! Τραγική η γενική ταχυδρομική. Ήρθε, έφυγε τρέχοντας και δεν σηκωναν το τηλ μετά. Αναγκαστικά να πάω στα κεντρικά μετά από 3 μέρες συνεχόμενα τηλ και mail.
Fotia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Ασχετα τις αισθητικές προτιμήσεις ,σαν παπούτσι πως είναι μαλακο ,αντέχει χλμ να το φοράς καθε μέρα ,μυρίζει ,ακομα κάνει ζέστη...
dchatz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Είσαι στη έκσταση σου! Τραγική η γενική ταχυδρομική. Ήρθε, έφυγε τρέχοντας και δεν σηκωναν το τηλ μετά. Αναγκαστικά να πάω στα κεντρικά μετά από 3 μέρες συνεχόμενα τηλ και mail. Εμένα ήρθαν σπίτι. Ήταν οι γονείς μου στον από πάνω όροφο. Πήγα και τα βρήκα σπίτι. 10 λεπτά πριν, Fotia είπε Ασχετα τις αισθητικές προτιμήσεις ,σαν παπούτσι πως είναι μαλακο ,αντέχει χλμ να το φοράς καθε μέρα ,μυρίζει ,ακομα κάνει ζέστη... Μισή ώρα τα έχω φορέσει μόνο. Φαίνονται πολύ άνετα. Το νούμερο είναι λίγο μικρότερο. Εγώ είμαι 44.5 με 45. Αυτό το 45 μου είναι λίγο στενό. Είμαι και με χοντρό και πλατύ κουτουπιε εγώ. Απλώς άνοιξα πολύ τα κορδόνια και όλα οκ. Και επιπλέον, στρασακια λέγαμε αλλά στρασακια δεν είναι. Απλές κουκίδες είναι. Μια χαρά μου φαίνεται και το χρώμα. 2
mountainprince Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις παρέλαβα , ειναι μια χαρά το παπούτσι , το ροζάκι είναι ανεπαίσθητο , επιβεβαιώνω πως έχουν στενό κουντεπιέ , τουλάχιστον ετσι εγώ αισθάνομαι , σε 44 νούμερο που φορώ . Χαλαρώνεις λιγο παραπάνω το κορδόνι και είσαι τζέτ . Κατά τα άλλα , είναι πολύ ποιοτικά , κλοπή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα