Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Κασσιόπη είπε Προφανής είναι για εσένα που είσαι έξω από το χορό. Δεύτερον η αναρώτησή μου είναι ΠΩΣ να τους το πω (καθώς είχαμε μία άψογη συνεργασία και σκέφτομαι μην τους κρεμάσω) και όχι το αν θα φύγω εν τέλει. Είδε που το βλέπεις αλλιώς; Φαντάσου ότι αυτό έκανα για πολύ καιρό όσο δούλευα στο κολέγιο (πριν κλείσουν λόγω κορονοιού) και δεν θέλεις να ξέρεις πόσοι άλλοι το κάνουν σαν εμένα (με πραγματικά οικονομικές απολαβές της ξεφτίλας), όταν υπάρχει ανάγκη. Και έλεγα και ευχαριστώ (δυστυχώς). Άλλο πράγμα το πως να τους το πεις. Τους λες ότι δεν με συμφέρει πλέον οικονομικά το ταξίδι έως την έδρα του κολεγίου με βάση αυτές τις αποδοχές, έχει προκύψει δουλειά με καλύτερες αποδοχές, συνεπώς, παρολη την άψογη συνεργασία που είχαμε θέλω να παραιτηθώ, εκεί είτε θα σου κάνουν αντιπρόταση με υψηλότερες αποδοχές είτε δεν θα κανουν δεκτή την παραίτηση. Το αν θα μείνουν ξεκρέμαστοι είναι δικό τους πρόβλημα. Για να πήραν εσένα πιθανόν δεν θα έβρισκαν άλλον αντικαταστατη με αυτά τα προσόντα, οι εταιρείες προτιμούν κάποιον που μένει κοντά σε ένα μέρος πάρα να ταξιδεύει από μακριά αφού σχεδόν σίγουρα κάποια στιγμή θα κουραστεί. Γενικά δεν αξίζει ο κόπος του ταξιδιού, είτε βρίσκεις μια δουλειά με χαμηλότερες απολαβές στο μέρος σου είτε ψάχνεις σε άλλη πόλη και όταν βρεις μετακομίζεις εκεί. 1 1
Weiss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Αφού είσαι ειδικής αγωγής γιατί δεν κυνηγάς να εργασθείς στο δημόσιο? Φέτος έγιναν χιλιάδες προσλήψεις...
peiraiask Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Κασσιόπη είπε Προφανής είναι για εσένα που είσαι έξω από το χορό. Δεύτερον η αναρώτησή μου είναι ΠΩΣ να τους το πω (καθώς είχαμε μία άψογη συνεργασία και σκέφτομαι μην τους κρεμάσω) και όχι το αν θα φύγω εν τέλει. Είδε που το βλέπεις αλλιώς; Φαντάσου ότι αυτό έκανα για πολύ καιρό όσο δούλευα στο κολέγιο (πριν κλείσουν λόγω κορονοιού) και δεν θέλεις να ξέρεις πόσοι άλλοι το κάνουν σαν εμένα (με πραγματικά οικονομικές απολαβές της ξεφτίλας), όταν υπάρχει ανάγκη. Και έλεγα και ευχαριστώ (δυστυχώς). καλο ειναι να φερομαστε ευγενικα αλλα επισης κ να διαφωνουμε ευγενικα οταν απαιτειται. ο σεβασμος δεν σημαινει οτι πρεπει να κανω ο,τι θελει ο αλλος ειδικα για θεματα χρηματων 150 το μηνα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από peiraiask 1
Κασσιόπη Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, smpt είπε από το κολέγιο έχει όμως κάποια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αν φύγεις θα την χάσεις. Δυστυχώς δεν έχω! Για να έχω ασφαλιστική ικανότητα θα πρέπει μέσα στο έτος να μαζέψω 50 ένσημα τα οποία δεν μπορώ να μαζέψω με τίποτα καθώς δουλεύω 1 ημέρα την εβδομάδα (και αυτήν όχι πλήρες 8ωρο). Επομένως μου μπαίνουν ένσημα αλλά όσο και να δουλεύω μέσα στο έτος με αυτό το ρυθμό (1 ημέρα την εβδομάδα) δεν θα μαζέψω ποτέ 50 ένσημα για να έχω ασφάλιση.
tsioulak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Κατάλαβα οπότε ίσως καλύτερα τα μαθήματα. Σωστό αυτό που είπε ο Αριστείδης, φαντάζομαι τα χρήματα που προκύπτουν από τα μαθήματα είναι αφού αφαιρέσεις φόρο εισοδήματος με απόδειξη, ΟΑΕΕ λογιστή, ΦΠΑ (νομίζω δεν υπάρχει στα ιδιαίτερα αλλά δεν είμαι σίγουρος). Τα μαθήματα δεν έχουν ΦΠΑ. Για τον νηματοθετη: Λοιπόν, το καλό με το κολέγιο είναι τα ένσημα αλλά με 4 ένσημα τον μήνα δεν έχεις ούτε καν ασφάλεια υγείας, οπότε πες τους να σε δηλώνουν ότι δουλεύεις άλλες 8 ώρες την εβδομάδα (2 κάθε μέρα εκτός από την ημέρα που έχεις μάθημα, ας το βάλουν ώρες γραφείου), και ας μην σου δίνουν χρήματα για αυτές τις ώρες μιας και όντως δεν θα δουλεύεις, μόνο να πληρώνουν ένσημα για αυτές τις ώρες, σε διαφορετική περίπτωση φεύγεις. Εναλλακτικά πήγαινε και μίλα σοβαρά με έναν λογιστή (πλήρωσε τον για τον χρόνο του) και ζητα του να σου εξηγήσει αναλυτικά τα έξοδα που θα έχεις αν ανοίξεις βιβλία, ανάλογα τα έσοδα που έχεις πλέον από ιδιαίτερα ίσως και να αξίζει, και αν όντως μπορείς να ανταπεξέλθεις τότε φύγε από το κολέγιο και άνοιξε βιβλία.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Τι σημαίνει ασφάλεια; Το ταμείο; Δώσε το 1/4 του έτους από τα λεφτά του ταμείου, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ & ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ, σε ασφαλιστική και θα έχεις κλάσεις ανώτερες καλύψεις. Απλά να εμπιστεύεσαι τον ασφαλιστή για να σου εξηγήσει τι πληρώνεις και τι έχεις. Ποιος τρελός νοιάζεται; Μόνο για κάτι τύπους που ΠΑΝΕ να βγουν στη σύνταξη σε 2-5-7 έτη είναι αυτές οι μαύρες τρύπες χρήματος.. 1
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Νομιζω οτι υποτιμας λιγο τον εαυτο σου και υπερτιμας τη συμπεριφορα του κολεγιου. Σε εχουν δεσμια για 150 ευρω το μηνα τα οποια βγαζεις με πολλη ταλαιπωρια και το ξερουν και δε δινουν δεκαρα για αυτο, για 1 εργασιμη ημερα ανα βδομαδα, και ανησυχεις μηπως τους στενοχωρησεις ή μηπως τους κρεμασεις; Σκεψου λιγο καλυτερα ποιος κρεμαει ποιον στην προκειμενη. Εσυ τους κρεμας αν φυγεις ή στην πραγματικοτητα εκεινοι σε εχουν 1 χρονο κρεμασμενη; Μια γλυκια καλημερα που μπορει να σου λενε ευγενικα δεν πληρωνει λογαριασμους... Εγω θα εφευγα χωρις πολλα πολλα εαν ειχα βρει καλυτερη προοπτικη. Θα τους ελεγα βεβαια ευγενικα αντιο, για να τους ανταμειψω για την καλωσυνη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα