Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
Πριν ακριβως απο ενα μηνα κατεφθασε η HCN στην πολη που μενω και θα ηθελα να μαθω γνωμες και προτασεις σχετικα με τον συγκεκριμενο παροχο.
Αυτη τη στιγμη ειμαι στην Cosmote, εχω δοκιμασει Vodafone,Wind και Forthnet η καλυτερη εμπειρια ειναι στη Cosmote αλλα οπως βλεπω εχουν τεραστια διαφορα.

Η HCN δινει:
120Mbps Upload
120Mbps Download
Με 26€

Η Cosmote δινει:
10Mbps Upload
100Mbps Download
Με 42€

Στην Cosmote δεν επεσε ποτε η γραμμη και δεν ειχα ποτε θεμα, η εξυπηρετηση ηταν αρκετα καλη και δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα βλεπω οτι η HCN δινει περισσοτερα με χαμηλοτερο κοστος γι'αυτο θα ηθελα να μαθω εαν παω θα μεινω ευχαριστημενος η θα απογοητευτω;

Δημοσ.

Έχει κάποια downtimes, δεν διαρκούν πολύ αλλά αν εξαρτάται η δουλειά σου από αυτό ίσως να έχεις κάποια backup προσωρινή λύση (π.χ. 4G) για όταν τύχουν. Κατά τα άλλα προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από θέμα bandwidth και ping, ειδικά αν παίζεις παιχνίδια. Επίσης θετικό το ότι δεν έχεις συμβόλαιο, μπορείς να διακόψεις όποτε θες ή να κάνεις παύση κάποιους μήνες αν λείπεις. Με την εξυπηρέτηση είχα καλή εμπειρία 1 φορά που τη χρειάστηκα, μου απάντησαν σε email αργά το βράδυ μέσα σε 20 λεπτά και δρομολόγησαν τεχνικό για την επόμενη μέρα, στο τηλεφωνικό κέντρο είναι ίσως δύσκολο να τους βρεις αργά το βράδυ ή ΣΚ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Έχει κάποια downtimes, δεν διαρκούν πολύ αλλά αν εξαρτάται η δουλειά σου από αυτό ίσως να έχεις κάποια backup προσωρινή λύση (π.χ. 4G) για όταν τύχουν. Κατά τα άλλα προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από θέμα bandwidth και ping, ειδικά αν παίζεις παιχνίδια. Επίσης θετικό το ότι δεν έχεις συμβόλαιο, μπορείς να διακόψεις όποτε θες ή να κάνεις παύση κάποιους μήνες αν λείπεις. Με την εξυπηρέτηση είχα καλή εμπειρία 1 φορά που τη χρειάστηκα, μου απάντησαν σε email αργά το βράδυ μέσα σε 20 λεπτά και δρομολόγησαν τεχνικό για την επόμενη μέρα, στο τηλεφωνικό κέντρο είναι ίσως δύσκολο να τους βρεις αργά το βράδυ ή ΣΚ.

Απο ταχυτητα κρατανε τον λογο τους;
Λενε 120mbps θα ειναι τοσα; Η θα ειναι σαν την wind; Λεει 50 και μου βγαζει 30.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Vanton said:

Απο ταχυτητα κρατανε τον λογο τους;
Λενε 120mbps θα ειναι τοσα; Η θα ειναι σαν την wind; Λεει 50 και μου βγαζει 30.

Είναι πάντα 120 όσες φορές έχω δοκιμάσει σε servers εξωτερικού.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έαν της Cosmote ειναι vdsl καλύτερα να πας στις οπτικές ίνες της HCN. Έχει βγεί και αυτό https://www.hcn.gr/el/fiber-programs/hcnprime.html εάν τυχόν θέλεις να κρατήσεις τον αριθμό του σταθερού και να έχεις παροχές. Εάν δεν υπάρχει κούτι της HCN ακρίβως απέξω υπολόγισε και το χρόνο για να το βάλουν, ανάλογα με το πόσο έυκολα δίνουν άδειες για σκάψιμο και θα κάνουν μια μικρή τρύπα στο διαμέρισμα για να μπει η ίνα. Για ταχύτητες εφόσον είσαι με καλώδιο και η κάρτα δικτύου ειναι gigabit είσαι συνέχεια στα 120/120, δεν χάνεις ταχύτητα. Στο wifi καθώς τα ρούτερ που δίνει δεν έχουν τα 5ghz είσαι περίπου στα 40-70 ανάλογα τη συσκευή. Συνδυάζεται όμως με το Xiaomi Mi Router 4A (Gigabit Version) στα 20 ευρω περίπου και έχεις  120mbps wifi στα 5ghz. 

Τέλος καθώς δεν έχει δέσμευση συμβολαίου μπορείς να  έχεις και τους δυο παρόχους για τον πρώτο μήνα για να δεις πως πηγαίνει και να κρίνεις εσύ άμα σε καλύπτει, ίσχύει μόνο για το ίντερνετ έαν θέλεις και τον αριθμό θα ειδοποιηθεί ο πάροχος που έχεις τώρα και θα γίνει φορητότητα. Διακόπτεις τον προηγούμενο εφόσον έχεις συνδεθεί και λειτουργεί.

Επεξ/σία από Baggos91

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...