Προς το περιεχόμενο

H Ελλάδα 25η ανάμεσα σε 139 χώρες στην ταχύτητα mobile internet

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Σημερινή μέτρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 5G cosmote… 781Mbps down 49,5Mbps up. Επίσης δεν ήμαστε οι ακριβότεροι στα data. Συμβόλαιο με unlimited GB με λιγότερο από 30€ νομίζω είναι πολύ καλά. και unlimited data χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα και στον όγκο. 

Για πες να το πάρω και εγώ!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δεν βλεπω 25 θέση ! Δεν νιώθω δηλαδη.

Οκ σε σημεια πιάνει πολύ καλα , αλλα διπλα στα 5 μετρα σε αφήνει .

Βασικά κ εκει που κάθεσαι μετα απο λιγο παθαίνει εγκεφαλικό ! 

Έχω άθλια vodafone κ μιλάω για mobile .

Επίσης μιλαω για Αθήνα , καθότι σε νησί η γενικά άλλου ......οχι 25 ......μιλαμε για υποσαχάρια νούμερα !!!

Μάγκες αυτη ειναι η κατασταση κ δεν αλλαζει , σταθερή κ mobile . 

Ειναι σαν την Βουλή , δεν αλλαζουν κάποια πράγματα ποτέ . 

Το καρτέλ στις τηλεπικοινωνίες ειναι κ θα ειναι το κουμάντο .

51 λεπτά πριν, Thresh είπε

H Cyta βλέπω ότι το δίνει στα 80+ ευρώ, υπάρχει ανταγωνιστής της που το δίνει στο 1/4 της τιμής? 

https://www.epic.com.cy/el/page/EfoTinQQu/epic-fiber

https://cablenet.com.cy/πακέτα-κινητής/

42 λεπτά πριν, dionisis241 είπε

Βλεπω πως στην κυπρο ξεκινανε τα 1 gbps  απο 70+  ευρώ χωρις σταθερο. Στην cyta cyprus 83,24 ευρω χωρις το τηλεφωνο(  μπορουν να γινουν εκπτωσεις στο πακετο αλλα δεν θα φτασει  να γινει η τιμη   20  ).

Δεν είναι μόνο η cyta στην Κύπρο έχει 4 εταιρίες 

https://www.epic.com.cy/el/page/EfoTinQQu/epic-fiber

Ευτυχως που εχω Inalan,σωθηκα!Ετσι και μετακομισω ποτε σε περιοχη που δεν καλυπτει η Inalan θα νιωθω οτι γυρισα στον μεσαιωνα...

• Super Moderators
9 minutes ago, shooterg said:

Στο epic fiber βλέπω όμως να λέει απο 19.99 για ταχύτητες μέχρι 1Gbps. Αυτό το καταλαβαίνω ότι αρχίζει από 19.90 για τα χαμηλότερα πακέτα και ανεβαίνει πιο πάνω στο 1Gbps. Δεν βλέπω να γράφει και συγκεκριμένα προγράμματα όπως στις άλλες κατηγορίες.

Συγχαρητήρια για το χάλι μας το λέω γιατί οι ταχύτητες δεν είναι ανάλογες με τίς τιμές η μεν κάτω η δε στο θεό και οι εταιρείες αυτοπενεβονται  για τις υπηρεσίες τους ειδικά για το σταθερό ίντερνετ

Δώστε ρε τσιπιδες λίγο upload. Που σε 50αρα σύνδεση κάνουμε ώρες με τα 5mb upload που δίνεται δεν ανεβαίνει τίποτα έτσι. Το download είναι οκ ας πούμε για Ελλάδα αλλά στο upload είμαστε από τις τελευταίες χωρες παγκοσμιως. 

3 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Σημερινή μέτρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 5G cosmote… 781Mbps down 49,5Mbps up. Επίσης δεν ήμαστε οι ακριβότεροι στα data. Συμβόλαιο με unlimited GB με λιγότερο από 30€ νομίζω είναι πολύ καλά. και unlimited data χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα και στον όγκο. 

Κάποιο λινκ για αυτό το πακέτο? Γίνεται να μπει στο σπιτι και να στείλουμε το vdsl με την τραγική ταχύτητα? 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δώστε ρε τσιπιδες λίγο upload. Που σε 50αρα σύνδεση κάνουμε ώρες με τα 5mb upload που δίνεται δεν ανεβαίνει τίποτα έτσι. Το download είναι οκ ας πούμε για Ελλάδα αλλά στο upload είμαστε από τις τελευταίες χωρες παγκοσμιως. 

Κάποιο λινκ για αυτό το πακέτο? Γίνεται να μπει στο σπιτι και να στείλουμε το vdsl με την τραγική ταχύτητα? 

Λογικα αν μιλαμε για cosmote  ειναι το cosmote gigamax unlimited  data το οποιο εχει     εχει 54 ευρω και αναλογα αν ειναι συνδρομητης cosmote one εχεις εκπτωση, και επιπλεον γινονται  και αλλες εκτπωσεις( σε καποιους ειτε μεσω της εφαρμογης cosmote ειτε μεσω προσφωρων απο τηλεφωνο   τους κανουν πολυ καλυτερες τιμες,εχω  δει προσφορα σε φιλο το  unlimited με ομιλια   28 ευρω). Oμως πρεπει να δεις αν εχεις στην περιοχη σου 5g κεραιες  και σε ποια συχνοτητα  λειτουργουν και τι  πιανεις στο κινητο σου .  λογικα η ταχυτητα που αναφερει ο φιλος 781 mbps λογικα ειναι στην mid   2 band η  high band  .

1 ώρα πριν, shooterg είπε

Εψαξα την epic και δεν αναφερει οτι το 1gbps πακετο  εχει κοστος 20 ευρω. Οσες εταιριες ειδα  οπως https://primetel.com.cy/home-fiber-plans-el  ειχαν τουλαχιστον 70+ ευρω το 1gbps.Απο οσο γνωριζω  οι τιμες ειναι  περιπου για vdsl οπως στην ελλαδα και δεν εχουν  τιμες ftth με τιμη Βουλγαριας.

Επεξ/σία από dionisis241

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dionisis241 είπε

Λογικα αν μιλαμε για cosmote  ειναι το cosmote gigamax unlimited  data το οποιο εχει     εχει 54 ευρω και αναλογα αν ειναι συνδρομητης cosmote one εχεις εκπτωση, και επιπλεον γινονται  και αλλες εκτπωσεις( σε καποιους ειτε μεσω της εφαρμογης cosmote ειτε μεσω προσφωρων απο τηλεφωνο   τους κανουν πολυ καλυτερες τιμες,εχω  δει προσφορα σε φιλο το  unlimited με ομιλια   28 ευρω). Oμως πρεπει να δεις αν εχεις στην περιοχη σου 5g κεραιες  και σε ποια συχνοτητα  λειτουργουν και τι  πιανεις στο κινητο σου .  λογικα η ταχυτητα που αναφερει ο φιλος 781 mbps λογικα ειναι στην mid   2 band η  high band  .

Στα 60 το ξέρω με cosmote one στα 54. Στα 30 πρώτη φορά το ακούω. Εχουμε 5 what's up στην οικογένεια σταθερό και ΟΤΕ tv. Αν πω να πάρω το unlimited θα το κουμπώσω σε 4g router και τέλος. Έχουμε 150mb ταχύτητες εδώ. Το θέμα είναι πως το περνουμε με 30 ευρω μόνο δεδομένα όχι ομιλία προφανώς. 

Επεξ/σία από Arkin

Τα αρθρα λενε παντα μισες αλήθειες. 

Δεν λενε οτι αν δεν εχεις κοσμοτε δεν εχεις προσβαση σχεδον ποτε σε μεγαλες ταχυτητες. Δεν λενε οτι εκτος αθηνας το 4g ειναι αβεβαιο. Δεν λενε οτι ακομη και με Η+ σελιδα δεν κατεβαζεις ποτε ενω παλιοτερα μια χαρα δουλευε. Δεν λενε οτι πληρωνουμε τα mb χρυσάφι. Δεν μιλαω για gb, εμεις εδω ακομα τα mb μετραμε. Δεν λενε οτι εδω και μηνες οι μισες κλησεις δεν περνανε η πεφτει η γραμμη. Δεν λενε οτι οι υποδομες για ftth έχουν ουσιαστικα σταματησει. Κτλ κτλ... 

• Like 4

8 ώρες πριν, Thresh είπε

H Cyta βλέπω ότι το δίνει στα 80+ ευρώ, υπάρχει ανταγωνιστής της που το δίνει στο 1/4 της τιμής? 

Έχω Epic 1Gbps/100Mbps με 50euro που είναι λόγο προσφοράς.
Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να βρείς στην Κύπρο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...