magictoboggan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, ψάχνω για supermoto για καθημερινή χρήση, αξιόπιστο, ελαφρύ. Να μην χρειάζεται αλλαγή πιστονιού με τις ώρες και αλλαγές λαδιών μετά από κάθε βόλτα. Τα μόνα μοντέλα που έχω βρει είναι τα CCM 404, και CCM 644. Το drz αξιόπιστο, καθημερινό αλλά είναι βαρύ. Τι αλλά μηχανάκια θα προτείνατε;
SakafliaC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Τι εννοείς καθημεριμή χρήση? Θέλεις δηλαδή ένα supermoto να πηγαίνεις στη δουλειά σου και supermarket? CRF από εμένα με δεύτερη επιλογή Husqvarna 701.
StamTheMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, SakafliaC είπε Τι εννοείς καθημεριμή χρήση? Θέλεις δηλαδή ένα supermoto να πηγαίνεις στη δουλειά σου και supermarket? CRF από εμένα με δεύτερη επιλογή Husqvarna 701. RM 250 απο μενα
magictoboggan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SakafliaC είπε Τι εννοείς καθημεριμή χρήση? Θέλεις δηλαδή ένα supermoto να πηγαίνεις στη δουλειά σου και supermarket? CRF από εμένα με δεύτερη επιλογή Husqvarna 701. Εννοώ να μην χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο λάδια, φίλτρα, ρύθμιση βαλβίδων κτλπ. Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μετακίνηση από δω και από εκεί. Επίσης το 701 είναι γουρούνα 150 κιλά.. εγώ έλεγα για μηχανάκι μέχρι 120 - 130 το πολύ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από magictoboggan
warlock9_0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) είχα drz και μετά 690 μια χαρά είναι και το ccm και το 701 που σου λένε, με τεράστια διαφορά μεταξύ τους να γραψω και λιγα παραπάνω το ccm404 είναι στην ουσία ένα πιο ελαφρύ drz e, το drz sm γίνεται σχετικά εύκολα ίδιο (fcr, φίλτρο κλπ) και τα δύο είναι σχετικά παλιά με ότι συνεπάγεται αυτό το ktm με το husqvarna είναι σχεδόν ίδια, εγώ σε αυτά θα κατέληγα συγχρονο, δυνατό, με αστεία συντήρηση το είχα καταευχαριστηθεί, θα το κράταγα ακόμα αν δεν μου το είχαν κλέψει to 644 είναι πρακτικά freewind, δεν θα το επέλεγα, δεν έχω δει κανένα από κοντά και με το drz και με το ktm, πηγαινοερχόμουνα καθημερινά σχολή/δουλειά, είχα λιώσει στα trackday Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από warlock9_0 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 120 κιλα που να μην ειναι με ωρες δεν υπαρχει νομιζω. δεν θελουν αλλαγες καθε βολτα, μπορεις να δεις wrf, ktm 525-530 και μερικα ακομα. σημασια εχει να το οδηγας σωστα, οι χρηστες τα σπανε συνηθως, τα μηχανακια αντεχουν. 1
magictoboggan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, warlock9_0 είπε είχα drz και μετά 690 μια χαρά είναι και το ccm και το 701 που σου λένε, με τεράστια διαφορά μεταξύ τους να γραψω και λιγα παραπάνω το ccm404 είναι στην ουσία ένα πιο ελαφρύ drz e, το drz sm γίνεται σχετικά εύκολα ίδιο (fcr, φίλτρο κλπ) και τα δύο είναι σχετικά παλιά με ότι συνεπάγεται αυτό το ktm με το husqvarna είναι σχεδόν ίδια, εγώ σε αυτά θα κατέληγα συγχρονο, δυνατό, με αστεία συντήρηση το είχα καταευχαριστηθεί, θα το κράταγα ακόμα αν δεν μου το είχαν κλέψει to 644 είναι πρακτικά freewind, δεν θα το επέλεγα, δεν έχω δει κανένα από κοντά και με το drz και με το ktm, πηγαινοερχόμουνα καθημερινά σχολή/δουλειά, είχα λιώσει στα trackday Για ποιο κτμ λες συγκεκριμένα;
warlock9_0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 για το smc λέω το 690 που είναι σχεδόν ίδιο με το husqvarna, μην κοιτάς τόσο τα κιλά όλα τα υπόλοιπα είναι παλιά/ξεσκισμένα κλπ πολύ δύσκολα πιστεύω θα δεις κάτι καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα