Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρεμηστε ολοι οι αναμαρτητοι επιτελους.

Ολοι εχουμε κανει εστω και μια αναστροφη.

Αντι να φορτωθειτε κανεναν απο εκεινους που κανουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τετοιες μ@λ@κιες,κραζετε το παλικαρι χωρις αυριο.

Απορω που εχει μεινει ανοιχτο ακομα.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως και ο τυπος που εκανε αναστροφη στην Καβαλα ηταν σιγουρος οτι δεν ερχεται αλλος,οπως και αυτος με τη μηχανη που ετρεχε με 200 ηταν σιγουρος οτι δεν υπαρχει κανεις ατο δρομο .

• Like 2
  • Thanks 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, cumulus said:

Παντως και ο τυπος που εκανε αναστροφη στην Καβαλα ηταν σιγουρος οτι δεν ερχεται αλλος,οπως και αυτος με τη μηχανη που ετρεχε με 200 ηταν σιγουρος οτι δεν υπαρχει κανεις ατο δρομο .

Κι ένας από τους 2 πεζούς που σκοτώθηκαν ήταν συμφορουμίτης...

• Sad 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, argimeg είπε

Εγώ λέω να τον γδύσετε να τον κρεμάσετε και να τον μαστιγώσετε στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό, εσείς που δεν έχετε παρανομήσει ποτέ στο IX.

Όντως λάθος μεγάλο αλλά σας φαίνεται το παληκάρι (σύμφωνα με τον τρόπο που γράφει) για κάποιον που το κάνει συνέχεια ή θα το ξανακάνει;

Ναι.

ανοιξε θέμα με άγχος αν πήρε κλήση και πληρώσει λεφτά. 
ετσι όπως γράφει εμένα μου βγάζει ότι μετά από κάποιες φορές που ξανακάνει λάθη και πληρώνει 10 φορές διόδια γιατί μπερδεύεται, θα το ξανακάνει.

Γιατί γράφει με έναν τρόπο που βγάζει μια παιδική αφέλεια και μια ελαφρότητα. Μπορεί να μην είναι έτσι αλλά εγώ αυτό βλέπω από τα γραπτά. Εύχομαι να τον κρίνω λάθος και να έχω προκατάληψη. Το εύχομαι για το καλό όλων των συνανθρώπων μας.

εχω κάνει παρανομίες. Όχι πια. Μακάρι μικρότερος να μου την είχαν πει κι να είχαν κρεμάσει σε κάποιο φόρουμ με τον αντίστοιχο επεξηγηματικό τρόπο. Μπορεί να είχα σταματήσει της μακιες νωρίτερα αν είχα ένα τέτοιο ερέθισμα να με κάνει να σκεφτώ. Παντως επιτόπου σε εθνικό δρόμο στα διόδια με τόσες λωρίδες δεν είχα κάνει ούτε στα πιο τρέλα μου. Συνταγή για ατύχημα 

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ηρεμηστε ολοι οι αναμαρτητοι επιτελους.

Ολοι εχουμε κανει εστω και μια αναστροφη.

Αντι να φορτωθειτε κανεναν απο εκεινους που κανουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τετοιες μ@λ@κιες,κραζετε το παλικαρι χωρις αυριο.

Απορω που εχει μεινει ανοιχτο ακομα.

Αυτό το "όλοι" μας έχει κάνει λακαμάδες εδώ πέρα. Πατάω την διάβαση "αφού το κάνουν όλοι". Καίω κόκκινο "αφού το κάνουν όλοι". Αλλάζω λωρίδα χωρίς φλας και έλεγχο στους καθρέφτες "αφού το κάνουν όλοι".

Να μας συγχωρείτε κιόλας εσείς οι "όλοι" που υπάρχουν και κάτι άλλοι τρόμπες σαν και εμάς που δεν τα κάνουμε "αφού τα κάνουν όλοι".

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, calibri είπε

Αυτό το "όλοι" μας έχει κάνει λακαμάδες εδώ πέρα. Πατάω την διάβαση "αφού το κάνουν όλοι". Καίω κόκκινο "αφού το κάνουν όλοι". Αλλάζω λωρίδα χωρίς φλας και έλεγχο στους καθρέφτες "αφού το κάνουν όλοι".

Να μας συγχωρείτε κιόλας εσείς οι "όλοι" που υπάρχουν και κάτι άλλοι τρόμπες σαν και εμάς που δεν τα κάνουμε "αφού τα κάνουν όλοι".

Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι ποτέ στην ζωή σου δεν πέρασες έστω και μια φορά με πορτοκαλί ή δεν πάτησες διπλή γραμμή έστω και για λίγο σε προσπέραση, σωστά;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, calibri είπε

αφαίρεση πινακίδων 3 μήνες

Ποτέ δεν κατάλαβα την αφαίρεση πινακίδων από όχημα ως ποινή.

Εκτός και αν κουβαλάς ναρκωτικά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, argimeg είπε

Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι ποτέ στην ζωή σου δεν πέρασες έστω και μια φορά με πορτοκαλί ή δεν πάτησες διπλή γραμμή έστω και για λίγο σε προσπέραση, σωστά;

Υπάρχει παράβαση και διοικητικό πρόστιμο για διέλευση με πορτοκαλί και δεν το ξέρω; Επίσης, άσε με να έχω την άποψη και την πεποίθηση ότι αν κάνεις προσπέραση και όντως στο τελείωμα ξεκινάει η διπλή διαχωριστική και την πατήσεις ( αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ ως "έστω και για λίγο") απέχει ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ από ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.

Όπως προείπα και νομίζω είναι σαφές, το ότι στους δρόμους βλέπουμε πλέον περισσότερα καραγκιοζιλίκια απ' ότι σωστά βάση Κ.Ο.Κ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

κλήση λίγο δύσκολα αλλά εχω δει (με τα μάτια μου) 2 φορές ατυχήματα σε ακριβός τετοια μανούβρα στα διόδια μαλιστα
την μια άπλα τρακάρισμα έγινε την δεύτερη με μηχανή έγινε που καρφώθηκε στο αυτοκίνητο που έκανε αναστροφη  (δεν ειμαι σίγουρος αν επέζησε ο άνθρωπος)
ετσι κλήση όχι δεν θα φας (την δεδομενη στηγμη τουλάχιστον) αλλά να σκοτώσεις κάποιον η και τον εαυτό σου ειναι ποιο πιθανών, και προφανώς πας μέσα για φόνο εξ αμέλειας

Δημοσ.

συνχαρητηρια σε όποιον αφήνει και ποσταρουν τέτοιο θέμα για ερωτήσεις απαντήσεις και κουβέντα,οποίος κατάλαβε κατάλαβε..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ICE-T είπε

συνχαρητηρια σε όποιον αφήνει και ποσταρουν τέτοιο θέμα για ερωτήσεις απαντήσεις και κουβέντα,οποίος κατάλαβε κατάλαβε..

Σωστά κάνουν ποστάρουν τα θέματα αυτά. Δεν είναι αυτονόητο πως έχουν όλοι την ίδια άποψη απο 18 έως 80 ετών.

Το θέμα βοηθάει να μαθευτούν και άλλες απόψεις έτσι ώστε κάποιος να ακούσει και εναλλακτικές απόψεις που δεν είχε σκεφτεί. Βοηθάει στην εξέλιξη και την κριτική σκέψη εν ολίγοις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Σωστά κάνουν ποστάρουν τα θέματα αυτά. Δεν είναι αυτονόητο πως έχουν όλοι την ίδια άποψη απο 18 έως 80 ετών.

Το θέμα βοηθάει να μαθευτούν και άλλες απόψεις έτσι ώστε κάποιος να ακούσει και εναλλακτικές απόψεις που δεν είχε σκεφτεί. Βοηθάει στην εξέλιξη και την κριτική σκέψη εν ολίγοις.

αυτά τα μαθαίνεις πριν πιάσεις τιμόνι εδώ τι ήθελε να του πουν, μήπως  μπράβο που ποσταρε τέτοιο θέμα και αν φάει κλήση, πλάκα κάνουμε, εκτός αν είναι τέτοιος ..... και το θεωρεί πλάκα και αστείο , τυχερός είναι που δεν έτυχε σε τίποτα περίεργους στο αντίθετο και τον κενταγανε παρακάτω.

Δημοσ.

Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια!

• Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giogiouvas είπε

Φιλε μου καλα εκανες ειλικρινα στο λεω και ουτε κληση θα παρεις ουτε τιποτα ολοι αχρηστοι ειναι σε αυτον τον τοπο...απο τους καημενους που σε κραζουν μεχρι και τους δικαστες του συμβουλιου της επικρατειας...ενα μονο να χεις στο νου σου να μην φοβασαι και να προσεχεις...ο ΦΟΒΟΣ ειναι το εργαλειο τους σε ολα...και να θυμασαι οτι ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι...καλες διαδρομες και καλα κουραγια!

Εαν οδηγας να μας πεις που κυκλοφορεις να μην κυκλοφορουμε εμεις τουλαχιστον. τα θελουμε τα σπιτια μας.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μετα απο αρκετη σκεψη καταλαβα τι εκανε (νομιζω) και ναι μεν ειναι τραγικο αλλα οχι τοσο καταστροφικο οσο ακουγεται αρχικα. Ο TS κατεβαινε απο Χαλκιδα για Αθηνα, σε καποιο σημειο βγηκε(?) σε εξοδο/παραδρομο ο οποιος οδηγουσε εν τελη προς Λαμια(ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν συνεχισε μεχρι τερμα τον αυτοκινητοδρομο για να φτασει αθηνα). Στην ουσια ξαναεμπαινε στον αυτοκινητοδρομο αλλα απο την αντιθετη κατευθηνση του τελικου του προορισμου(Αθηνα), και απο την κατευθηνση που πηγαινε τοση ωρα. Στους αυτοκινητοδρομους συνηθως οταν πας να μπεις εχει τα αρχικα διοδια (αττικη οδος φαση) οποτε ειδε τα διοδια και κτλβε οτι εκανε λαθος και επιτοπου εκανε αναστροφη και συνεχισε τον παραδρομο που οδηγουσε σε δρομους τοπικης περιοχης π.χ αφιδνες. Ελπιζω να ειναι αυτο γιατι αναστροφη σε αυτοκινητοδρομο δεν γινεται να κανεις ουτε με σφαιρες. Μονο στο GTA..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...