Η_κοντη Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας Έχω το τελευταίο εξάμηνο έξαρση σμηγματορροϊκης δερματίτιδας και το τελευταίο εξάμηνο έχω αλλάξει τέσσερις γιατρους χωρίς καμία υποχώρηση. Έβαλα κρέμες με κορτιζόνη σε μεγάλο διάστημα και ο γιατρός μου είπε πως το δέρμα μου έχει εξαρτηθεί και δεν κάνει δουλεια πλέον. Έχω κάνει πλυσεις με αντιμυκητιακο σαπουνι, εχω βάλει fungoral , λαδάκι της castalia, αλοη, χαμομηλι, κεραλοιφή, ελαιόλαδο. Να διάστημα σταμάτησα τα πάντα αλλά και παλι ήταν εκεί. Ειναι σαν τη πρωτη μερα. Κοκκινίζει και ξεφλουδίζει γυρω απο τη μυτη και το στόμα. Στη τελευταία γιατρό που το είπα μου απαντησε οτι ειναι άγχος και καλά. Δεν αντιλεγω σίγουρα συμβάλει αλλά δεν μπορεί να επιμένει τόσο. Οποιοσδήποτε ταυτίζεται και έχει κάποιο δικό του τρόπο αντιμετώπισης εκλιπαρώ να βοηθήσει. ευχαριστώ για τον χρόνο.
Land-decked Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Χωρίς ηλικία πως να σου απαντήσει κάποιος? Μετά τις κρέμες η λύση είναι χάπια
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Land-decked είπε Χωρίς ηλικία πως να σου απαντήσει κάποιος? Μπορείτε να το δείτε στο προφίλ της: 21/09/1998 Spoiler Δεν μου φαίνεται φανταστικό σύμφωνα με προηγούμενα θέματα που έχει ανοίξει Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
e-k Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Η_κοντη είπε Γεια σας Έχω το τελευταίο εξάμηνο έξαρση σμηγματορροϊκης δερματίτιδας και το τελευταίο εξάμηνο έχω αλλάξει τέσσερις γιατρους χωρίς καμία υποχώρηση. Έβαλα κρέμες με κορτιζόνη σε μεγάλο διάστημα και ο γιατρός μου είπε πως το δέρμα μου έχει εξαρτηθεί και δεν κάνει δουλεια πλέον. Έχω κάνει πλυσεις με αντιμυκητιακο σαπουνι, εχω βάλει fungoral , λαδάκι της castalia, αλοη, χαμομηλι, κεραλοιφή, ελαιόλαδο. Να διάστημα σταμάτησα τα πάντα αλλά και παλι ήταν εκεί. Ειναι σαν τη πρωτη μερα. Κοκκινίζει και ξεφλουδίζει γυρω απο τη μυτη και το στόμα. Στη τελευταία γιατρό που το είπα μου απαντησε οτι ειναι άγχος και καλά. Δεν αντιλεγω σίγουρα συμβάλει αλλά δεν μπορεί να επιμένει τόσο. Οποιοσδήποτε ταυτίζεται και έχει κάποιο δικό του τρόπο αντιμετώπισης εκλιπαρώ να βοηθήσει. ευχαριστώ για τον χρόνο. Δες εάν ταυτίζεσαι με αυτό postorgasmic illness syndrome - POIS. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από e-k
Προτεινόμενες αναρτήσεις