nbtz89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή 2 περιστατικά που μου συνέβησαν αυτό το Σ/Κ. Το πρώτο σε γνωστή αλυσίδα καφέ όπου μπήκα για να πάρω ένα καφέ στο χέρι και η κοπέλα στο ταμείο πήγε να με χρεώσει 3,60ε. Εννοείται πως είχε ακούσει τη στιχομυθία μου με τον υπάλληλο που ετοίμαζε τους καφέδες αφού η απόσταση μεταξύ τους ήταν στο μισό μέτρο. Επομένως αποκλείω το γεγονός η ταμίας να μπέρδεψε τις παραγγελίες. Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσκεψη δική μου και οικείου προσώπου σε καφετέρια όπου όταν καλέσαμε τη σερβιτόρα να πληρώσουμε ο καθένας την παραγγελία του, μας έδωσε από 1ε ρέστα λιγότερα στον καθένα, είπε βιαστικά "πάω να φέρω την απόδειξη" και έφυγε από το τραπέζι μας. Την απόδειξη όμως την είχε ήδη φέρει μαζί με την παραγγελία. Πόνταρε στο γεγονός ότι δεν θα θέλαμε απόδειξη και θα σηκωνόμασταν να φύγουμε. Εν τέλει αφού μας είδε ακούνητους επέστρεψε με τα υπόλοιπα ρέστα. Τα συμπεράσματα δικά σας! Εννοείται ότι δεν άφησα ούτε 1 σεντ τιπς μετά από αυτό. Για μένα είναι πρωτοφανές να συμβούν 2 τέτοια περιστατικά σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλων αλλά πίεσης από τα αφεντικά. Συνιστώ λοιπόν την προσοχή σας και περιμένω να ακούσω και τυχόν δικές σας εμπειρίες. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από nbtz89 3 2
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή 2 περιστατικά που μου συνέβησαν αυτό το Σ/Κ. Το πρώτο σε γνωστή αλυσίδα καφέ όπου μπήκα για να πάρω ένα καφέ στο χέρι και η κοπέλα στο ταμείο πήγε να με χρεώσει 3,60ε. Εννοείται πως είχε ακούσει τη στιχομυθία μου με τον υπάλληλο που ετοίμαζε τους καφέδες αφού η απόσταση μεταξύ τους ήταν στο μισό μέτρο. Επομένως αποκλείω το γεγονός η ταμίας να μπέρδεψε τις παραγγελίες. Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσκεψη δική μου και οικείου προσώπου σε καφετέρια όπου όταν καλέσαμε τη σερβιτόρα να πληρώσουμε ο καθένας την παραγγελία του, μας έδωσε από 1ε ρέστα λιγότερα στον καθένα, είπε βιαστικά "πάω να φέρω την απόδειξη" και έφυγε από το τραπέζι μας. Την απόδειξη όμως την είχε ήδη φέρει μαζί με την παραγγελία. Πόνταρε στο γεγονός ότι δεν θα θέλαμε απόδειξη και θα σηκωνόμασταν να φύγουμε. Εν τέλει αφού μας είδε ακούνητους επέστρεψε με τα υπόλοιπα ρέστα. Τα συμπεράσματα δικά σας! Εννοείται ότι δεν άφησα ούτε 1 σεντ τιπς μετά από αυτό. Για μένα είναι πρωτοφανές να συμβούν 2 τέτοια περιστατικά σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλων αλλά πίεσης από τα αφεντικά. Συνιστώ λοιπόν την προσοχή σας και περιμένω να ακούσω και τυχόν δικές σας εμπειρίες. Τι λες βρε φίλε;Στο μάτι σε έβαλαν; 4
TheoAlex50 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή 2 περιστατικά που μου συνέβησαν αυτό το Σ/Κ. Το πρώτο σε γνωστή αλυσίδα καφέ όπου μπήκα για να πάρω ένα καφέ στο χέρι και η κοπέλα στο ταμείο πήγε να με χρεώσει 3,60ε. Εννοείται πως είχε ακούσει τη στιχομυθία μου με τον υπάλληλο που ετοίμαζε τους καφέδες αφού η απόσταση μεταξύ τους ήταν στο μισό μέτρο. Επομένως αποκλείω το γεγονός η ταμίας να μπέρδεψε τις παραγγελίες. Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσκεψη δική μου και οικείου προσώπου σε καφετέρια όπου όταν καλέσαμε τη σερβιτόρα να πληρώσουμε ο καθένας την παραγγελία του, μας έδωσε από 1ε ρέστα λιγότερα στον καθένα, είπε βιαστικά "πάω να φέρω την απόδειξη" και έφυγε από το τραπέζι μας. Την απόδειξη όμως την είχε ήδη φέρει μαζί με την παραγγελία. Πόνταρε στο γεγονός ότι δεν θα θέλαμε απόδειξη και θα σηκωνόμασταν να φύγουμε. Εν τέλει αφού μας είδε ακούνητους επέστρεψε με τα υπόλοιπα ρέστα. Τα συμπεράσματα δικά σας! Εννοείται ότι δεν άφησα ούτε 1 σεντ τιπς μετά από αυτό. Για μένα είναι πρωτοφανές να συμβούν 2 τέτοια περιστατικά σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλων αλλά πίεσης από τα αφεντικά. Συνιστώ λοιπόν την προσοχή σας και περιμένω να ακούσω και τυχόν δικές σας εμπειρίες. Μήπως απλά ήθελαν φιλοδώρημα, είτε ήθελες να αφήσεις είτε όχι?
Land-decked Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3.60 για καφέ σε πλαστικό, σημαίνει ότι στην μηχανή χτύπησε 2 καφέδες από 1.80 ο καθένας (μάλλον Φρέντο καπουτσίνο). Όλα στο κεφάλι σου είναι, όταν θα έρθει η ακρίβεια θα το καταλάβουμε όλοι μας. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Land-decked
Bitbit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 νομίζω είναι λίγο άκυρος ο τίτλος. δηλαδή αν έγινε κάπια "απάτη" πως συνδέεται με τις αυξήσεις
nbtz89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Μήπως απλά ήθελαν φιλοδώρημα, είτε ήθελες να αφήσεις είτε όχι? Σε takeaway φιλοδώρημα δε δίνω, ειδικά αν πρόκειται για 50% πάνω στην αξία του προιόντος που αγοράζω! Το πολύ πολύ να ρίξω κάνα 50άλεπτο στον κουμπαρά που έχουν συνήθως στο ταμείο. Όσο για το 2ο περιστατικό, με αυτό τον τρόπο έχασε το όποιο φιλοδώρημα θα άφηνα. 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε νομίζω είναι λίγο άκυρος ο τίτλος. δηλαδή αν έγινε κάπια "απάτη" πως συνδέεται με τις αυξήσεις Εφόσον έρχονται αυξήσεις οι επιχειρηματίες φοβούνται ενδεχόμενη πτώση στην επισκεψιμότητα οπότε κοιτάνε από τώρα να καλύψουν την χασούρα με λαμογιές. Αυτήν την εξήγηση δίνω εγώ. 8 λεπτά πριν, Land-decked είπε 3.60 για καφέ σε πλαστικό, σημαίνει ότι στην μηχανή χτύπησε 2 καφέδες από 1.80 ο καθένας (μάλλον Φρέντο καπουτσίνο). Όλα στο κεφάλι σου είναι, όταν θα έρθει η ακρίβεια θα το καταλάβουμε όλοι μας. Τι να σου πώ φίλε μου μακάρι να ήταν 2 τυχαία περιστατικά και να ήταν στο κεφάλι μου απλά. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από nbtz89
Joshua21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή 2 περιστατικά που μου συνέβησαν αυτό το Σ/Κ. Το πρώτο σε γνωστή αλυσίδα καφέ όπου μπήκα για να πάρω ένα καφέ στο χέρι και η κοπέλα στο ταμείο πήγε να με χρεώσει 3,60ε. Εννοείται πως είχε ακούσει τη στιχομυθία μου με τον υπάλληλο που ετοίμαζε τους καφέδες αφού η απόσταση μεταξύ τους ήταν στο μισό μέτρο. Επομένως αποκλείω το γεγονός η ταμίας να μπέρδεψε τις παραγγελίες. Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσκεψη δική μου και οικείου προσώπου σε καφετέρια όπου όταν καλέσαμε τη σερβιτόρα να πληρώσουμε ο καθένας την παραγγελία του, μας έδωσε από 1ε ρέστα λιγότερα στον καθένα, είπε βιαστικά "πάω να φέρω την απόδειξη" και έφυγε από το τραπέζι μας. Την απόδειξη όμως την είχε ήδη φέρει μαζί με την παραγγελία. Πόνταρε στο γεγονός ότι δεν θα θέλαμε απόδειξη και θα σηκωνόμασταν να φύγουμε. Εν τέλει αφού μας είδε ακούνητους επέστρεψε με τα υπόλοιπα ρέστα. Τα συμπεράσματα δικά σας! Εννοείται ότι δεν άφησα ούτε 1 σεντ τιπς μετά από αυτό. Για μένα είναι πρωτοφανές να συμβούν 2 τέτοια περιστατικά σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλων αλλά πίεσης από τα αφεντικά. Συνιστώ λοιπόν την προσοχή σας και περιμένω να ακούσω και τυχόν δικές σας εμπειρίες. Το "εν όψει αυξήσεων" τι ακριβώς σχέση έχει με τα περιστατικά που περιέγραψες?
nbtz89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το "εν όψει αυξήσεων" τι ακριβώς σχέση έχει με τα περιστατικά που περιέγραψες? Δες τι γράφω από πάνω στον BitBit. Αλλά οκ αφού σας χαλάει ο τίτλος τον αλλάζω...
Joshua21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, nbtz89 είπε Δες τι γράφω από πάνω στον BitBit. Αλλά οκ αφού σας χαλάει ο τίτλος τον αλλάζω... Δεν έχει καμία λογική αυτό που έγραψες από πάνω. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ που νόμιζα ότι θα διαβάσω πάλι για πιστωτικές χρεωστικές κλοπές κωδικών ebanking, μηνύματα σε κινητά emails κτλ. 2
Nabuko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Συνιστώ λοιπόν την προσοχή σας και περιμένω να ακούσω και τυχόν δικές σας εμπειρίες. Πριν λίγες μέρες πήγα Σκλαβενίτη και έβαλα τα ψώνια σε 2 απλές σακούλες. Όταν γύρισα σπίτι κοίταξα την απόδειξη και είδα ότι εκτός από τις 2 απλές σακούλες, η ταμίας μου χρέωσε και 2 από τις πιο ακριβές των 15 λεπτών. Αλλά δεν άξιζε τον κόπο να γυρίσω πίσω για 30 λεπτά και το άφησα 1
nbtz89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Πριν λίγες μέρες πήγα Σκλαβενίτη και έβαλα τα ψώνια σε 2 απλές σακούλες. Όταν γύρισα σπίτι κοίταξα την απόδειξη και είδα ότι εκτός από τις 2 απλές σακούλες, η ταμίας μου χρέωσε και 2 από τις πιο ακριβές των 15 λεπτών. Αλλά δεν άξιζε τον κόπο να γυρίσω πίσω για 30 λεπτά και το άφησα Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου. Θα έχω το νου μου πάντως όταν ξαναπάω σουπερμάρκετ. Αν και συνήθως έχω μαζί δικιά μου σακούλα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πήγα ξενύχτης στο Σ.Μ. με σακούλες στα μάτια και μου χρέωσε 2 σακούλες.Αίσχος! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1
DownUNDERground Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εγώ πήγα ξενύχτης στο Σ.Μ. με σακούλες στα μάτια και μου χρέωσε 2 σακούλες.Αίσχος! Μαλακία σου που το άφησες να περάσει έτσι. Ήταν εύκολο να αποδείξεις ότι τις έφερες από το σπίτι σου. 1
georgiouu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 αποπειρες εξαπατησης με στοχο να αρπαξουν 1 ευρω 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις