Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά πηγαίνοντας σε ραντεβού επαγγελματικό, μου έχουν τύχει διάφορα και έχω πληρώσει και 4 φορές διόδια για μια διαδρομή των 2. Μόνο εγώ τα καταφέρνω αυτά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έκανα το λάθος και παρόλο που στο παράδρομο έγραφε 'ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ', δεν ένιωσα εγώ το στραβάδι, καθώς ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η αντίθετη ροή ο δρόμος που ΗΡΘΑ! Αλλά κι όμως, αυτός οδηγούσε στα διόδια..

Τέσπα, τελικά τη χεράρα σας μου τη βάλατε, απάντηση δε ξέρω αν τελεσιδίκησε.. Αν είναι να καλέσω εκεί στα ίδια τα διόδια να εξηγήσω τι έκανα και να μου πουν οι ίδιοι..

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Με στενοχωρείς τώρα.. Σοβαρά σου μιλάω.

Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ, και πάντα μπαινοβγαίνω και πληρώνω σα καλός πολίτης. ΗΤΑΝ ΚΕΝΟΙ οι δρόμοι, το τόνισα.. και εν βρασμό ψυχής, δε σκότωσα κανέναν, αλλά έκανα αυτό που έκανα.

Δείχνω περήφανος; Όχι.. Δείχνω σαν να το θέλω / κάνω επίτηδες; Όχι..

Ε τι με πικραίνεις και εσύ..

Άπειρες φορές έχουν συμβεί δυστυχήματα στην προσπάθεια κάποιου να κάνει αναστροφή, και μάντεψε τι κοινό έχουν όλες αυτές οι περιπτώσεις... σε όλες αυτός που προσπάθησε να το κάνει νόμιζε πως από την άλλη μεριά δεν ερχόταν κανείς!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Τέσπα, τελικά τη χεράρα σας μου τη βάλατε, απάντηση δε ξέρω αν τελεσιδίκησε.. Αν είναι να καλέσω εκεί στα ίδια τα διόδια να εξηγήσω τι έκανα και να μου πουν οι ίδιοι..

5 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Υπάρχει πιθανότητα να βρω καμιά κλησάρα στο ΑΦΜ μου; Και αν ναι, πότε και πως μπορώ να το κοιτάξω..

Να το πάμε αλλιώς. ΑΝ σου έκοψαν κλήση, με ποιον τρόπο έγινε αυτό? Πες μας μια ιδέα. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Απλά πηγαίνοντας σε ραντεβού επαγγελματικό, μου έχουν τύχει διάφορα και έχω πληρώσει και 4 φορές διόδια για μια διαδρομή των 2. Μόνο εγώ τα καταφέρνω αυτά.

Και ο μιστερ Μπιν

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, calibri είπε

Κλήση 300+ , αφαίρεση πινακίδων 3 μήνες, αφαίρεση διπλώματος 6 μήνες. Αλλά που....

μόνο 300?

εγώ θα του έδινα άνετα κλήση από 500+ ευρώ και πάνω

εννοείται η αφαίρεση πινακίδων και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος όπως και της αδείας οδήγησης

αλλά εδώ στην ελλάδα δυστυχώς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

αν γινόταν άνετα θα είχαμε μείωση της κίνησης στους δρόμους καθώς τα περισσότερα αυτοκίνητα/μηχανές δεν θα είχαν πινακίδες/άδειες κυκλοφορίας και οι οδηγοί τους δεν θα είχαν άδεια οδήγησης για να καταλάβετε το επίπεδο των οδηγών ΙΧ αυτοκινήτων/μηχανών και όχι μόνο...γιατί αν αναφερθώ σε επαγγελματίες εκεί.....

Δημοσ.

Τα ατυχήματα λέγονται ατυχήματα για κάποιον λόγο. Από πολλά "δε γαμιέται" έχουν φύγει εκατοντάδες άνθρωποι στον δρόμο. Αντί να αναρωτηθείς εάν θα φας κλήση, αναρωτήσου εάν αξίζει ένας άνθρωπος να πεθάνει ή να μείνει φυτό για 3 ευρώ. Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Είναι εγκληματική πράξη, προφανώς, και δεν με νοιάζει να ψάξω αν θα φας κλήση αλε ρετουρ (και ούτε εσένα θα έπρεπε αφού φαίνεσαι συνειδητοποιημένος για την πράξη σου). Να λες ευχαριστώ που κινδυνεύεις να πληρώσεις το λάθος σου στην τροχαία και όχι σε νοσοκομείο ή νεκροθάφτη.

Κάνω εικόνα να βλέπω αμάξι μπροστά μου ανάποδα στην εθνική και μου σηκώνεται η τρίχα

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Ε μα ρε φιλε είναι να μην σου βαλουν χέρι;

καταλαβαινω πως το βλέπεις εσυ ότι οκ δεν έγινε και τίποτα αλλά πρέπει να σκεφτείς: υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που έχουν χάσει δικούς τους στο δρόμο επειδή κάποιος φέρθηκε έτσι όπως εσυ.

οποτε να στο πω διαφορετικα το post σου φωνάζει από μακριά ότι δεν έχεις αντιληφθεί τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει ένα ατύχημα που θα προκαλούσες, και σε ενδιαφέρει η τσέπη σου (αν έφαγες κλήση). Είναι λάθος προτεραιότητα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βαλουν χέρι. Μη ζητάς συμπάθεια. Συγνώμη να ζητάς.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Είδα πως έχει κολλήσει η λωρίδα μου, και πως δεν έχει διαχωριστικό, και έφυγα οριζόντια στις λωρίδες, μπήκα στην αντίθετη και έφυγα χωρίς να ενοχλήσω αμάξι (00.00 το βράδυ, παίζανε λίγα αμάξια

Σε τι απόσταση πριν από το σημείο που ανοίγει η μπάρα του διοδιου της αντιθετης κατεύθυνσης έκανες την παράνομη αναστροφή; Δηλαδή είχαν αναπτύξει τα αμαξια ταχύτητα; Ή στην αρχή στο ξεκίνημα τους, όπου οι ταχύτητες είναι ακόμα χαμηλές; 

Η φώτο από τα Μαλγαρα, 2 φορές μου έτυχε ένας να κάνει την βλακεια του Ts, εγώ ερχόμουν από Θεσσαλονίκη, ανοίγει η μπάρα και φεύγω. Την μια φορά ο τύπος έκανε την αναστροφή κοντά στα διόδια, εγώ πήγαινα ακόμα με 40-60,οπότε τον είδα έγκαιρα και άλλαξα λωρίδα, 

την άλλη φορά ήταν μακριά, είχα αναπτύξει ταχύτητα, και ευτυχώς ήταν μέρα και δεν είχε κίνηση και άλλαξα έγκαιρα λωρίδα. 

Στην ουσία ειναι σαν να ανάβει πράσινο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα, όπου εδώ το φανάρι ειναι το διοδιο, και ο ο άλλος στρίβει αριστερά ή κάνει αναστροφή και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα ενώ έχουν ξεκινήσει τα αμάξια από αντίθετα. 

Όπου η Ελλάδα πάλι πρωτοτυπεί, ακόμα και αν το αντίθετο ρεύμα έχει κόκκινο, και ανάβει το πράσινο για αριστερή στροφή, η στροφή επιτρέπεται αλλά η αναστροφή όχι. Παράδειγμα από Γερμανία στην δεύτερη φώτο, όπου επιτρέπεται η αναστροφή,πλην φορτηγών, αυτό ισχύει παντού εκεί σε ανάλογα σημεία. 

Screenshot_20210913_171219_com.google.earth.jpg

Screenshot_20210913_174654_com.google.earth.jpg

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Το ελαφρυντικό είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις στην Αττική οδό ειδικά, η σήμανση δεν είναι σαφής. Θα έπρεπε να τους έχουν επιβάλλει πολλά πρόστιμα στους "παραχωρησιούχους" για αυτή την πονηριά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, calibri είπε

Κλήση 300+ , αφαίρεση πινακίδων 3 μήνες, αφαίρεση διπλώματος 6 μήνες. Αλλά που....

Άκου, τάμα κάνω τώρα που το διαβάζω.

Πήρα την Νέα Οδό, τους τα είπα όλα. Μετά το τέλος της κλήσης, έχω μπάλες μόνο αν πάρω την ίδια τη τροχαία.

Δημοσ.

Εγώ λέω να τον γδύσετε να τον κρεμάσετε και να τον μαστιγώσετε στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό, εσείς που δεν έχετε παρανομήσει ποτέ στο IX.

Όντως λάθος μεγάλο αλλά σας φαίνεται το παληκάρι (σύμφωνα με τον τρόπο που γράφει) για κάποιον που το κάνει συνέχεια ή θα το ξανακάνει;

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...