Tsilitheo2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, john_dr είπε Δεν ξέρω τι λένε, εγώ ξέρω ότι είχα ενεργοποιήσει πρόγραμμα 3GB για αυτή την εβδομάδα και τώρα που τελείωνε είπα "δεν κάνω κανένα download από το κινητό να δω πόσο γρήγορα θα πάει, να ξοδέψω και τα σχεδόν 2GB που δεν αξιοποίησα;" 4G σήμα, 4-6Mbit/sec σύνδεση. Ε άι στο...μπιπ....μπιπ....μπιπ.... Φιλε μου εσυ μιλας για mbit και το αρθρο για mbps.. Τα 6 mbit σου ειναι περιπου 6×8=48mbps. Μηπως να ανεβασω screenshotαπο τα 2.5mbps της σταθερης μου;;; 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 18 minutes ago, Tsilitheo2 said: Φιλε μου εσυ μιλας για mbit και το αρθρο για mbps.. Τα 6 mbit σου ειναι περιπου 6×8=48mbps. Μηπως να ανεβασω screenshotαπο τα 2.5mbps της σταθερης μου;;; 😆 Και τα 2 είναι είναι Μbit/sec = Μbps. Αν ήταν Μbyte/sec τότε θα έβλεπες MBps. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilitheo2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Και τα είναι είναι mbit/sec = mbps. Αν ήταν mbyte/sec τότε θα έβλεπες MBps. Μιλας με γριφους γεροντα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 5 minutes ago, Tsilitheo2 said: Μιλας με γριφους γεροντα.... Άργησα να κάνω edit, my bad. Πάντως κι ο john_dr και το άρθρο εννοούν Μbit/sec όχι Mbyte/sec που έγραψες πολλαπλασιάζοντας επί 8. Άρα τα 4-6Mbps που έγραψε είναι δια 8....0.5 έως 0.75ΜΒ/sec 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Μιλας με γριφους γεροντα.... Όπως λέει ο @Thresh Δεν μιλάω για MBytes, αλλά Mbit. Να το πω αλλιώς και αν έχω καταλάβει κάτι λάθος και αν θέλεις με διορθώνεις. Η ταχύτητα download ήταν 4-5 φορές μικρότερη από αυτή που μου έδινε η 24άρα του ΟΤΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
av4lanche Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Για αρκετά χρόνια (δυστυχώς) είχαμε 24ρα στη Βονταφον και με το ζόρι έπιανε 11.. Όσο είχα αυτό έτρωγαν συνέχεια κράξιμο.. Την άνοιξη όμως μας έκαναν αναβάθμιση σε 50ρα vdsl και κυριολεκτικά πλέον πιάνω παραπάνω από τον μέσο όρο του συμβολαίου που αν θυμάμαι καλά ήταν στα 47/4.7. Αυτη τη στιγμή πιάνω 50-50.7/5-5.1 και είμαι φουλ ικανοποιημένος γιατί και η τιμή σε σχέση με το προηγούμενο είναι απλά +2€/μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilitheo2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Thresh είπε Άργησα να κάνω edit, my bad. Πάντως κι ο john_dr και το άρθρο εννοούν Μbit/sec όχι Mbyte/sec που έγραψες πολλαπλασιάζοντας επί 8. Άρα τα 4-6Mbps που έγραψε είναι δια 8....0.5 έως 0.75ΜΒ/sec Not yours... My bad... Καμια φορα η γλωσσα τρεχει πιο γρηγορα απ'την σκεψη... Thx για την διόρθωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα