Mara19303992 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας , ναι ίσως κάποιοι από εσάς να σοκαριστειτε λίγο με την ερώτηση που θα κάνω αλλά δείξτε επιείκεια, είμαι εντελώς καινούρια σε όλα αυτά. Επιλέγω να μην πω την ηλικία μου καθώς πολλοί από εσάς ίσως αναστατωθειτε λίγο αλλά θέλω να πω πως ετοιμάζομαι να κάνω το πρώτο μου πιρσινγκ, στο αυτι. Κ συγκεκριμένα κάπου στο πτερύγιο. Οι ρωτήσεις μου είναι : η τρύπα στο πτερύγιο θα επουλωθεί ή θα μείνει για πάντα? αν ναι , τότε πόσες μέρες/μήνες θα χρειαστούν? επίσης σκέφτομαι να κάνω κ στην μύτη οπότε όποιος μπορεί ας απαντήσει τις ίδιες ερωτήσεις κ για το πιρσινγκ στην μύτη. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Mara19303992
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μην καταστρέφεις το σώμα σου δεν είναι σουρωτήρι 1 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mara19303992 είπε Γεια σας , ναι ίσως κάποιοι από εσάς να σοκαριστειτε λίγο με την ερώτηση που θα κάνω αλλά δείξτε επιείκεια, είμαι εντελώς καινούρια σε όλα αυτά. Επιλέγω να μην πω την ηλικία μου καθώς πολλοί από εσάς ίσως αναστατωθειτε λίγο αλλά θέλω να πω πως ετοιμάζομαι να κάνω το πρώτο μου πιρσινγκ, στο αυτι. Κ συγκεκριμένα κάπου στο πτερύγιο. Οι ρωτήσεις μου είναι : η τρύπα στο πτερύγιο θα επουλωθεί ή θα μείνει για πάντα? αν ναι , τότε πόσες μέρες/μήνες θα χρειαστούν? επίσης σκέφτομαι να κάνω κ στην μύτη οπότε όποιος μπορεί ας απαντήσει τις ίδιες ερωτήσεις κ για το πιρσινγκ στην μύτη. Η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει αλλά θα αφήσει ένα σημαδάκι στο δέρμα που θα φαίνεται για πάντα. Αλλά όταν λέμε θα φαίνεται θα πρέπει να έρθει κάποιος στους 30 πόντους κοντά σου για να το καταλάβει. Μιλάμε δλδ για κτ αμελητέο. Αν έχεις αποφασίσει ότι το θες κάντο, δεν έγινε και κάτι. Αν τώρα είσαι 12-14 ετών όπως αφήνεις να εννοηθεί από τα γραφόμενά σου τότε ίσως να περιμένεις λίγο καιρό μέχρι να σιγουρευτείς ότι το χρειάζεσαι
Kostasspil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, adi32 said: Μην καταστρέφεις το σώμα σου δεν είναι σουρωτήρι Σκουλαρίκι θα βάλει, δεν θα καρφώσει πρόκες. Ontopic τώρα, όλες οι τρύπες κλείνουν, απλά μένει σημάδι που ίσα που φαίνεται. Αυτό που θα σου πω εγώ είναι να διαλέξεις πολύ προσεκτικά αυτόν που θα στην κάνει και για να γίνει σωστά και για να μην ρισκάρεις όσο γίνεται, κάποια μόλυνση
Nabuko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Mara19303992 είπε Επιλέγω να μην πω την ηλικία μου καθώς πολλοί από εσάς ίσως αναστατωθειτε λίγο είσαι 29 στα 30
Skrobo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Θα πας σε τατουατζίδικο και θα στο κάνει piercer, μην πας σε μαγαζί (κοσμηματοπωλείο) για να στα κάνουν με πιστόλι. Τωρα αν εισαι 12, πάνε με την μητέρα σου. Δεν θα σου πει τίποτα για σκουλαρίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα