Visehrad Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Πριν 10 μέρες είδα ξαφνικά ένα πρωί ότι δεν υπήρχε η εφαρμογή utorrent στον υπολογιστή την οποία και έχω χρόνια. Την επανεγκατέστησα και πάλι διαγράφηκε μόνη της χωρίς να κάνω τίποτα. Κατάλαβα ότι την ζημιά την κάνει το reputation protection των windows , πήγα και τα απενεργοποίησα όλα (ανεβάζω φωτό). Έκανα τις ρυθμίσεις που βλέπετε και έβαλα άλλον client ελπίζοντα ότι όλα θα είναι ΟΚ. Εγκατέστησα τον Qbittorrent και για 3-4 μέρες αλλά σήμερα είδα ότι έσβησε από το windows defender καθώς και όλα τα αρχεία με κατάληξη torrent. Εν τέλει τι πρέπει να κάνω. να απεγκαταστήσω το windows defender? γίνεται ? έχω kaspersky antivirus free και malware, byte δεν με ενδιαφέρει το defender αν μου κάνει τέτοια προβλήματα.. Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Visehrad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Είσαι σίγουρος ότι φταίει το defender; Είχα, έχω και θα έχω για όσο καιρό γίνεται το utorrent 2.2.1 (εννοείτε με κομμένες τις ενημερώσεις) και δεν έχω κανένα θέμα. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν θεωρώ πιθανό να φταίει όντως ο defender. Κάτι άλλο συμβαίνει στο σύστημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Αναπηρια του defender ειναι. Βρισκει και τα 2 τορρεντοπρογραμματα (το δημοφιλεστερο γενικα και το δημοφιλεστερο opensorce) σαν malware και τα διαγραφει. https://torrentfreak.com/utorrent-continues-to-be-flagged-as-severe-threat-and-its-not-alone-210318/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Χα χα ρουφιανιές!! Ρε τα windows, σε λίγο θα πρέπει να πάρουμε άδεια για το ποιες εφαρμογές θα έχουμε! Πολύ απλό, για τέτοιες δουλειές, βάλτε Λίνουξ να ησυχάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα