Sneakerhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, το tracking μου ειναι σε αυτη τη κατάσταση για 4 μερες. Ειναι φυσιολογικό; Είχε κανεις παρόμοια εμπειρία πρόσφατα με την PostNL;
BoullyBoy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 tiktok και έτσι.... 4 ημέρες καθυστέρηση λέει, πάρε τηλέφωνο για παράπονα. δεν νοούνται τέτοια πράγματα.
christakos07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Οχι δεν ειναι νορμαλ. Συνηθως σε 3 ωρες αυτά κινούνται και το επόμενο 3ωρο φτάνουν στην περιοχή σου. Μάλλον στο τσουρνέψανε. 1
Jake07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Paypal dispute επιτόπου... Άκου εκεί 4 ημέρες...
DigitalElf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, Sneakerhead said: Καλησπέρα σε όλους, το tracking μου ειναι σε αυτη τη κατάσταση για 4 μερες. Ειναι φυσιολογικό; Είχε κανεις παρόμοια εμπειρία πρόσφατα με την PostNL; Λογικό είναι φίλε μου, μην ξεχνάς μεσολάβησε και το Σαββατοκύριακο. 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DigitalElf είπε Λογικό είναι φίλε μου, μην ξεχνάς μεσολάβησε και μόνο 1 Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα Fixed
1nsom-n1k Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου, εμένα παραγγελία μέσω ebay που έρχεται από Αμερική βρίσκεται στο τελωνείο του αερολιμένα από 2 Αυγούστου, υπομονή θα αργήσει... Πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα