Supergirl92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα θέμα. Κάπου είχε δώσει η αδερφή μου το λάπτοπ για φορμάτ και έχουν βάλει κωδικό στο bios! Θέλω να κάνω φορμάτ και δε μπορώ! Πώς κάνω reset χωρίς να βγάλω το καπάκι και τη μικρή μπαταρία; Υπάρχει κάτι άλλο; Επειδή δεν έχω ξανά ανοίξει ποτέ λάπτοπ φοβάμαι μην κάνω βλακεία! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Μάλλον έσβησα κατά λάθος μια απάντηση. Έβλεπα κάτι βίντεο στο youtube για κατεβασμα driver και επανεγκατάσταση του bios λογικά, δεν κατάλαβα πολύ καλά. Ίσως υπάρχει και άλλος τρόπος. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Supergirl92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το bios reset στα Λάπτοπ δεν είναι εύκολη υπόθεση για να γίνει. Για αυτό υπάρχουν οι κωδικοί. Πρώτον η φίλη σου να πάει στο Τεχνικό που έκανε φορμάτ να ζητήσει από αυτόν το κωδικό πού έχει βάλει. Δεύτερον γράψε το Μόντελο του λάπτοπ Μπας και υπάρχει "εύκολοι" λύση. Και CMOS battery να βγάλεις ο Κωδικός δέν φεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα