-Dimitris- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό έχει ήδη γίνει. Τόσες περιοχές είναι εδώ και ένα μήνα σε νυχτερινό λοκντάουν και δεν άνοιξε ρουθούνι (εν μέρη επειδή αρχικά συνέπεσαν με τις φωτιές και υποβαθμίστηκε το θέμα). Την πληρώσανε και οι εμβολιασμένοι δηλαδή Είσαι εκτός θέματος. Στις 12/9/2021 στις 8:15 ΜΜ, Maria2000123 είπε Σε λιγες μερες θα μετακομίσω αλλα ολοι μ λενε να μη παω τζαμπα γιατι θα ξανακλείσουν οι σχολες… η δικη μου σχολη δεν εχει βγαλει ακομη καποια ανακοινωση.. με τις υπόλοιπες σχολες τι γινεται; Να φυγω ή να μεινω; 😂 Αν πηγαίνεις σε σχολή που έχει εργαστήρια/κλινικές να πας. Μπορεί η διδασκαλία να γίνει διαδικτυακά αλλά τα υπόλοιπα που είναι μικρότερες ομάδες θα γίνουν κανονικά.
Hellsing Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγω ειμαι της αποψης οτι θα ξανακλεισουν προς χειμωνα, δεν εχει νοημα να πας. Εγω σαν φοιτητης και οι γνωστοι μου που ξενοικιασαν απ την αρχη εχουν γλιτωσει κοντα εναμιση χρονο εξοδα, ειναι αρκετα λεφτα. Προτεινω και να ανοιξουν να ασχοληθεις με μαθηματα που δεν εχουν εργαστηρια και τα αφηνεις για το επομενο ετος. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Hellsing
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δηλαδή του λέτε να κοπεί σε όλα τα μαθήματα λόγω απουσιών επειδή μπορεί να γίνει lock down?
Maria2000123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Είσαι εκτός θέματος. Αν πηγαίνεις σε σχολή που έχει εργαστήρια/κλινικές να πας. Μπορεί η διδασκαλία να γίνει διαδικτυακά αλλά τα υπόλοιπα που είναι μικρότερες ομάδες θα γίνουν κανονικά. Οχι δεν εχουμε εργαστήρια. Παιδαγωγικό
pi314 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Προσωπική μου εκτίμηση, δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τις Σχολές...
Hellsing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Δηλαδή του λέτε να κοπεί σε όλα τα μαθήματα λόγω απουσιών επειδή μπορεί να γίνει lock down? Σε πανεπιστημιο ειναι δεν εχει απουσιες
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Hellsing είπε Σε πανεπιστημιο ειναι δεν εχει απουσιες α σορυ τα εργαστηρια και οι κλινικες ειναι στο γυμνασιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 17 hours ago, Maria2000123 said: Οχι δεν εχουμε εργαστήρια. Παιδαγωγικό 6 minutes ago, Michelanjelo said: α σορυ τα εργαστηρια και οι κλινικες ειναι στο γυμνασιο Ahem...
Hellsing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε α σορυ τα εργαστηρια και οι κλινικες ειναι στο γυμνασιο Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να πληρωσει ενα 6μηνο λεφτα παρα να χασει 2 κλινικες η εργαστηρια ? Τα οποια τα κανει του χρονου. Ο καθενας ζυγιζει τις επιλογες του. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Hellsing
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Thresh είπε Ahem... αναφέρθηκα στο σχόλιο "στα πανεπιστήμια δεν έχει απουσίες" 39 λεπτά πριν, Hellsing είπε Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να πληρωσει ενα 6μηνο λεφτα παρα να χασει 2 κλινικες η εργαστηρια ? Τα οποια τα κανει του χρονου. Ο καθενας ζυγιζει τις επιλογες του. σωστά, ας τα παίξει στα ζάρια.
Hellsing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Michelanjelo είπε αναφέρθηκα στο σχόλιο "στα πανεπιστήμια δεν έχει απουσίες" σωστά, ας τα παίξει στα ζάρια. Οτι να ναι πραγματικα. Εσυ αν θες πηγαινε και νοικιασε και 2 σπιτια απλα μην πας να περασεις την αποψη σου που επηρεαζεις αρνητικα καποιον αλλον. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Hellsing
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Hellsing είπε Οτι να ναι πραγματικα. Εσυ αν θες πηγαινε και νοικιασε και 2 σπιτια απλα μην πας να περασεις την αποψη σου που επηρεαζεις αρνητικα καποιον αλλον. Το παιδί δεν έχει εργαστήρια στη σχολή του οπότε δεν χρειάζεται. Όταν το είπα θεώρησα ότι θα είχε. Και επειδή έχω τελειώσει σχολή με τα άπειρα εργαστήρια αν κοπέις σε εργαστήριο χάνεις ολόκληρο έτος. Αλλά εσυ απότι έγραψες δεν ξερεις καν οτι στο πανεπισήμιο έχει "απουσίες". Ακόμα και να κλείσουν (που και να γίνει θα πάρει τουλάχιστον 2 μήνες) θα είχε μάζεψει γύρω στις 8 απουσίες όταν υπάρχουν εργαστήρια που κόβεσαι με 1.
Hellsing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 15/9/2021 στις 10:34 ΜΜ, Michelanjelo είπε Το παιδί δεν έχει εργαστήρια στη σχολή του οπότε δεν χρειάζεται. Όταν το είπα θεώρησα ότι θα είχε. Και επειδή έχω τελειώσει σχολή με τα άπειρα εργαστήρια αν κοπέις σε εργαστήριο χάνεις ολόκληρο έτος. Αλλά εσυ απότι έγραψες δεν ξερεις καν οτι στο πανεπισήμιο έχει "απουσίες". Ακόμα και να κλείσουν (που και να γίνει θα πάρει τουλάχιστον 2 μήνες) θα είχε μάζεψει γύρω στις 8 απουσίες όταν υπάρχουν εργαστήρια που κόβεσαι με 1. Εσυ μαλλον δεν ξερεις που εχουν φτασει τα ενοικια και που θα φτασει η δεη και τα τροφιμα. Και ασε τις υπερβολες με τα απειρα εργαστηρια ελλαδα ειμαστε ξερουμε τι γινεται. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Hellsing είπε Εσυ μαλλον δεν ξερεις που εχουν φτασει τα ενοικια και που θα φτασει η δεη και τα τροφιμα. Και ασε τις υπερβολες με τα απειρα εργαστηρια ελλαδα ειμαστε ξερουμε τι γινεται. Ξέρω που έχουν φτάσει και η δεη και τα τρόφιμα γιατι ζω μονος μου. Έχεις σπουδάσει σε σχολή με εργαστήρια; Στο χημικό και στη φαρμακευτική για πλάκα κοβόσουν σε εργαστήρια απο απουσίες (μέγιστο 2, συνήθως 1, υπήρχαν και κάποια χωρίς απουσία). Και όχι στα χαρτιά, στην πράξη κοβόσουν. Και επειδή έχω φίλους σε άλλες σχολές ισχύει και για νοσηλευτική στο ΕΚΠΑ και για οδοντιατρική και για ιατρική. Οπότε εσύ μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται.
-Dimitris- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Ξέρω που έχουν φτάσει και η δεη και τα τρόφιμα γιατι ζω μονος μου. Έχεις σπουδάσει σε σχολή με εργαστήρια; Στο χημικό και στη φαρμακευτική για πλάκα κοβόσουν σε εργαστήρια απο απουσίες (μέγιστο 2, συνήθως 1, υπήρχαν και κάποια χωρίς απουσία). Και όχι στα χαρτιά, στην πράξη κοβόσουν. Και επειδή έχω φίλους σε άλλες σχολές ισχύει και για νοσηλευτική στο ΕΚΠΑ και για οδοντιατρική και για ιατρική. Οπότε εσύ μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται. Μην κουράζεσαι. Τσάμπα κόπος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα