Hellsing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Ξέρω που έχουν φτάσει και η δεη και τα τρόφιμα γιατι ζω μονος μου. Έχεις σπουδάσει σε σχολή με εργαστήρια; Στο χημικό και στη φαρμακευτική για πλάκα κοβόσουν σε εργαστήρια απο απουσίες (μέγιστο 2, συνήθως 1, υπήρχαν και κάποια χωρίς απουσία). Και όχι στα χαρτιά, στην πράξη κοβόσουν. Και επειδή έχω φίλους σε άλλες σχολές ισχύει και για νοσηλευτική στο ΕΚΠΑ και για οδοντιατρική και για ιατρική. Οπότε εσύ μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται. Φιλαρακο ενταξει καταλαβαμε μονο εσυ εχεις σπουδασει και μας το παιζεις και γνωστης. Απλως αραξε λιγο μην το παιζεις μαγκας, γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο εκεινους που φαγανε αμασητο αυτα που ελεγε και περσι η υπουργος οτι θα ανοιξουμε κανονικα και μετα πηγανε κουβα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Hellsing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Hellsing είπε Φιλαρακο ενταξει καταλαβαμε μονο εσυ εχεις σπουδασει και μας το παιζεις και γνωστης. Απλως αραξε λιγο μην το παιζεις μαγκας, γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο εκεινους που φαγανε αμασητο αυτα που ελεγε και περσι η υπουργος οτι θα ανοιξουμε κανονικα και μετα πηγανε κουβα. Δε νομίζω ότι έχεις καταλάβει κατι. Εγώ διαφώνησα μαζί σου όταν είπες ότι στα πανεπιστήμια δεν παίρνεις απουσίες και σου λέω αρκετά μηνύματα τώρα ότι ιδίως οι θετικές σχολές και οι σχολές επιστημών υγείας θα σε κόψουν από το μάθημα αν έχεις πάνω από1 ή 2 απουσίες. Δεν το έθεσα στο πλαίσιο της πανδημίας (ούτως ή άλλως ο TS δεν εχει εργαστήρια). Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεσαι αυτό που λέω αφού μάλλον δεν έχεις περάσει από σχολή με εργαστήρια και β) γιατί μου λες άσχετα (το τι έλεγε η υπουργός για το άνοιγμα). Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στο θέμα παρουσιών. Ακόμα και μέσω τηλεκπαίδευσης, απουσίες λαμβάνονται. Δεν βρίσκω λόγο να ισχυρίζεσαι το αντίθετο ενώ δεν ξέρεις από αυτές τις σχολές. Και για να μη το παίζω γνώστης τι να κάνω; Να ξεχάσω αυτά που ξέρω και να θεωρήσω παραίσθηση ότι στο χημικό είχαμε γεμίσει καρτελάκια με σφραγίδες παρουσιών και χωρίς αυτό δε δίναμε μαθήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Hellsing είπε Φιλαρακο ενταξει καταλαβαμε μονο εσυ εχεις σπουδασει και μας το παιζεις και γνωστης. Απλως αραξε λιγο μην το παιζεις μαγκας, γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο εκεινους που φαγανε αμασητο αυτα που ελεγε και περσι η υπουργος οτι θα ανοιξουμε κανονικα και μετα πηγανε κουβα. Είσαι εκτός θέματος εδώ και κάτι posts. Αν πάρεις απουσία σε εργαστήριο δεν έχεις δικαίωμα να δώσεις το μάθημα στην εξεταστική. Αναπληρώνεις τα χαμένα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Ίσχυε και πέρυσι γιατι έπαιρναν απουσίες και στα διαδικτυακά μαθήματα. Αν δεν το κατανοείς είναι δικό σου θέμα. Υ.Γ. Αν θές να συζητήσεις πολιτικά πάρε κούρσα ταξί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να απαντήσω στο θέμα: Απ' όσο ξέρω έχει έρθει εγκύκλιος σε αρκετές σχολές για άνοιγμα με έλεγχο rapid test ή πιστοποιητικών. Βέβαια, πολλές σχολές έχουν στείλει αίτημα στο Υπουργείο για διάθεση προσωπικού προκειμένου να διεξαχθούν αυτοί οι έλεγχοι. Εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, θα συνεχίσουν με εξ' αποστάσεως μαθήματα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από magnam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellsing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 18/9/2021 στις 11:08 ΠΜ, -Dimitris- είπε Είσαι εκτός θέματος εδώ και κάτι posts. Αν πάρεις απουσία σε εργαστήριο δεν έχεις δικαίωμα να δώσεις το μάθημα στην εξεταστική. Αναπληρώνεις τα χαμένα εργαστήρια την επόμενη χρονιά. Ίσχυε και πέρυσι γιατι έπαιρναν απουσίες και στα διαδικτυακά μαθήματα. Αν δεν το κατανοείς είναι δικό σου θέμα. Υ.Γ. Αν θές να συζητήσεις πολιτικά πάρε κούρσα ταξί. Και εσυ φιλε δεν καταλαβαινεις τι εγραψα. Εαν εχει 1-2 υποχρεωτικα εργαστηρια ειναι προτιμοτερο να τα δωσει του χρονου παρα να παρει το ρισκο να παει απο φετος και τελικα να πληρωνει τσαμπ. Το καταλαβαινεις αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Hellsing είπε Και εσυ φιλε δεν καταλαβαινεις τι εγραψα. Εαν εχει 1-2 υποχρεωτικα εργαστηρια ειναι προτιμοτερο να τα δωσει του χρονου παρα να παρει το ρισκο να παει απο φετος και τελικα να πληρωνει τσαμπ. Το καταλαβαινεις αυτο ? Φυσικά. Καταλαβαίνω επίσης πως είναι να χάνεις αρκετές θέσεις αναμονής για ιατρική ειδικότητα επειδή έχεις αφήσει μάθημα με εργαστήρια μικρού έτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε Φυσικά. Καταλαβαίνω επίσης πως είναι να χάνεις αρκετές θέσεις αναμονής για ιατρική ειδικότητα επειδή έχεις αφήσει μάθημα με εργαστήρια μικρού έτους. και όχι μόνο αυτό. Δεν μπορείς να συμπυκνώσεις 2 χρονιές σε 1. Για να μην πουμε ότι σε σχολές όπως το χημικό υπάρχουν προαπαιτούμενα και δεν μπορείς να πας πχ ενόργανη ΙΙ αν δεν εχεις περάσει ενόργανη ανάλυση Ι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellsing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Φυσικά. Καταλαβαίνω επίσης πως είναι να χάνεις αρκετές θέσεις αναμονής για ιατρική ειδικότητα επειδή έχεις αφήσει μάθημα με εργαστήρια μικρού έτους. Για θεση αναμονης στην ιατρικη πας με μεσον η πας εξωτερικο οποτε παμε παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Hellsing είπε Για θεση αναμονης στην ιατρικη πας με μεσον η πας εξωτερικο οποτε παμε παρακατω Λογικά θα ξέρεις καλύτερα απο εμένα που έχω τελειώσει 2 σχολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellsing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Λογικά θα ξέρεις καλύτερα απο εμένα που έχω τελειώσει 2 σχολές. Βιοπαλαιστης ο ενας, 2 σχολες εσυ. Μιλαμε ειστε πολυ μπροστα χαχαχ. Τελος παντως εδω θα ειμαστε σε λιγο καιρο. Αν ομως κλεισουν τα πανεπιστημια, ελπιζω να φορατε παντελονια και να αναγνωρισετε το λαθος σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Hellsing είπε Βιοπαλαιστης ο ενας, 2 σχολες εσυ. Μιλαμε ειστε πολυ μπροστα χαχαχ. Τελος παντως εδω θα ειμαστε σε λιγο καιρο. Αν ομως κλεισουν τα πανεπιστημια, ελπιζω να φορατε παντελονια και να αναγνωρισετε το λαθος σας. το ότι εμείς σου λέμε για την υποχρεωτικότητα των εργαστηρίων και τα προβληματα που μπορει να δημιουργηθούν και εσυ μας λες άλλο θεμα για το αν θα κλείσουν τα πανεπιστρήμια δεν το καταλαβαινω. επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι μας το παίζεις δύσκολο με εκφράσεις φιλαράκο, το παίζεις μάγκας, να φοράτε παντελόνια..έλεος λες και ζω το 1980 νιώθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Hellsing είπε Βιοπαλαιστης ο ενας, 2 σχολες εσυ. Μιλαμε ειστε πολυ μπροστα χαχαχ. Τελος παντως εδω θα ειμαστε σε λιγο καιρο. Αν ομως κλεισουν τα πανεπιστημια, ελπιζω να φορατε παντελονια και να αναγνωρισετε το λαθος σας. Προσπαθώ να σου εξηγήσω εδώ και πόσα posts οτι απουσίες σε εργαστήρια είναι ικανές να σε καθυστερήσουν στη λήψη πτυχίου. Άν έχεις ένα πλάνο στη ζωή σου σε πάνε πίσω. Αν δεν έχεις πλάνο, όπως φαίνεται, δεν δίνεις σημασία. Κάτσε και κάνε διακοπές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Προσπαθώ να σου εξηγήσω εδώ και πόσα posts οτι απουσίες σε εργαστήρια είναι ικανές να σε καθυστερήσουν στη λήψη πτυχίου. Άν έχεις ένα πλάνο στη ζωή σου σε πάνε πίσω. Αν δεν έχεις πλάνο, όπως φαίνεται, δεν δίνεις σημασία. Κάτσε και κάνε διακοπές. εσύ προσπαθείς, αλλά αυτός προβάλλει σθεναρά αντίσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nipenthes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με τις εγγραφές πρωτοετών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 α) η γραμματεία σου β) η σελίδα στο φβ που λογικά θα λέγεται [Ονομα σχολής] εισακτέοι 2021-2022 tough call, your call Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα