pngts1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Λοιπον μπαινω στο ψητο. Θελω να αγορασω ενα κινητο στα 200-250 ευρω και ετυχε να πεσει στα χερια μου το iphone x με σπασμενη οθονη δυστυχως! Αξιζει να αλλαξω την οθονη , απο οτι ειδα στο skroytz ειναι γυρα στα 80 με τοποθετηση απο μενα. Επειδη ειμαι ασχετος απο iphone, αξιζει να δωσω τα 80 για να το φτιαξω η νβα παρω καινουργιο κινητο.
GATE123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κινητό του 2017 με τόσο μικρή μπαταρία..... Χμμμμ δεν λέω τότε κάτι έλεγε. Και ξέρεις γιατί στο λέω..... Άντε πες και την φτιάχνεις. Μετά από λίγο δεν θα θες και μπαταρία? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
pngts1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Κινητό του 2017 με τόσο μικρή μπαταρία..... Χμμμμ δεν λέω τότε κάτι έλεγε. Και ξέρεις γιατί στο λέω..... Άντε πες και την φτιάχνεις. Μετά από λίγο δεν θα θες και μπαταρία? Αυτο σκεφτομαι, επειδη ακουω iphone και ολοι εινα καπως οτι ειναι φοβερα κινητα σκεφτομαι γτ οχι... αλλα οντως αυτο με την μπαταρια θα ειναι θεμα
koutsis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Αυτο σκεφτομαι, επειδη ακουω iphone και ολοι εινα καπως οτι ειναι φοβερα κινητα σκεφτομαι γτ οχι... αλλα οντως αυτο με την μπαταρια θα ειναι θεμα Είναι φοβερά κινητά αλλά όταν δεν έχουν σπασμένη οθόνη και μπαταρία 4 χρόνων. Τώρα κατά τη γνώμη μου σίγουρα αξίζει να δώσεις μόνο 80€, αν μπορείς να αλλάξεις μόνος σου την οθόνη,και να το κρατήσεις να δεις αν σου αρέσει. Εδώ το iPhone 7 πάρει ακόμα σφαίρα, άρα το x θα είναι μια χαρά από άποψη απόδοσης. Όσον αφορά τη μπαταρία, δοκίμασε το και βλέπεις αν σε καλύπτει ή χρειάζεται αλλαγή. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis
pngts1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Είναι φοβερά κινητά αλλά όταν δεν έχουν σπασμένη οθόνη και μπαταρία 4 χρόνων 😉 Αμα αλλαξω και μπαταρια πιστευεις θα καλυτερεψει η κατασταση; 1
koutsis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Αμα αλλαξω και μπαταρια πιστευεις θα καλυτερεψει η κατασταση; Διάβασε όλο το μήνυμα μου. Έκανα edit. Για αρχή φτιάξε την οθόνη και μετά βλέπεις πόσο σου βγάζει η μπαταρία και αν χρειάζεσαι νέα. Αν ειναι για μόνο 80€ το x αξίζει με χίλια εννοείται! Επίσης αυτή η οθόνη των 80€ δεν ξέρω τι ποιότητα έχει (είναι oled?) και αν θα έχει σχέση με την αυθεντική... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis
eko13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Επισης αν δεν το πολυκατεχεις ρωτα και σε καταστηματα που φτιαχνουν κινητα, πχ Ομονοια εχει αρκετα και μπορει τα εργατικα να ειναι κανα δεκαρικο. Και εγω που ειμαι απλ χεητερ οσο δεν παει, σε παρομοια κατασταση θα του εδινα μια ευκαιρια. 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 σίγουρα θα χρειαστείς να το πας σε μαγαζί γιατί αν δεν προγραμματιστεί η καινούργια οθόνη δεν θα σου δουλεύει το face unlock οποτε ναι πρεπει να το πας τωρα αν ειναι να κανεις την αλλαγη σιγουρα πρεπει να σκεφτεις να αλλαξεις και μπαταρια αν αυτη που βρισκεται ειναι κατω του 85% το κινητο σιγουρα για εμενα αξιζει με 130-150 ευρω θα εχεις κατι που θα ειναι αξιοπρεπες για τουλαχιστον ακομη δυο χρονια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα