vorlon68 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω θα έλεγε οσο καιρο σου παίρνουν το δίπλωμα, να γίνεται και κατάσχεση του οχήματος. 2 1
Tronis20 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, giogiouvas είπε μην φοβασαι και να προσεχεις... Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους αυτα τα δυο. Ο Madclip δεν φοβοταν να το πατησει και γενικα να κανει οτι ναναι στο δρομο και δες που κατεληξε γτ ΔΕΝ προσεχε...
calibri Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, giogiouvas είπε Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια! Να σε κάτι τέτοιους μικρούς θεούληδες (μη-καημένους σαν και εμάς) αναφέρομαι. Και δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία. Για τα κουράγια θα συμφωνήσω. Αργά ή γρήγορα θα σας χρειαστούν. 10 λεπτά πριν, Tronis20 είπε ...Ελπιζω να ειναι αυτο γιατι αναστροφη σε αυτοκινητοδρομο δεν γινεται να κανεις ουτε με σφαιρες. Μονο στο GTA.. Έλα μου που αυτό έκανε. Φτάνοντας στα διόδια που δεν έχει νησίδα την μ@λ@κί@ την κάνεις για πλάκα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, giogiouvas είπε Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια! Αν τρολαρεις κακως το κανεις... Αν τα γραφεις και τα εννοεις λυπαμαι γιατι ψηφιζεις ........ 1
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Αν τρολαρεις κακως το κανεις... Αν τα γραφεις και τα εννοεις λυπαμαι γιατι ψηφιζεις ........ Ίσως και όχι!
skritikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 13/9/2021 στις 12:56 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Αυτά τα διοδια,σαν τις ελιές,πετάγονται απο παντού μπροστά σου!!! Μου θύμισες την παλιά ελληνική ταινία με τον Μαυρογιαλούρο! 🤣
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ίσως και όχι! Ακόμα χειρότερα είναι νεαρός .....
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giogiouvas είπε Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια! Τι βλακείες γράφεις; 3 1
spectaculator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) "Ολίγον έγκυος", έτσι την βλέπουν μερικά ζωντόβολα και δεν βαριέσαι... Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει! Η πλάκα είναι πως οι ίδιοι κάνουν ξανά την ίδια βλακεία προτιμώντας να θέσουν σε κίνδυνο τους άλλους παρά να "ταλαιπωρηθούν" λίγο οι ίδιοι. Γι' αυτό πρέπει να πέφτουν τσεκούρια ανεξάρτητα του αν η μαλακία έγινε για δυο πόντους ή δυο χιλιόμετρα, για πρώτη ή χιλιοστή φορά. (Θυμίζει μια άλλη κουβέντα με κάποιον που είχε κλέψει από σ. μάρκετ και ρωτούσε αν υπάρχει περίπτωση να τον πιάσουν ή όχι) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από spectaculator 2 1
cumulus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giogiouvas είπε Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια! Ειμαι σιγουρος οτι μαζι σου θα συμφωνουσαν,αν ζουσαν βεβαια, οι 1000 νεκροι που εχουμε καθε χρονο απο τροχαια. https://www.cnn.gr/ellada/story/187765/polemos-stin-asfalto-pano-apo-1000-oi-nekroi-ton-troxaion-kathe-xrono
Diver_Gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giogiouvas είπε Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια! Εύχομαι να μην σου τύχει αλλά αν ποτέ βρεθείς σε ατύχημα με άλλον που έκανε αναστροφή, πέρασε κόκκινο ή παραβίασε στοπ θυμίσου να του πεις καλά έκανε..... Και μετά φύγε σαν κύριος ούτε αστυνομία, ούτε ασφαλιστικές ούτε τίποτα, αφού καλά έκανε ο άλλος δεν χρειάζεται να μπλεχτεί κανένας να δω πόσο πάει η μαγκιά του πληκτρολόγιου......
great Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 μην κανετε quote και απαντάτε σε ανθρωπο που εχει 5 ποστ σε 3 χρόνια. τσάμπα το bandwidth που χαλάτε. Και κάπου εδω λογικά θα κλέισει. 1
ChimairaX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι βλακείες γράφεις; Μην του τα λέτε αυτά, θα πέσουν οι Ντομ Τορρέτο του φόρουμ και θα σε φάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις