Προς το περιεχόμενο

H Ελλάδα 25η ανάμεσα σε 139 χώρες στην ταχύτητα mobile internet

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 hours ago, Xviper13 said:

Σημερινή μέτρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 5G cosmote… 781Mbps down 49,5Mbps up. Επίσης δεν ήμαστε οι ακριβότεροι στα data. Συμβόλαιο με unlimited GB με λιγότερο από 30€ νομίζω είναι πολύ καλά. και unlimited data χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα και στον όγκο. 

Πως έχεις unlimited data με λιγότερο από 30ευρώ πάγιο?

Γενικά η φάση με το internet που δίνεται με το σταγονόμετρο στις εταιρείες κινητής με ξεπερνάει!
Σου διαχωρίζουν τα data βάσει "τύπου" social / streaming κλπ. Αυτό είναι το χειρότερο όλων και ευτυχώς ΔΕΝ έχει έρθει στις σταθερές συνδέσεις.
Θεωρούμε ευκαιρία τα 10 ευρώ 2GB (που σημαίνει οτι θα βάλεις κάρτα των 12 ευρώ για να ενεργοποιήσεις το πακέτο).

Στις σταθερές για κάποιο λόγο ακόμη και σε FTTH τσιγκουνεύονται το upload.. τι γελοιότητες είναι αυτές?
Έχουν και το θράσσος να βγαίνουν να λένε ότι είμαστε φθηνοί!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Iliaz είπε

αυτο ελειπε, με τοσα λεφτα που δινουμε στα καρτελ.... εννοω εταιρεις τηλεπικοινωνιων

Εχω την αισθηση οτι αυτο ισχυει για ολα τα προιοντα και υπηρεσιες που παρεχονται και πωλουνται στην ελλαδα.

Σε στυλ > Αν θες να εχεις κατι θα το πληρωσεις, αλλιως δεν εχει νοημα να το φερω στο ελλαδισταν.

Εχω ενα αλλο συμβολαιο παρομοιο, μολις ληξει μαλλον θα παω εδω αν δεν παιξει κατι αλλο...

vodafo.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης

πολύ υποκειμενικό αν δεν κάνεις τέστ δεν μετριέσαι λέω κάτι λάθος ?

όταν εισαι στα κατσάβραχα με 3G σήμα ή μία γραμμή 4G το τέστ σε μάρανε ..................

αν δεν ανοίξεις το κουτί η γάτα θα ζει για πάντα ..... λογική οτι νάναι .......

Καλημέρα παιδιά . Βάλτε το καλά στο μυαλό σας . Η κινητή είναι δύσκολο πράγμα και πολυπαραγοντικό . Και οι 3 πάροχοι έχουν τα δυνατά τους και τα αδύναμα σημεία τους τα οποία μάλιστα μπορεί να αλλάζουν και κάθε 3μηνο από αντικαταστήσει εξοπλισμού, αφαίρεση άδειας κλπ κλπ . Meanwhile δείτε κι αυτό 

469DBC9A-2CDA-4A32-9F14-616046109B36.jpeg

Να έρθουν με vodafone να κάνουν μέτρηση στη Γκράβα και στη Κυψέλη που πέφτει στο 2G σε διάφορα σημεία... να μην πω ότι αν γινει διακοπή ρεύματος το πρώτο που δεν έχουμε είναι internet στο κινητό! 4 φορές έχω ανοίξει βλάβη και τις 4 η απάντηση είναι ότι ήταν γενικό πρόβλημα!!!

• Like 1

10 ώρες πριν, Trigger Happy είπε

εσυ σε ποιο προγραμμα είσαι είπαμε   γιατί με 30 ευρώ αντε 1,5γβ να παρεις....

1 ώρα πριν, XPHSTOS_ είπε

Πως έχεις unlimited data με λιγότερο από 30ευρώ πάγιο?

εγω παντως με 36 εχω unlimited data και λεπτα ομιλιας..  μια χαρα τα θεωρω σαν τιμη.. στο σπιτι μου το 5g παιζει συνηθως στα 300-500 αναλογα το σημειο..

ψηλαλωνια πατρα εχω δει στο speedtest 1400..

• Like 1

Τέλεια!!! Εγώ πληρώνω 24αρα στο σπίτι και πιάνω με το ζόρι 11!!!οπότε θα κάνω Hotspot από το κινητό για να έχω γρήγορο Internet στον υπολογιστή..... 

Στόχος η 99η θέση και αποκαθήλωση του Μπαγκλαντές. Ε μα δεν μας αφήνουν εμάς τις ανεπτυγμένες χώρες να λάμψουμε με την ποιότητα των υπηρεσιών μας κάτι τριτοτεταρτοκοσμικοί 

12 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Σημερινή μέτρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 5G cosmote… 781Mbps down 49,5Mbps up. Επίσης δεν ήμαστε οι ακριβότεροι στα data. Συμβόλαιο με unlimited GB με λιγότερο από 30€ νομίζω είναι πολύ καλά. και unlimited data χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα και στον όγκο. 

Που το έχει η κόσμους 30;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία πρωτιά. Να μετρήσετε και το uptime σε ιδιώτες, που σκάει μύτη ο τεχνικός του ΟΤΕ στο ΚΑΦΑΟ της περιοχής και σταυροκοπιόμαστε, γιατί ποίος ξέρει πόσες μέρες θα μείνουμε χωρίς γραμμή.

Επεξ/σία από shadowlike

10 ώρες πριν, dionisis241 είπε

Βλεπω πως στην κυπρο ξεκινανε τα 1 gbps  απο 70+  ευρώ χωρις σταθερο. Στην cyta cyprus 83,24 ευρω χωρις το τηλεφωνο(  μπορουν να γινουν εκπτωσεις στο πακετο αλλα δεν θα φτασει  να γινει η τιμη   20  ).

11 ώρες πριν, Thresh είπε

H Cyta βλέπω ότι το δίνει στα 80+ ευρώ, υπάρχει ανταγωνιστής της που το δίνει στο 1/4 της τιμής? 

Ούπς, δεν πρόσεξα το "μέχρι" 1Gbps :D Αλλά το FTTP και FTTH είναι πολύ πιο διαδεδομένο στην Κύπρο οπότε οι υποδομές είναι έτοιμες για 1Gbps κτλπ. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, logo15 είπε

Που το έχει η κόσμους 30;;; 

Δεν το εχει  σε αυτην την τιμη . απλα σε  πολλους πελατες  κανει προσφορες  ειτε απο εφαρμογη cosmote ειτε απο  τηλεφωνικη προσφορα .

Κέντρο Αθήνας 4g Plus φουλ σήμα 230mpbs

Κάνω Χοτσποτ και δουλεύω άψογα

Γραμμή ίντερνετ 15mpbs...

Όχι δεν έχω 200αρα. Το κινητό μου είναι

IMG_20210913_120255.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...