GIANNIS400 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το ιστορικο επισκεψεων στο gmail μπορω να το δω απο πουθενα? δλδ αν εχω μπει στο gmail την ταδε μερα τις ταδε ωρες Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από GIANNIS400
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Κατω κατω λεει Last account activity: 1 minute ago Details 1
Mhs2k Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Υποθέτω ότι γι' αυτό στους δείχνει χωρίς να ζητάει κωδικό. Τουλάχιστον στη δουλειά, εφόσον δεν θέλετε κωδικούς, τουλάχιστον κάνε sign out τον Chrome οταν φεύγεις. μπορεί να μπαίνει με ανώνυμη περιήγηση (incognito) να λογκαρει κανονικα με το account του και οταν το το κλεισει τελος. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Επισυνάπτω την πρόσφατη δραστηριότητα (2 ημερων), την δραστηριότητα 1 μήνα πριν πως μπορώ να την δω?
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 ξερει κανεις πως μπορω να δω την δραστηριότητα επισκέψεων στο mail μου τον τελευταιο μηνα?
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Ξερει κανεις που μπορω να στειλω στην google να μου απαντησει καποιος για το ιστορικο επισκεψεων που γραφω ποιο πανω, σε ποια φορμα ή mail να τους στειλω?
nick_corobos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 13/9/2021 στις 1:00 ΜΜ, GIANNIS400 είπε Να μπαινω χωρις κωδικο και υποψιαζομαι οτι καποιος στον υπολογιστη της δουλειας σκαλιζει τους κωδικους μου, επισης στην δουλεια δεν θελουν να εχουμε κωδικους στα windows, πως μπορω να απενεργοποιησω τους κωδικους απο το chrome, μαλλον η λυση ειναι να τους σβησω ολους και να τους εχω γραμμενους σε χαρτι και να τους πληκτρολογω οταν τους χρειαζομαι Bitwarden βαλε και εχει addon για chrome 1
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/9/2021 στις 3:00 ΜΜ, GIANNIS400 είπε Να μπαινω χωρις κωδικο και υποψιαζομαι οτι καποιος στον υπολογιστη της δουλειας σκαλιζει τους κωδικους μου, επισης στην δουλεια δεν θελουν να εχουμε κωδικους στα windows, πως μπορω να απενεργοποιησω τους κωδικους απο το chrome, μαλλον η λυση ειναι να τους σβησω ολους και να τους εχω γραμμενους σε χαρτι και να τους πληκτρολογω οταν τους χρειαζομαι Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το keepass. Είναι και Portable οπότε μπορείς να έχεις σε στικάκι και προστατεύει τους κωδικούς με master password. Είναι πολύ καλό για τέτοιες περιπτώσεις. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από micos000 1
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προς το παρόν θέλω να δω ένα συγκεκριμένο 5ημερο καποιες ωρες που δεν ειμουν στο pc εάν μπηκαν στο email μου, πως μπορω να το δω αφου ποιο πανω που επισυνάπτω μου δινει ιστορικο to gmail για 3 ημερες και εγω θελω να δω για πριν ενα μηνα, καταλαβατε τι ψαχνω? Να στειλω στην google να μου στειλει το ιστορικο? και αν ναι που να στειλω Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από GIANNIS400
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα