Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μπορώ να προστατεύω το αρχείο των κωδικων στην google ωστε να θέλει κωδικό για να εμφανιστει η λιστα με τους κωδικους και διπλα τις ιστοσελιδες που μπαινω

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GIANNIS400 είπε

Πως μπορώ να προστατεύω το αρχείο των κωδικων στην google ωστε να θέλει κωδικό για να εμφανιστουν οι κωδικοι των ιστοσελιδων που μπαινω

Δεν σου ζητάει κωδικό για να τους εμφανίσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαζει αυτο στο συννημενο, εχω κανει συγχρονισμο με λογαριασμο, παλια ηθελε για να εμφανισω τον καθε κωδικο ιστοσελιδας να βάλω τον κωδικο χρηστη, τωρα τους πεταει χυμα, δλδ παταω στο ματι και δεν ζηταει κωδικο για να δω τον κωδικο της ιστοσελιδα

ασφαλεια.png

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
13 minutes ago, micos000 said:

Μάλλον θα πρέπει να κάνεις χρήστη στο chrome με κωδικό.

Λογικό.

Εγώ που είμαι χρήστης στον Chrome, στο PC η λίστα εμφανίζεται χωρίς μου ζητάει κωδικό αλλά για να δω τα passwords θέλει κωδικό Windows user ή το δακτυλικό στο laptop. Τα ίδια και στο iPhone. Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να μην δείχνει ούτε καν τη λίστα χωρίς κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, GIANNIS400 said:

Επειδή είμαι λιγο άσχετος, οταν λες windows user κωδικό τι εννοείς, τον κωδικό συγχρονισμού του λογαριασμου chrome?

Όχι, εννοώ τον κωδικό του user των windows. Αντίστοιχα στο iPhone τσεκάρει με FaceID για να μου δείξει κωδικούς.

Εσύ μπαίνεις στα Windows χωρίς κωδικό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όχι, εννοώ τον κωδικό του user των windows. Αντίστοιχα στο iPhone τσεκάρει με FaceID για να μου δείξει κωδικούς.

Εσύ μπαίνεις στα Windows χωρίς κωδικό;

Να μπαινω χωρις κωδικο και υποψιαζομαι οτι καποιος στον υπολογιστη της δουλειας σκαλιζει τους κωδικους μου, επισης στην δουλεια δεν θελουν να εχουμε κωδικους στα windows, πως μπορω να απενεργοποιησω τους κωδικους απο το chrome, μαλλον η λυση ειναι να τους σβησω ολους και να τους εχω γραμμενους σε χαρτι και να τους πληκτρολογω οταν τους χρειαζομαι

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
1 minute ago, GIANNIS400 said:

Να μπαινω χωρις κωδικο και υποψιαζομαι οτι καποιος στον υπολογιστη της δουλειας σκαλιζει τους κωδικους μου, επισης στην δουλεια δεν θελουν να εχουμε κωδικους στα windows

Υποθέτω ότι γι' αυτό στους δείχνει χωρίς να ζητάει κωδικό.

Τουλάχιστον στη δουλειά, εφόσον δεν θέλετε κωδικούς, τουλάχιστον κάνε sign out τον Chrome οταν φεύγεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε

Πως μπορώ να προστατεύω το αρχείο των κωδικων στην google ωστε να θέλει κωδικό για να εμφανιστει η λιστα με τους κωδικους και διπλα τις ιστοσελιδες που μπαινω

Βάλε καλύτερα έναν password manager και άσε τον chrome που ούτος ή άλλος είναι επικίνδυνο να διαρρεύσουν στο web οι κωδικοί

Επεξ/σία από giorgos_76
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Υποθέτω ότι γι' αυτό στους δείχνει χωρίς να ζητάει κωδικό.

Τουλάχιστον στη δουλειά, εφόσον δεν θέλετε κωδικούς, τουλάχιστον κάνε sign out τον Chrome οταν φεύγεις.

Να αποσυνδέομαι απο τον chrome θες να πεις, εξαλλου λεω να τον παρατησω διοτι τελευταια το fvd speed dial δεν δουλευει, δεν μου φορτωνει τα εικονιδια, γυρναει συνεχεια το κυκλακι χωρις να φορτωνει τα εικονιδια και μετα βγαζει ενα χαμογελαστο ανθρωπακι σε μπλε παραθυρο, εχει που μου το κανει αυτο 2 εβδομαδες τωρα. Επισης φοβαμε οτι εχουν μπει και στο προσωπικο μου gmail, αυτο απο που μπορω να το καταλαβω, πως μπορω να δω αν σε καποιες ημερομηνιες περιπου μια εβδομαδα μπηκε καποιος τις πρωινες ωρες στο gmail μου

2 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Βάλε καλύτερα έναν password manager και άσε τον chrome που ούτος ή άλλος είναι επικίνδυνο να διαρρεύσουν στο web οι κωδικοί

το password manager ειναι επεκταση του chrome?

Δημοσ.
4 minutes ago, GIANNIS400 said:

Να αποσυνδέομαι απο τον chrome θες να πεις, εξαλλου λεω να τον παρατησω διοτι τελευταια το fvd speed dial δεν δουλευει, δεν μου φορτωνει τα εικονιδια, γυρναει συνεχεια το κυκλακι χωρις να φορτωνει τα εικονιδια και μετα βγαζει ενα χαμογελαστο ανθρωπακι σε μπλε παραθυρο, εχει που μου το κανει αυτο 2 εβδομαδες τωρα. Επισης φοβαμε οτι εχουν μπει και στο προσωπικο μου gmail, αυτο απο που μπορω να το καταλαβω, πως μπορω να δω αν σε καποιες ημερομηνιες περιπου μια εβδομαδα μπηκε καποιος τις πρωινες ωρες στο gmail μου

Δεν ξέρω αν μπορείς να δεις ποιος μπήκε αλλά μπορείς να κάνεις "sign out all other sessions" και να αλλάξεις password. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλαξα pasword στο gmail προχθες, άλλα θέλω να δω ποιος μπήκε μια συγκεκριμενη εβδομαδα στο gmail μου, πως μπορω να δω το ιστορικο επισκέψεων απο 20/8/21 εως  24/08/21 πρωινες ωρες απο 8:00 - 15:00, μπορει να βοηθησει και καποιος αλλος αν ξερει?

Υ.Γ:  Μηπως να στειλω στην google μηνυμα να μου απαντηση?

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GIANNIS400 είπε

οι password manager είναι εφαρμογές των windows που μέσα έχεις όλους τους κωδικούς σου και συνδέεσαι με ένα κυρίως password ...Μπορείς να το έχεις στο κινητό, στο pc, παντού...Συνήθως έχουν επέκταση και στον chrome, ώστε να μπορείς να βάζεις αυτόματα τους κωδικούς στα διάφορα sites...Έχει διάφορους pm, είτε επι πληρωμή είτε free..Μπορείς να το ψάξεις..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε

Ναι, είναι ΚΑΙ επέκταση στους browsers. Δοκίμασε το bitwarden (το personal plan είναι δωρεάν). Εγώ το έχω στον browser στο λάπτοπ και στο κινητό σαν εφαρμογή και αποθηκεύει στο cloud. Ορίζεις master password και κάθε φορά που θα συνδέεσαι σε μια σελίδα θα σε ρωτάει αν θέλεις να αποθηκεύσει τα credentials. Αν το κάνεις, απ' όπου συνδεθείς μετά στην σελίδα αυτήν (υπολογιστή, κινητό κτλ) θα σου προτείνει να συμπληρώσει αυτόματα τα στοιχεία. Στο κινητό μπορείς να το ξεκλειδώνεις και με αποτύπωμα ή face id. Εννοείται ότι δεν θα αποθηκεύσεις το master password στον υπολογιστή και θα αποσυνδέεσαι όταν δεν το χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...