Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θέλω να συνδεσω το laptop με μια οθόνη. To laptop ομως δεν εχει hdmi port. Πως θα μπορουσα να το συνδέσω με την οθονη...Εψαξα για ανταπτορες usb to hdmi αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν.

Μπορει καποιος να μου πει τροπους και αν ειναι με ανταπτορα να μου στειλει και καποιον να σιγουρευτω οτι βρισκω τον σωστο;

Δημοσ.

Ποιο εινια το λαπτοπ και ποια η οθονη? Αν δεν εχει hdmi το λαπτοπ, επειδη λογικα ειναι παλιο, τοτε σιγουρα θα εχει dsub (την μπλε υποδοχη με τις 15 τρυπουλες), οποτε δες αν και η οθονη σου εχει αντοιστοιχη εισοδο. Αν δεν εχει, θα πρεπει να ψαξεις για converter απο dsub σε hdmi που ειναι πανακριβοι.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cflour είπε

Μπορει καποιος να μου πει τροπους και αν ειναι με ανταπτορα να μου στειλει και καποιον να σιγουρευτω οτι βρισκω τον σωστο;

γράψε η βάλε φωτο καλυτερα της θύρας του λαπτοπ και της tv

Δημοσ.

Πριν πολλά χρόνια που δοκίμασα κάτι αντίστοιχο το πρώτο λάθος μου ήταν ότι το καλώδιο που επέλεξα ήταν από hdmi σε vga το οποίο δεν δούλευε αντίστροφα…. Και όταν τελικά το αλλάξατε και πήρα vga σε hdmi συνειδητοποίησα ότι δεν είχα ήχο που σημαίνει ότι έπρεπε να βάλω άλλο καλώδιο από την έξοδο ήχου προς την τηλεόραση. Φυσικά εγκατέλειψα.

ισως να υπάρχει κάτι μετά από τόσα χρόνια αν και νομίζω ότι λίγο δύσκολο να είναι εντελώς απλό διότι όπως θα κατάλαβες το vga μεταφέρει μόνο εικόνα. 
ελπιζω να μην σε μπέρδεψα….

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lakou είπε

νομίζω ότι λίγο δύσκολο να είναι εντελώς απλό διότι όπως θα κατάλαβες το vga μεταφέρει μόνο εικόνα. 

για το vga έχεις δίκιο Αλλά αυτό  VGA female   HDMI/3.5mm female  κάνει αυτό θέλει αλλά ακόμα δεν επαντησε να δούμε τι εξόδους -  εισόδους  διαθέτει  Προσοχή από VGA σε HDMI. όχι το αντίθετο

Δημοσ.

φίλτατε, αν δε μας πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι εξόδους έχει το λάπτοπ σου, ή ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο λάπτοπ έχεις, τότε ούτε η Πυθία δε θα σου απαντήσει

μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για Display Port, για D-Sub, για έξοδο από USB-C, για ...για....για....

Δημοσ.

Παιδια σορυ που δεν ημουν αρκετα σαφης....λοιπον το λαπτοπ ειναι καινουριο και ειναι LENOVO IDEA PAD 3,Ryzen 7....Οι θυρες που εχει ειναι 3xUSB και 1xHDMI...

Θελω να τον συνδεσv με μια DELL( https://www.e-shop.gr/dell-u2311h-ultrasharp-23-lcd-p-PER.161864) oθόνη την οποια χρησιμοποιούσα στο desktop. 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ παιδια....Ποια απο τις παραπανω 2 λυσεις θεωρειται οτι ειναι με τα λιγοτερα πιθανα προβληματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...