Προς το περιεχόμενο

H Ελλάδα 25η ανάμεσα σε 139 χώρες στην ταχύτητα mobile internet

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

50 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Σημερινή μέτρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 5G cosmote… 781Mbps down 49,5Mbps up. Επίσης δεν ήμαστε οι ακριβότεροι στα data. Συμβόλαιο με unlimited GB με λιγότερο από 30€ νομίζω είναι πολύ καλά. και unlimited data χωρίς στην ταχύτητα και στον όγκο. 

εσυ σε ποιο προγραμμα είσαι είπαμε   γιατί με 30 ευρώ αντε 1,5γβ να παρεις....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω και Cosmote και Vodafone mobile internet και τα δουλεύω συνεχώς μπορώ να σας πω ότι όσον αφορά την Cosmote πράγματι υπάρχει τρομερή κάλυψη και πολύ καλή ταχύτητα 4G. Της Vodafone είναι σχετικά καλή η κάλυψη αλλά οι ταχύτητες άθλιες και τόσο διαφορετικές από τις αναγραφόμενες στα πακέτα που κανονικά θα έπρεπε να έχει επέμβει από καιρό η επιτροπή τηλεπικοινωνιών. Ωστόσο ο λόγος που έχουμε τόσο υψηλές ταχύτητες στο mobile internet είναι γιατί μένει αδιάθετο bandwidth επειδή οι τιμές είναι στον Θεό. Ελάχιστοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το mobile internet για μεγάλες ποσότητες δεδομένων με τέτοιες τιμές. Εάν οι τιμές ήταν ποιο φθηνές και μπορούσε ο κόσμος να το χρησιμοποιήσει θα είχαμε και στο mobile internet τα ίδια χάλια που έχουμε και στο ενσύρματο.  

Επεξ/σία από anax111
  • Like 2

6 λεπτά πριν, sil_unique είπε

Τουρκμενιστάν στα 4,61 μια χαρά μου ακούγεται

Το παρακάτω βλέπω όταν κοιτάω που έχει συγχρονίσει το router...  nova τι γίνεται offshore είσαι;

Capture.JPG

Απο νοβά την εκανα γιατι απο 23500 επεσα στα 13000 σε βαθος χρονου (νμζ 10ετια περιπου).

Πουλανε αβερτα συνδεσεις αλλα δικτυο και υποδομες τπτ.

Προς το παρον cosmote 100mbps πιανει 102d/10.3up με χαλκο. Αν χαλασουν κι αυτοι δεν ξερω.

Οσο για κινητη ψιλοχαλια και cosmote & vodafone.

Αυτό με τον μ.ο πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, δεν είναι ότι έχουμε όλο το εύρος ταχυτήτων 20 άτομα να έχουν ταχύτητα 10 mpps και ένα 200 mpps βγαίνει μέσος όρος 27,7 mpps και αναφέρομαι κυρίως στις σταθερές συνδέσεις. Οι διάμεσοι θα ήταν πιο σωστός τρόπος. Πόση ταχύτητα έχει ο 25ος, ο 50ος στους 100; Αυτό είναι το ερώτημα.

Για την κινητή δεν έχω θέμα δεν έχω καταλάβει τι χρειάζονται οι μεγάλες ταχύτητες αλλά μια απορία την έχω, εδώ που μένω για να μπορέσω να συνδεθώ κάπου από το κινητό πρέπει να έχω 4g, το H+ θεωρητικά έχει υπεραρκετή ταχύτητα, πως γίνεται να μην μπορεί να φορτώσει την παραμικρή σελίδα;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alexander_tet είπε

TI 25η  ρε πατε καλα??? που ολο το καλοκαιρι επρεπε να παρεις 50 φορες για να πιασεις αριθμο και 5/7 μερες δεν δουλευε το internet....100 χρονια πισω ειμαστε..!!!Γιατι ο καθε ταχαμου δηθεν εργολαβος ανιδεος  δεν ξερει να κανει σωστη εγκατασταση πουθενα..!!!

για το ινερνετ μεσω δεδομένων κινητής λέει, για το σταθερο ειμαστε 100η θεση... 

Αναφορά σε κείμενο

Ενισχυμένη κατά 31,9% ήταν και η ταχύτητα των σταθερών συνδέσεων με τη μέση ταχύτητα download να φτάνει τα 107,5Mbps.

αμα η μέση ειναι 107,5 εμεις που πιανουμε 3-4 και στην καραντίνα με το ζορι 1,2-1,5 ποσο πανω ειναι αυτοί που ανεβασαν το ΜΟ?

8 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Αυτό με τον μ.ο πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, δεν είναι ότι έχουμε όλο το εύρος ταχυτήτων 20 άτομα να έχουν ταχύτητα 10 mpps και ένα 200 mpps βγαίνει μέσος όρος 27,7 mpps και αναφέρομαι κυρίως στις σταθερές συνδέσεις. Οι διάμεσοι θα ήταν πιο σωστός τρόπος. Πόση ταχύτητα έχει ο 25ος, ο 50ος στους 100; Αυτό είναι το ερώτημα.

Για την κινητή δεν έχω θέμα δεν έχω καταλάβει τι χρειάζονται οι μεγάλες ταχύτητες αλλά μια απορία την έχω, εδώ που μένω για να μπορέσω να συνδεθώ κάπου από το κινητό πρέπει να έχω 4g, το H+ θεωρητικά έχει υπεραρκετή ταχύτητα, πως γίνεται να μην μπορεί να φορτώσει την παραμικρή σελίδα;

τωρα μένω σε περιοχή που δυστυχως η εταιρία κινητης που εχω συμβόλαιο δεν πιανει σχεδον καθολου, για να παρω τηλ βγαινω εξω, μεσα με Η+ ισα που πιανει λιγο το τηλ πχ αν ερθει κανα μνμ και το ιντερνετ καμια ειδοποιηση, δεν ανοιγει τιποτα. πλεον χωρις εστω 3G δεν πιανεις ιντερνετ στο κινητο. Στο χωριο μου και με 3G και με  4G που μας εβαλαν πέρυσι από το κινητο πήγαινε σφαίρα

Επεξ/σία από velociraptoras

7 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

για το ινερνετ μεσω δεδομένων κινητής λέει, για το σταθερο ειμαστε 100η θεση... 

Για την κινητη τηλεφωνια λεω και εγω.. Περιοχη Θεσπρωτια μετα την αναβαθμηση σε 5g που εχω και στο τηλ τα σκατωσαν κανονικα με τα δυκτια μεσα στο καλοκαιρι ουτε 5g ουτε 4g ουτε καν να πιανεις internet Για πολλες ωρες καθε μερα..!!σε όλους τους παροχους ,...τι να την κανω την ταχυτητα αν δεν πιανει..??

1 λεπτό πριν, Alexander_tet είπε

Για την κινητη τηλεφωνια λεω και εγω.. Περιοχη Θεσπρωτια μετα την αναβαθμηση σε 5g που εχω και στο τηλ τα σκατωσαν κανονικα με τα δυκτια μεσα στο καλοκαιρι ουτε 5g ουτε 4g ουτε καν να πιανεις internet Για πολλες ωρες καθε μερα..!!σε όλους τους παροχους ,...τι να την κανω την ταχυτητα αν δεν πιανει..??

εβαλαν 5g θεσπρωτία? εμας λιγο παραδιπλα 4g μας εφεραν πέρυσι. κατι βλακεια θα εκαναν με τις κεραίες. 

• Sad 1

• Super Moderators
47 minutes ago, Cell_7 said:

Στην Κύπρο δίνουν 1Gbps για 19.90€ και στην Ελλάδα για 19.90€ παρακαλάς να πιάσεις τα 10 από τα 24mbps.

H Cyta βλέπω ότι το δίνει στα 80+ ευρώ, υπάρχει ανταγωνιστής της που το δίνει στο 1/4 της τιμής? 

56 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Στην Κύπρο δίνουν 1Gbps για 19.90€ και στην Ελλάδα για 19.90€ παρακαλάς να πιάσεις τα 10 από τα 24mbps.

8 λεπτά πριν, Thresh είπε

H Cyta βλέπω ότι το δίνει στα 80+ ευρώ, υπάρχει ανταγωνιστής της που το δίνει στο 1/4 της τιμής? 

Βλεπω πως στην κυπρο ξεκινανε τα 1 gbps  απο 70+  ευρώ χωρις σταθερο. Στην cyta cyprus 83,24 ευρω χωρις το τηλεφωνο(  μπορουν να γινουν εκπτωσεις στο πακετο αλλα δεν θα φτασει  να γινει η τιμη   20  ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...