Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα ιδιαίτερο περιστατικό που δεν μου έχει ξανατύχει.

Μπήκα, για απειροστή φορά σε λάθος δρόμο.. που κατέληγε σε κερατιάτικα διόδια.. δηλαδή ΠΙΣΩ απ΄όπου ερχόμουν με bypass για να μη πληρώσω (επιστροφή στο Κηφισό από Χαλκίδα για Πειραιά).

Είδα πως έχει κολλήσει η λωρίδα μου, και πως δεν έχει διαχωριστικό, και έφυγα οριζόντια στις λωρίδες, μπήκα στην αντίθετη και έφυγα χωρίς να ενοχλήσω αμάξι (00.00 το βράδυ, παίζανε λίγα αμάξια).

Υπάρχει πιθανότητα να βρω καμιά κλησάρα στο ΑΦΜ μου; Και αν ναι, πότε και πως μπορώ να το κοιτάξω..

Υ.Γ.: Δεν μου φαινόταν λογικό, αλλά όπως προ-είπα, έχω πληρώσει για να μπω και να γυρίσω καπάκια πίσω τόσες φορές στο παρελθόν, που με πιάνει τρέλα..

• Confused 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με στενοχωρείς τώρα.. Σοβαρά σου μιλάω.

Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ, και πάντα μπαινοβγαίνω και πληρώνω σα καλός πολίτης. ΗΤΑΝ ΚΕΝΟΙ οι δρόμοι, το τόνισα.. και εν βρασμό ψυχής, δε σκότωσα κανέναν, αλλά έκανα αυτό που έκανα.

Δείχνω περήφανος; Όχι.. Δείχνω σαν να το θέλω / κάνω επίτηδες; Όχι..

Ε τι με πικραίνεις και εσύ..

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού  δεν έφυγες με όπισθεν πάλι καλά 🤣🤣 το έχουμε δει και αυτό !!

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Πιο πιθανό βλέπω να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις κάποιον μελλοντικά αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοια, παρά να σου στείλει κλήση κάποιος.

Μάθε που είναι τα διόδια και τι δείχνει το google maps και σταμάτα να κάνεις παρανομίες και να ρωτάς αν θα υπάρχει τιμωρία για αυτές! Καταλαβαίνεις υποθέτω τη γελοιότητα του όλου θέματος υποθέτω!

*Επόμενο θέμα που θα διαβάσουμε εδω μέσα, "σκότωσα το γείτονα μου και τον έθαψα σε γειτονικό κήπο, υπάρχει περίπτωση να με βρουν? ". 

Οκ ο φίλος έκανε λάθος. Αλλά ποιος φταίει εδώ; Όταν πας και μου βάζεις διόδια όπου βρεις, λογικό είναι ο κόσμος να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια.

Συμφωνώ μαζί του; Όχι δε συμφωνώ αλλά τον καταλαβαίνω.

Θα το έκανα; Όχι άλλα δε το αποκλείω. Μου έχει ακριβώς το ίδιο και πλήρωσα.

Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να έρθει κλήση.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Είδα πως έχει κολλήσει η λωρίδα μου, και πως δεν έχει διαχωριστικό, και έφυγα οριζόντια στις λωρίδες, μπήκα στην αντίθετη και έφυγα χωρίς να ενοχλήσω αμάξι (00.00 το βράδυ, παίζανε λίγα αμάξια).

ελπιζω να φας την κλησαρα οπως την γραφεις, μπας και δεν το ξανακανεις

δεν εχει σημασια τα λιγα/πολλα αμαξια, ολα τα ατυχηματα ετσι ξεκινανε (ειδα, ηταν καθαρος ο δρομος κτλ κτλ). Τον ΚΟΚ η τον σεβεσαι η οχι. Δεν υπαρχει ολιγον εγκυος

εγκληματικη κινηση, θα μπορουσες να εχεις προκαλεσει σοβαροτατο ατυχημα

• Like 6
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πετυχημένη συνταγή ενός δυστυχήματος ξέρετε ποια ειναι? 2 παράνομοι, την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. 

πχ Ο πρώτος κάνει αναστροφή τη νύχτα γιατί είναι άδειος ο δρόμος. Ο δεύτερος:

• πάει με 200 γιατί βλέπει καλύτερα τη νύχτα ή
  • πάει με σβηστά φώτα, γιατί του χάλασαν, αλλά δεν πειράζει γιατι πάει αργά ή
  • γιατί έρχεται και αυτός από το αντίθετο ρεύμα και κάνει και αυτός αναστροφή γιατί δεν έρχεται κανείς απο το αντίθετο ρευμα.

Μην κρίνετε και οδηγείτε βάσει του τι κάνετε εσείς, αλλά βάσει τι πιθανή μ@λ@κία μπορεί να κάνει ο κάθε άλλος που υπάρχει. Τότε να δείτε πως θα προσέχετε 3πλά σε κάθε τι που θα κάνετε.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 24
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

και πάντα μπαινοβγαίνω και πληρώνω σα καλός πολίτης.

Οπότε κάνεις συνέχεια λάθος. 

43 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Οκ ο φίλος έκανε λάθος. Αλλά ποιος φταίει εδώ; Όταν πας και μου βάζεις διόδια όπου βρεις, λογικό είναι ο κόσμος να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια.

ο ts αποκλειστικά. Όταν περάσει ο άλλος με κόκκινο και σε αφήσει ανάπηρο και σου πει ότι δε φταίει αυτός αλλά αυτοί που βάζουν φανάρια όπου βρουν ξαναμίλα για καραγκιοζιλίκια

• Like 11
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Παιδιά, έχω ένα ιδιαίτερο περιστατικό που δεν μου έχει ξανατύχει.

Μπήκα, για απειροστή φορά σε λάθος δρόμο.. που κατέληγε σε κερατιάτικα διόδια.. δηλαδή ΠΙΣΩ απ΄όπου ερχόμουν με bypass για να μη πληρώσω (επιστροφή στο Κηφισό από Χαλκίδα για Πειραιά).

Υπάρχει πιθανότητα να βρω καμιά κλησάρα στο ΑΦΜ μου; Και αν ναι, πότε και πως μπορώ να το κοιτάξω..

Υ.Γ.: Δεν μου φαινόταν λογικό, αλλά όπως προ-είπα, έχω πληρώσει για να μπω και να γυρίσω καπάκια πίσω τόσες φορές στο παρελθόν, που με πιάνει τρέλα..

Καλά εκανες,μπας και σου πάρουν το δίπλωμα να γλυτώσεις.Εσύ και κάποιος που δεν φταίει.

Τι διαβάζουμε ρε φίλε!!!!!!!

• Like 4
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Τι να πεις και για τους άλλους που πάνε και βάζουν φανάρια όπου βρουν. Όταν πας και βάζεις φανάρια κάθε 2-3 διασταυρώσεις, λογικό είναι και ο κόσμος που τα βρίσκει συνέχεια απροειδοποίητα μπροστά του να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια 

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Συμφωνώ μαζί του; Όχι δε συμφωνώ αλλά τον καταλαβαίνω.

Θα το έκανα; Όχι άλλα δε το αποκλείω. Μου έχει ακριβώς το ίδιο και πλήρωσα.

Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να έρθει κλήση.

Αυτά τα διοδια,σαν τις ελιές,πετάγονται απο παντού μπροστά σου!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μαν

Για να καταλαβω

α)  βρεθηκες στον δρομο για χαλκιδα απο λαθος

β) επρεπε να φτασεις στα διοδια για να το καταλαβεις

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, imr είπε

Ρε μαν

Για να καταλαβω

α)  βρεθηκες στον δρομο για χαλκιδα απο λαθος

β) επρεπε να φτασεις στα διοδια για να το καταλαβεις

Αυτό ομολογώ θα ήθελα να το καταλάβω και εγω. Που πήγαινες και που βρέθηκες?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κατάλαβα εγώ (μετά από λίγη σκέψη):

Ερχόταν από δρόμο "bypass" (που μάλλον σημαίνει τοπικό / επαρχειακό) με σκοπό να τα παρακάμψει, αλλά πάνω που πίστευε ότι προσπέρασε πια τα διόδια και έκανε να ξαναμπεί εθνική, διαπίστωσε ότι δεν τα είχε περάσει ακόμα. Δηλαδή δεν είναι ότι βγήκε "κατά λάθος" σε δρόμο με διόδια, απλά προσπαθούσε να τα αποφύγει και δεν τα κατάφερε, οπότε "αφού δεν ερχόταν κανείς" αποφάσισε να κάνει αναστροφή για να μην πληρώσει "κερατιάτικα"...

Όλη η "περιγραφή" σε κάτι τέτοιο παραπέμπει, αλλά μου τα χαλάει το ΥΓ. Οπότε αν ισχύει κάτι άλλο, φαντάζομαι θα μας το ξεκαθαρίσει (και έτσι θα δω αν και πόσο έξω έπεσα).

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...