Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σχετικά νέος στη πόλη της θεσσαλονίκης και μέσα στους επόμενους μήνες θα φέρω και τους γονείς και μαζί και το οικογενειακό αμάξι.

απεβίωσε ο παππους πρόσφατα και θέλουν μια αλλαγή οι γονείς. Η μάνα μου τον κοιτούσε 8 χρόνια, τουαλέτα, φαγητό τα πάντα.

Το πρόβλημά μου όμως είναι το θέμα πάρκινκ. Όχι που θα βρω να παρκάρω, αλλά να παρκάρω σε κάποιο ιδιωτικό, με θέση δικιά μου δηλαδή με μέχρι 50 ευρώ το μήνα.

Και να μην το χτυπάει ήλιος. Το είχα 10 χρόνια σε κλειστό παρκινκ το χρώμα του είναι τζι τζι.

ζητάω πολλά λέτε;

Επεξ/σία από valadisk
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, valadisk είπε

ζητάω πολλά λέτε;

Εκ πρώτης όψεως πολλά φαίνονται, γράψε όμως περιοχή αν θέλεις για να σιγουρευτούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, valadisk είπε

Είμαι σχετικά νέος στη πόλη της θεσσαλονίκης και μέσα στους επόμενους μήνες θα φέρω και τους γονείς και μαζί και το οικογενειακό αμάξι.

απεβίωσε ο παππους πρόσφατα και θέλουν μια αλλαγή οι γονείς. Η μάνα μου τον κοιτούσε 8 χρόνια, τουαλέτα, φαγητό τα πάντα.

Το πρόβλημά μου όμως είναι το θέμα πάρκινκ. Όχι που θα βρω να παρκάρω, αλλά να παρκάρω σε κάποιο ιδιωτικό, με θέση δικιά μου δηλαδή με μέχρι 50 ευρώ το μήνα.

Και να μην το χτυπάει ήλιος. Το είχα 10 χρόνια σε κλειστό παρκινκ το χρώμα του είναι τζι τζι.

ζητάω πολλά λέτε;

Με 50 ευρω τον μηνα, απλα το ξεχνας.. Δεν θα βρεις τιποτα σε τετοια τιμη.

Αν θες παρκινγκ κεντρο οι τιμες ξεκινανε απο 150 ευρω για να εχεις 24ωρη προσβαση 7 μερες την βδομαδα και σε καποια σου δινουν και το τηλεχειριστηριο δωρεαν για να μπορεις να μπαινεις οταν δεν υπαρχει καποιος, σε αλλα σε χρεωνουν εξτρα απο 20-40 ευρω.

Αν θες καρα-κεντρο υπολογισε + 50 ευρω, αρα παμε στα 200.

Μια λυση για φθηνο παρκινγκ ηταν το λιμανι της θεσσαλονικης που εχει θεσεις σταθμευσης και με 24ωρη προσβαση που βγαινει στα 90 ευρω νομιζω ο μηνας, αλλα ... Θα βρεις λιστα αναμονης μπροστα σου με  300+ ατομα που περιμενουν πριν απο εσενα, και εννοειται οτι θα το χτυπαει ο ηλιος all day αν ησουν τυχερος να μπεις στο λιμανι για να το αφησεις.

Τωρα σε γυρω περιοχες τουμπα, ιπποκρατειο κλπ ξεκινανε απο 130 (οχι μεγαλη διαφορα λοιπον αλλα ειναι - 20)

Η λυση ειναι  η μηχανη για την Θεσσαλονικη , ειναι χειροτερα και απο Αθηνα θα μπορουσα να πω.

Επεξ/σία από DWinchester
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εκ πρώτης όψεως πολλά φαίνονται, γράψε όμως περιοχή αν θέλεις για να σιγουρευτούμε.

9 λεπτά πριν, DWinchester είπε

Με 50 ευρω τον μηνα, απλα το ξεχνας.. Δεν θα βρεις τιποτα σε τετοια τιμη.

Αν θες παρκινγκ κεντρο οι τιμες ξεκινανε απο 150 ευρω για να εχεις 24ωρη προσβαση 7 μερες την βδομαδα και σε καποια σου δινουν και το τηλεχειριστηριο δωρεαν για να μπορεις να μπαινεις οταν δεν υπαρχει καποιος, σε αλλα σε χρεωνουν εξτρα απο 20-40 ευρω.

Αν θες καρα-κεντρο υπολογισε + 50 ευρω, αρα παμε στα 200.

Μια λυση για φθηνο παρκινγκ ηταν το λιμανι της θεσσαλονικης που εχει θεσεις σταθμευσης και με 24ωρη προσβαση που βγαινει στα 90 ευρω νομιζω ο μηνας, αλλα ... Θα βρεις λιστα αναμονης μπροστα σου με  300+ ατομα που περιμενουν πριν απο εσενα, και εννοειται οτι θα το χτυπαει ο ηλιος all day αν ησουν τυχερος να μπεις στο λιμανι για να το αφησεις.

Τωρα σε γυρω περιοχες τουμπα, ιπποκρατειο κλπ ξεκινανε απο 130 (οχι μεγαλη διαφορα λοιπον αλλα ειναι - 20)

Η λυση ειναι  η μηχανη για την Θεσσαλονικη , ειναι χειροτερα και απο Αθηνα θα μπορουσα να πω.

δυστυχώς είναι too much τα 100 οχι τα 150 που λετε ισως και 200.

μένω πίσω από το γαλλικό ινστιτούτο.

σε καμιά πυλωτή πολυκατοικίας κοντινής; αν κανονίσω με κανέναν ιδιοκτήτη για ενοικίαση με το μήνα;

κάτι τέτοια σκέφτομαι και για εμένα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα το αυτοκίνητο. Ούτε λεφτά υπάρχουν για καινούργιο και ούτε μπορώ να είμαι ήσυχος αφήνοντας να το χτυπάει οταν ξεπαρκάρει ο ένας και ο άλλος. Πόσο μάλλον όταν το είχα σε γκαράζ κλειστό δικό μου εδώ και 10+ χρόνια.

Δημοσ.

Φίλε μου για 50€ τον μήνα όλοι θα τα βάζαμε τα αμάξια μας σε παρκινγκ να γλυτώσουμε το μαρτύριο των 30 λεπτών+ για να βρούμε θέση κάθε φορά.

Σχεδόν απίθανο να βρεις κάτι σε αυτά τα λεφτά. Μόνη λύση όπως σωστά είπες να κοιτάξεις σε αγγελίες για ενοικίαση θέσεων.

Δημοσ.

Δες το υπογειο πάρκινγκ στην Στρατού στον ΑΒ, ειναι διπλα στο σπιτι σου αλλα μαλλον θα ειναι γεματο. Κοστος νομιζω 85-90€. Επισης και διπλα στο βενζινάδικο στην Αετοραχης εχει υπογειο 

• Like 1
Δημοσ.

To 50 δεν υφίσταται... το χαμηλότερο που εχω ακούσει ποτε ειναι 120 με 24ωρη προσβαση.

Εφόσον εισαι φοιτητης δε κοιτάς μηπως δικαιουσαι προσβαση σε καποιο κλειστο παρκιν της σχολής σου;

Το πολυτεχνειο πχ είχε πριν χρόνια κλειστο παρκιν για τους φοιτητές κ επαιρνες κοντρολ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεσσαλονίκη από το Γαλ.Ινστιτουτο και πέρα (Μπότσαρη, Μαρτίου κλπ) ο μέσος χρόνος για να βρείς να παρκάρεις βράδυ κυρίως Χειμώνα, είναι από 40 εως και 1μισι ωρα. Στη τελική αναγκάζεσαι να διπλοπαρκάρεις και έτσι να ρισκάρεις με το να πέσει κλήση, γρατζουνιά, μπινελίκι από κάποιον που -ενδεχομένως- έχεις κλείσει κλπ.

Θέση σε ιδιωτικό πάρκινκ, με το κυάλι. Η μέση τιμή είναι τα 100/μηνα με φωτεινές εξαιρέσεις τύπου 70-75 € που πρέπει να είσαι τυχερός αν βρείς, δεδομένου οτι αυτά τα πάρκινκ έχουν ουρά αναμονής πολλούς μήνες. Τα 50€ είναι όνειρο θερινής νυκτός, θυμάμαι 50€ δίναμε τ0 2003 σε κλειστό πάρκινκ στη Μπότσαρη για το αμάξι μας. Η λύση της κατόπιν συνεννόησης θέσης σε πυλωτή είναι καλή, αν έχεις κάποιο γνωστό στην εκάστοτε πολυκατοικία. Και αυτό είναι μια τακτική που συμβαίνει κατά κόρον.

Καλή τύχη

Επεξ/σία από Adon1s
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Στο Γαλλικό ινστιτούτο πιθανόν να σε βολεύει το πάρκινγκ στο Βελίδιο. Κλειστό, αλλά 120 ευρώ. 

αν εννοείς αυτό που λένε του δημαρχείου, μου είπαν δεν κάνουν νέα συμβόλαια, αλλάζουν διεύθυνση και δεν ξέρουν πότε θα κάνουν νέα συμβόλαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...