deesnider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Εδώ και λίγο καρό δοκιμάζω το πρόγραμμα του τίτλου στη δωρεάν έκδοση, για να κατεβάζω διάφορα από το youtube. Βλέπω ότι η ταχύτητα με την οποία κατεβάζει διαφοροποιείται δραματικά από βίντεο σε βίντεο. Σε κάποια «τερματίζει» την ταχύτητα της σύνδεσης μου και σε αλλα κατεβάζει απίστευτα αργά. Μπορει καποιος να καταλαβει το λογο;
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο κανει για συγκεκριμενα βιντεο? Αν τα πας καλα με το command line, μπορεις να τα κατεβασεις με το youtube-dl που ειναι το backend ολων αυτων των "youtube downloaders" και να δεις πως τα παει αυτο. Γενικα παντως, το youtube εχει τα ψυχολογικα του σε οτιδηποτε δεν ειναι ο chrome ή η σαπια εφαρμογη για android. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από jim_p
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν χρειάζεται η γραμμή εντολών. Έχει και gui.
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Ακομα και αυτο, που απλα φερει το -gui στο ονομα του, δεν ειναι επισημο. Φτιαχνεται απο αλλον dev και ειναι οσο ανεπισημο ειναι και τα υπολοιπα frontends.
deesnider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, jim_p είπε Στο κανει για συγκεκριμενα βιντεο? Αν τα πας καλα με το command line, μπορεις να τα κατεβασεις με το youtube-dl που ειναι το backend ολων αυτων των "youtube downloaders" και να δεις πως τα παει αυτο. Γενικα παντως, το youtube εχει τα ψυχολογικα του σε οτιδηποτε δεν ειναι ο chrome ή η σαπια εφαρμογη για android. Δε μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένα βίντεο, ούτε για κάποιο «χαρακτηριστικό» που έχουν εκείνα που κατεβαίνουν αργά. Θέλω π.χ. να κατεβάσω 10 βίντεο, ξεκινάω και σε κάποια βλέπω ότι κατεβάζω με το max που επιτρέπει η σύνδεσή μου, ενώ σε άλλα όλα πάνε ...σέρνοντας! Chrome έχω, δεν έχω δοκιμάσει άλλο browser αν αυτό μπορεί να έχει κάποια σημασία.
accipio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Την ίδια διακύμανση ταχύτητας σε κατέβασμα βίντεο από το Youtube έχω διαπιστώσει με το JDownloader - σε κάποια βίντεο τερματίζει η γραμμή ενώ άλλα (τα περισσότερα) κατεβαίνουν πολύ αργά. Δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει.
fearless Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Το portable ClipGrab κατεβαζει πολυ γρηγορα και πολλα κομματια μαζι. Το κανονικο ClipGrab.exe δεν μπορει να το κατεβασει ο chrome/Edge. το βλεπει ως επικινδυνο αρχειο και δεν μπορω να σας πω. Ολα αυτα τελευταια, γιατι παλια δεν ειχε αυτο το προβλημα. Μιλαω για Windows.
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικα οντως παιζει throttling απο το youtube! Σχετικο issue report στο github του youtube-dl. https://github.com/ytdl-org/youtube-dl/issues/29326 Και με μια προχειρη ματια στο changelog του yt-dlp που λεει ο τυπος στο τελος, βρηκα πως το προγραμματακι ξεπερνα το throttling ξεγελωντας το youtube πως streamαρει στην android εφαρμογη του! Τι ελεγα για τη σαπια εφαρμογη του στην αρχη?! https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/tag/2021.07.07 Οποτε υπομονη μεχρι το clipgrab και τα υπολοιπα frontends του youtube-dl υιοθετισουν το yt-dlp.
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2021 στις 11:45 ΜΜ, fearless είπε Το portable ClipGrab κατεβαζει πολυ γρηγορα και πολλα κομματια μαζι. Το κανονικο ClipGrab.exe δεν μπορει να το κατεβασει ο chrome/Edge. το βλεπει ως επικινδυνο αρχειο και δεν μπορω να σας πω. Ολα αυτα τελευταια, γιατι παλια δεν ειχε αυτο το προβλημα. Μιλαω για Windows. Απλά το αγνοείς και κατεβάζεις με άλλον browser (όχι chrome based), μάλλον firefox. EDIT: Μήπως κατεβάζεις από κανένα περίεργο site; Μόλις το δοκίμασα από ClipGrab - Free YouTube Downloader & Converter σε edge και κατέβηκε κανονικά. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από micos000
fearless Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κανονικα απ τον site του clipgrab κατεβαζω. Ο edge (αφου επιλεγω διατηρηση αρχειου) μου βγαζει το παρακατω: Και ο chrome μου βγαζει οτι ειναι επικινδυνο. Να σβησω το glipgrab portable και να συνεχισω με τον chrome να δω αν το τρεξει το .exe; firefox δεν εχω αλλα θα βαλω αν χρειαστει. Chrome: Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από fearless
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Στο κοβει επειδη ο installer του εχει διαφορα εξτρα απο τριτους. Κατω απο το τεραστιο μπλε κουμπι που πατας εχει ενα κειμενακι που λεει: ClipGrab for Windows is powered by dotSetup and supported by third-party offers (pivacy policy). Download version without third-party offers. Αν πατησεις στο υπογραμμισμενο, σου κατεβαζει ενα clibgrab-portable.exe που εινια καθαρο. Αυτο δεν σου κανει εγκατασταση? Ειμαι σε λινουξ τωρα και δεν μπορω να το κοιταξω.
fearless Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Το εκανα εγκατασταση (απο edge) και απλα πατησα διατηρηση αρχειου. Με chrome κατι εβγαζε ο defender αλλα δεν προλαβα να δω και εσβησα το αρχειο απ τα Downloads και μετα συνεχεισα με Edge. Δεν ξερω το βλεπω να τρεχει καλα, αλλαξαν και τον installer, και προσθεσαν κατι McAfee και ενα ακομη και πατησα decline. 42 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν πατησεις στο υπογραμμισμενο, σου κατεβαζει ενα clibgrab-portable.exe που εινια καθαρο. Αυτο δεν σου κανει εγκατασταση? Δεν προλαβα να δω αυτο που λες. μετα ειδα την απαντηση.
fearless Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/9/2021 στις 5:09 ΜΜ, jim_p είπε Στο κοβει επειδη ο installer του εχει διαφορα εξτρα απο τριτους. Κατω απο το τεραστιο μπλε κουμπι που πατας εχει ενα κειμενακι που λεει: ClipGrab for Windows is powered by dotSetup and supported by third-party offers (pivacy policy). Download version without third-party offers. Αν πατησεις στο υπογραμμισμενο, σου κατεβαζει ενα clibgrab-portable.exe που εινια καθαρο. Αυτο δεν σου κανει εγκατασταση? Ειμαι σε λινουξ τωρα και δεν μπορω να το κοιταξω. Τωρα καταλαβα τι λες. Αυτο το κειμενο που λεει: ''ClipGrab for Windows is powered by dotSetup and supported by third-party offers (pivacy policy). Download version without third-party offers'' το βγαζει μονο αν πατησω πανω στο λογοτυπο το GlipGrab.
jim_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Απο χτες παντως το youtube εχει ξανα τα ψυχολογικα του και κανει throttling παντου (= οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον chrome και τη σαπια εφαρμογη για android). 1 στα 5 βιντεο παιζει χωρις προβλημα απο την αρχη ως το τελος, τα αλλα 4 αργουν να ξεκινησουν και κανουν buffering καθε 5 δευτερα.
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) TIL, και με ενα μηνα καθυστερηση, πως το clipgrab αλλαξε σε απο youtube-dl σε yt-dlp! Οποτε τερμα το throttling! https://twitter.com/ClipGrab/status/1448213868442947584 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα