Προς το περιεχόμενο

Windows 10 deletes torrent clients and files

Visehrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Πριν 10 μέρες είδα ξαφνικά ένα πρωί ότι δεν υπήρχε η εφαρμογή utorrent στον υπολογιστή την οποία και έχω χρόνια.

Την επανεγκατέστησα και πάλι διαγράφηκε μόνη της χωρίς να κάνω τίποτα.

Κατάλαβα ότι την ζημιά την κάνει το reputation protection  των windows , πήγα και τα απενεργοποίησα όλα (ανεβάζω φωτό).

Έκανα τις ρυθμίσεις που βλέπετε και έβαλα άλλον client ελπίζοντα ότι όλα θα είναι ΟΚ.

Εγκατέστησα τον Qbittorrent και για 3-4 μέρες αλλά σήμερα είδα ότι έσβησε από το windows defender καθώς και όλα τα 

αρχεία με κατάληξη torrent. Εν τέλει τι πρέπει να κάνω. να απεγκαταστήσω το windows defender? γίνεται ?

έχω kaspersky antivirus free και malware, byte δεν με ενδιαφέρει το defender αν μου κάνει τέτοια προβλήματα..

Ευχαριστώ

Capture.JPG

Capture.JPG

Επεξ/σία από Visehrad
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι φταίει το defender; Είχα, έχω και θα έχω για όσο καιρό γίνεται το utorrent 2.2.1 (εννοείτε με κομμένες τις ενημερώσεις) και δεν έχω κανένα θέμα. Μήπως φταίει κάτι άλλο;

Αναπηρια του defender ειναι. Βρισκει και τα 2 τορρεντοπρογραμματα (το δημοφιλεστερο γενικα και το δημοφιλεστερο opensorce) σαν malware και τα διαγραφει.
https://torrentfreak.com/utorrent-continues-to-be-flagged-as-severe-threat-and-its-not-alone-210318/

Χα χα ρουφιανιές!! Ρε τα windows, σε λίγο θα πρέπει να πάρουμε άδεια για το ποιες εφαρμογές θα έχουμε!

Πολύ απλό, για τέτοιες δουλειές, βάλτε Λίνουξ να ησυχάσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...