Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα περιμένω το πρώτο μου παιδί και ψάχνω για καρότσι 2-1 (καρότσι/πορτ μπεμπέ) το οποίο να μπορεί να ανέβει ανηφόρα καθώς και σε στενά με κυβόλιθους (Συκιές Θεσσαλονίκης) και να μπορεί να το χειρισθεί και η σύζυγος. Δηλαδή να μην ζυγίζει πολλά κιλά. Με ενδιαφέρει να είναι καλό ώστε στο μέλλον να το χρησιμοποιήσω και για το δεύτερο παιδί. Βλέπω στα διάφορα site με τα προτεινόμενα καρότσια, ωστόσο καταλαβαίνω ότι κάθε κατάστημα προτείνει αυτά που το ίδιο εμπορεύεται.

α. Είδα κάποιες πολύ θετικές κριτικές για τα καρότσια bexa (πολωνικής κατασκευής). Επισυνάπτω και δύο Link. Στην τιμή περιλαμβάνουν από την ποτηροθήκη και την τσάντα αλλαξιέρα, μέχρι κουνουπιέρα, αδιάβροχο κάλυμμα και ανακλινόμενο κάθισμα πορτ μπεμπε.

https://ohbaby.gr/collections/strollers/products/bexa-karotsi-2-1-ideal-new-foxy-grey-in9

https://ohbaby.gr/collections/strollers/products/bexa-karotsi-2-1-chrome-limited-in14

β. επίσης, με τις ίδιες παροχές και στρώμα πορτ μπεμπε κοκοφοίνικα είναι και το dovadi atta(ιταλικής κατασκευής). 

https://www.super-baby.gr/κατάστημα/βόλτα/παιδικά-καρότσια/dovadi-atta-total-grey-πολυκαρότσι-3-σε-1/?skr_prm=WyJmM2JhYTA5Zi1mMWE4LTQyOTItYjdkNi0yZDgyODM5ODkwMmMiLDE2MzE1MjI0ODM0NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

1. Να προτιμήσω κάποια από αυτές τις εταιρίες;

2. Και αν όχι, ποια άλλη εταιρία θα μου προτείνατε; το budget είναι στα 500-700 ευρώ. 

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από sager
Δημοσ.

καλησπέρα,

εγώ έχω ένα Mamas & Papas (νομίζω armadillo το μοντέλο)

Το έχω 3 χρόνια, πέρασαν 2 παιδιά από αυτό, και νομίζω είναι αυτό που θες.

Όχι πολύ βαρύ, άνετο στο δρόμο, ανεβαίνει άνετα πεζοδρόμια, χωρίς τρελούς κραδασμούς σε καλντερίμια, και το κυριότερο, η γυναίκα το κλείνει άνετα με ένα χέρι κρατώντας το μωρό στο άλλο :)

Το συγκεκριμένο δεν γύριζε να κοιτάει το μωρό προς τα πίσω, αλλά στην πράξη δε μας χάλασε.

Επίσης ξαπλώνει τελείως η πλάτη, οπότε και τα δύο παιδιά έχουν ρίξει τρελούς ύπνους μέσα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kalmik είπε

Και κάτι προχώ https://cybex-online.com/en-en/platinum-strollers/e-priam με ηλεκτρική υποβοήθηση στις ανηφόρες. Το όνειρό μου όταν ήμουν νέος πατέρας... (ΥΓ τώρα τα μωρά είναι 20 και 25 ετών).

πράγματι πολύ ωραίο. και η Bosch έβγαλε ένα τέτοιο καρότσι. αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

https://www.bosch.gr/news-and-stories/estroller/

όποιος έχει και κάποια ακόμη πρόταση για εμπειρία για το καρότσι που ψάχνω θα το εκτιμούσα να το γράψει

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/9/2021 στις 11:31 ΠΜ, sager είπε

Καλημέρα περιμένω το πρώτο μου παιδί και ψάχνω για καρότσι 2-1 (καρότσι/πορτ μπεμπέ) το οποίο να μπορεί να ανέβει ανηφόρα καθώς και σε στενά με κυβόλιθους (Συκιές Θεσσαλονίκης) και να μπορεί να το χειρισθεί και η σύζυγος. Δηλαδή να μην ζυγίζει πολλά κιλά. Με ενδιαφέρει να είναι καλό ώστε στο μέλλον να το χρησιμοποιήσω και για το δεύτερο παιδί. Βλέπω στα διάφορα site με τα προτεινόμενα καρότσια, ωστόσο καταλαβαίνω ότι κάθε κατάστημα προτείνει αυτά που το ίδιο εμπορεύεται.

α. Είδα κάποιες πολύ θετικές κριτικές για τα καρότσια bexa (πολωνικής κατασκευής). Επισυνάπτω και δύο Link. Στην τιμή περιλαμβάνουν από την ποτηροθήκη και την τσάντα αλλαξιέρα, μέχρι κουνουπιέρα, αδιάβροχο κάλυμμα και ανακλινόμενο κάθισμα πορτ μπεμπε.

https://ohbaby.gr/collections/strollers/products/bexa-karotsi-2-1-ideal-new-foxy-grey-in9

https://ohbaby.gr/collections/strollers/products/bexa-karotsi-2-1-chrome-limited-in14

β. επίσης, με τις ίδιες παροχές και στρώμα πορτ μπεμπε κοκοφοίνικα είναι και το dovadi atta(ιταλικής κατασκευής). 

https://www.super-baby.gr/κατάστημα/βόλτα/παιδικά-καρότσια/dovadi-atta-total-grey-πολυκαρότσι-3-σε-1/?skr_prm=WyJmM2JhYTA5Zi1mMWE4LTQyOTItYjdkNi0yZDgyODM5ODkwMmMiLDE2MzE1MjI0ODM0NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

1. Να προτιμήσω κάποια από αυτές τις εταιρίες;

2. Και αν όχι, ποια άλλη εταιρία θα μου προτείνατε; το budget είναι στα 500-700 ευρώ. 

Ευχαριστώ πολύ!

Kαλησπερα σας!! Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 καροτσια ακριβώς!!τελικά ποιο επιλεξατε;; σας βολεψε;;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το 1ο σου κριτηριο πρεπει να ειναι, το να ειναι μικρο οταν κλεινει για να χωραει στο πορτ μπαγκαζ ή εστω να μην πιανει το μισο. Πορτ μπεμπε ειναι αχρηστο. Προσωπικα θεωρω αναγκαιο το αυγο να βγαινει απο την isofix στο αμαξι και να κουμπωνει στο καροτσι. Αργοτερα θα παρεις ενα αλλο καροτσι που θα ειναι μεγαλυτερο το παιδι και θα εχεις αλλο καθισμα στο αυτοκινητο.

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω το cybex balios. Ελαφρύ, ευκολοδηγητο και άνετο. Η πλάτη ξαπλώνει εντελώς και κάνει απο τους πρώτους μήνες του μωρού. Ανοιγοκλείνει και εύκολα.

Πορτ μπεμπέ, χρειάστηκε μόνο μέσα στο σπίτι, οπότε δεν έπαιξε ρόλο που δεν κουμπωνε με το καρότσι.

Το αυγό που έχουμε είναι άλλης εταιρείας, και ούτε αυτό ταιριάζει με το καρότσι, αλλά δεν μας έχει δυσκολέψει. Εξάλλου, δεν συνιστούν και τις πολλές ώρες στο αυγό.

Δημοσ.

Αυτό έχει μόνο το κανονικό καθισμα του καροτσιού ε; Σε 3->1 κάτι να προτείνετε με μεγάλες ρόδες και ελαφρύ ;; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, androu είπε

Καλησπέρα αυτό το dovadi atta  ξέρει κανείς που κατασκευάζεται ;  Δεν βρίσκω πουθενά να γράφει στο site. 

Εχω το Dovadi atta νομιζω ειναι Ιταλικο και ειναι τανκς.Πολυ στιβαρο πολυ καλο για τα λεφτα του. Το προτεινω. (1 χρονο κατοχος)

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, androu είπε

Αυτό έχει μόνο το κανονικό καθισμα του καροτσιού ε; Σε 3->1 κάτι να προτείνετε με μεγάλες ρόδες και ελαφρύ ;; 

Στιβαρό, άνετο για το μωρό και ελαφρύ πολύ δύσκολο αυτό. Εγώ είχα πάρει το mini jogger, δεν κολλάει πουθενά, κλείνει με μια κίνηση αλλά ελαφρύ δεν είναι.και θέλει και χώρο στις αποσκευές παρόλο που όταν κλείνει γίνεται επίπεδο. Πορτ μπεμπέ μην πάρεις. Πεταμένα λεφτά. Πάρε ένα καρότσι καλό, απέφυγε τα 3 σε ένα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2023 στις 3:16 ΠΜ, johnieXoX είπε

Το αυγό που έχουμε είναι άλλης εταιρείας, και ούτε αυτό ταιριάζει με το καρότσι, αλλά δεν μας έχει δυσκολέψει. Εξάλλου, δεν συνιστούν και τις πολλές ώρες στο αυγό.

Ποιος μιλησε για πολλες ωρες? Εγω μιλησα οτι ετσι οπως το εχεις στο αμαξι, να το κουμπωσεις στο καροτσι, να ανεβεις στο σπιτι σου, να πας στο δωματιο του, και αν το βγαλεις μια φορα απο το αυγο για να το βαλεις στην κουνια του. Αλλιως κατα πασα πιθανοτητα τον ειπιες! Θα πρεπει να το βγαλεις απο το αμαξι, να το βαλεις στο καροτσι και μετα ξανα. Δυο αλλαγες που διπλασιαζουν τις πιθανοτητες να ξυπνησει! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το dovadi. τρομερο καροτσι με εξαιρετικες αναρτησεις. σε δρομο με τουβλακια, η τελοσπαντων με ανωμαλιες δε παιζεται. στην ανηφορα δεν υπαρχει θεμα αλλα ειναι οσο να ναι ογκωδες. διπλωνει πανευκολα παρολα αυτα. το balios δειχνει ψευτικο διπλα του και αδειο. το atta ειναι υπερπληρες με καλυτερη τιμη. τωρα για πορτ μπεμπε και αυγα στο καθενα οτι βολευει. εμεις πηραμε το πορτ πεμπε και οχι το αυγο και προς το παρον μια χαρα μας βολεψει

Επεξ/σία από gsisr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2023 στις 1:56 ΜΜ, andreaspA είπε

Ποιος μιλησε για πολλες ωρες? Εγω μιλησα οτι ετσι οπως το εχεις στο αμαξι, να το κουμπωσεις στο καροτσι, να ανεβεις στο σπιτι σου, να πας στο δωματιο του, και αν το βγαλεις μια φορα απο το αυγο για να το βαλεις στην κουνια του. Αλλιως κατα πασα πιθανοτητα τον ειπιες! Θα πρεπει να το βγαλεις απο το αμαξι, να το βαλεις στο καροτσι και μετα ξανα. Δυο αλλαγες που διπλασιαζουν τις πιθανοτητες να ξυπνησει! 

Δεν είπα ότι μίλησες εσύ για πολλές ώρες, αλλά έχω δει πολλές φορές να βγάζουν τα βρέφη βόλτα με το αυγό κουμπωμένο στο καρότσι.

Την χρησιμότητα του να κουμπώνει το αυγό στο καρότσι, την σκεφτήκαμε, αλλά μία ότι δεν θέλαμε να βάζουμε το καρότσι στο σπίτι, μία ότι είμαστε πρώτο όροφο, οπότε παίρνεις το μωρό και στα χέρια, αλλά και ότι φυσικά μας έδωσαν αυγό, αποφασίσαμε να πάρουμε μόνο το καρότσι.

12 λεπτά πριν, gsisr είπε

εχω το dovadi. τρομερο καροτσι με εξαιρετικες αναρτησεις. σε δρομο με τουβλακια, η τελοσπαντων με ανωμαλιες δε παιζεται. στην ανηφορα δεν υπαρχει θεμα αλλα ειναι οσο να ναι ογκωδες. διπλωνει πανευκολα παρολα αυτα. το balios δειχνει ψευτικο διπλα του και αδειο. το atta ειναι υπερπληρες με καλυτερη τιμη. τωρα για πορτ μπεμπε και αυγα στο καθενα οτι βολευει. εμεις πηραμε το πορτ πεμπε και οχι το αυγο και προς το παρον μια χαρα μας βολεψε

τι να σου πω, το dovadi όταν το είδαμε, μας φάνηκε αρκετά βαρύ, χωρίς να μαζεύει τόσο πολύ όταν κλείνει, και με χειρότερης ποιότητας υφάσματα από το balios.

επίσης, πρέπει να ναι ελληνικής κατασκευής γιατί δε το χα βρει πουθενά σε sites του εξωτερικού για να διαβάσω κριτικές και reviews, πέρα από αυτές του skroutz.

πάντως το balios μόνο ψεύτικο δεν είναι, και η ευκολία που κινείται είναι παροιμιώδης 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Δεν είπα ότι μίλησες εσύ για πολλές ώρες, αλλά έχω δει πολλές φορές να βγάζουν τα βρέφη βόλτα με το αυγό κουμπωμένο στο καρότσι.

Την χρησιμότητα του να κουμπώνει το αυγό στο καρότσι, την σκεφτήκαμε, αλλά μία ότι δεν θέλαμε να βάζουμε το καρότσι στο σπίτι, μία ότι είμαστε πρώτο όροφο, οπότε παίρνεις το μωρό και στα χέρια, αλλά και ότι φυσικά μας έδωσαν αυγό, αποφασίσαμε να πάρουμε μόνο το καρότσι.

τι να σου πω, το dovadi όταν το είδαμε, μας φάνηκε αρκετά βαρύ, χωρίς να μαζεύει τόσο πολύ όταν κλείνει, και με χειρότερης ποιότητας υφάσματα από το balios.

επίσης, πρέπει να ναι ελληνικής κατασκευής γιατί δε το χα βρει πουθενά σε sites του εξωτερικού για να διαβάσω κριτικές και reviews, πέρα από αυτές του skroutz.

πάντως το balios μόνο ψεύτικο δεν είναι, και η ευκολία που κινείται είναι παροιμιώδης 

το balios ειναι πανεμορφο καροτσι αλλα μου φανηκε μικρο και στεναχωρο. επισης παρα πολυ ακριβο. δεν σου δινε τιποτα. ουτε κουνουπιερες ουτε στρωματα. υπερβολικη τιμη για μενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...