Προς το περιεχόμενο

Επιλογη κινητου Xiaomi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το Xiaomi MI 11 lite 5g ειναι καλη περιπτωση (το 4G δεν αξιζει ουτε βλεμα...) σε σημειο που να κανω σκεψεις για παραβλεψη της ανυπαρξιας του ραδιο... Κερδιζεις σε 5G, επιδοσεις, καμερα, και οθονη την ρουκετα Χ3 (που ειναι αρκετα πιο φθηνη ομως), Χανεις σε επιδοσεις απο πυραυλο εδαφους-αερος F3, αλλα κερδιζεις καλυτερη καμερα και καρτα μνημης.

Περιμενω με ανυπομονησια να δω το Mi 11T Lite 5g,  μπορει να βγει με απλη οθονη αλλα καλυτερες επιδοσεις!

Δημοσ.

Καλα το πες 7 γιατι στο 8 5G βαλανε τον πιο αδυναμο επεξεργαστη 😆 Πιστευω οτι ειστε υπερβολικοι με το miui, θεμα συνηθειας θα ειναι... ξερω πολλους που δεν κανουν παραπονα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, eko13 είπε

Πιστευω οτι ειστε υπερβολικοι με το miui, θεμα συνηθειας θα ειναι... ξερω πολλους που δεν κανουν παραπονα...

Και ενας απο αυτους ειμαι και εγω. Δεν ξερω γιατι υπαρχει τοσο κλαμα. Δεν ξερω παλιοτερα τι γινοταν με το miui. Αλλα με το redmi note 9 pro και τωρα με το miui lite 5g δεν εχω κανενα παραπονο απο το miui. Ουτε κολληματα , ουτε προβληματα ουτε τιποτα. Μην ακουσω περι διαφημισεων σε καναδυο εφαρμογες , κλαιν δηλ. 

Ισα ισα που το βρισκω πολυ πρακτικο , μελετημενο και οργανωμενο το miui. Mεχρι εκει ομως. Ουτε κρυο ουτε ζεστη , ουτε γουαου , ουτε τιποτα αλλο. Απλα ζουμε το κλασικο "καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα". Οπως και με τους mediatek. Παιζει να βγαλει υπεργαματους επεξεργαστες καποια στιγμη και εμεις να λεμε ακομα ποσο σαπιοι ειναι οι mediatek. Θα φτυσει αιμα να αλλαξει το κλιμα....

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, osfp1978 είπε

και μετα κλααααααμα απο το απαραδεκτο miui.... Δεν παιρνετε κανα sony λεω εγω..... 

"Ελαφρύ" λειτουργικό, με καλή διαχείριση μνήμης και καθόλου bugs, επίσης καλή ποιότητα κατασκευής και IP68. 

Δυστυχώς η Sony είναι αδιάφορη στο software support.Μόνο 1 κύρια αναβάθμιση και 2 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας έδωσε στο XZ1.Ομως είχε το θράσσος να το βγάλει στα 700€.Εφαγε το κράξιμο του αιώνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...