Kavamarou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους/ες! Μια συμβουλή, ρε παιδιά: Έχω ένα λάπτοπ HP 250 G7 Notebook PC, στο οποίο μπροστά κάθονται δύο άτομα. Το ένα άτομο θα πρέπει με ακουστικά να ακούει μια μουσική από το λάπτοπ και να τραγουδά, και το δεύτερο άτομο θα πρέπει -με ακουστικά και πάλι- να ακούει την ίδια μουσική χωρίς αυτός να τραγουδά, μόνο να ακούει. Από τα ηχεία δεν θέλω να βγαίνει ήχος. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ηχογράφηση, ερασιτεχνική βέβαια. Μπορώ να συνδέσω με κάποιον τρόπο 2 ακουστικά σε ένα λάπτοπ με παράλληλη χρήση; Πρέπει το ένα ακουστικό να είναι καρφί και το άλλο usb ή bluetooth; Μπορώ να το κάνω με κάποιον αντάπτορα (π.χ. τύπου σπλιτ καρφιού όπως αυτό); Ενημερωτικά, στο λάπτοτ υπάρχει ήδη συνδεδεμένο ένα εξωτερικό μικρόφωνο usb για ηχογράφηση/εγγραφή μέσω audacity. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Kavamarou είπε Μπορώ να το κάνω με κάποιον αντάπτορα (π.χ. τύπου σπλιτ καρφιού όπως αυτό); Σε εμένα δούλεψε, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μειώνεται η ποιότητα του ήχου στα ακουστικά. 1
Kavamarou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μειώνεται η ποιότητα του ήχου στα ακουστικά Να σου την αλήθεια η ποιότητα του ήχου στα ακουστικά δεν είναι κάτι που μας καίει τόσο· η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα της ηχογράφησης. Βέβαια, αν υπάρχει περίπτωση με το σπλιτ το αποτέλεσμα στα αυτιά να είναι τελείως άθλιο, τότε ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτούμε.
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα διαφορά στην ποιότητα στα ακουστικά του ταλίρου που έχω. 1
Kavamarou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα διαφορά στην ποιότητα στα ακουστικά του ταλίρου που έχω. Σπλιτ από σπλιτ έχει διαφορά πιστεύεις στην ποιότητα ή να πάρω ένα οποιοδήποτε και φθηνό;
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συνήθως θέλουν λίγο παίξιμο (μέσα-έξω) τα καρφιά για να παίξουν κανονικά σε κάποια. Αυτό π.χ. φαίνεται καλό. Περιμέντε όμως να σας πει και κάποιος άλλος την γνώμη/ εμπειρία του. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Συνήθως θέλουν λίγο παίξιμο (μέσα-έξω) τα καρφιά για να παίξουν κανονικά σε κάποια. Αυτό π.χ. φαίνεται καλό. Περιμέντε όμως να σας πει και κάποιος άλλος την γνώμη/ εμπειρία του. 50 λεπτά πριν, Kavamarou είπε Σπλιτ από σπλιτ έχει διαφορά πιστεύεις στην ποιότητα ή να πάρω ένα οποιοδήποτε και φθηνό; Θα πας σ'ενα καταστημα με ηλεκτρονικο εξοπλισμο και θα παρεις με επιχρυσο τζακ αν θελεις ποιοτητα και να μη το πεταξεις 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Συνήθως θέλουν λίγο παίξιμο (μέσα-έξω) τα καρφιά για να παίξουν κανονικά σε κάποια. Αυτό π.χ. φαίνεται καλό. Περιμέντε όμως να σας πει και κάποιος άλλος την γνώμη/ εμπειρία του. Ρε μπαγασα μεσα σ'ολα εισαι , εσυ επρεπε να κανεις το επαγγελμα του περιπτερα ρε φιλε , ουρα θα εκαναν ολοι για να αγορασουν. Θα φαω τωρα για την παρτη σου ενα γλυκο συκαλακι , αν και περασε η ωρα εχουμε ακομη χρονο. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ρε μπαγασα μεσα σ'ολα εισαι , Και ορισμένες φορές καταλήγω έτσι: Spoiler Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
Kavamarou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη προκαταβολικά για την ερώτηση αρχαρίου: Αλλού βλέπω 3.5mm female 0.25m και αλλού 3.5mm female 0,2m. Είναι το ίδιο ή θα κάνω καμιά πατάτα; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Kavamarou
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτά αφορούν το μήκος του καλωδίου. 4pin μόνο να μην είναι. Ποια κυττάτε;
Kavamarou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Ανάμεσα σε αυτό και αυτό είμαι.
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι, αυτό που είπα είναι. Αφορά το μήκος του καλωδίου. 1
triplex1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Kavamarou είπε Ανάμεσα σε αυτό και αυτό είμαι. το 0.20 θα παρεις , οσο πιο κοντο ειναι το σπλιτ τοσο καλυτερη δουλεια θα κανεις😎 1
Kavamarou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε το 0.20 θα παρεις , οσο πιο κοντο ειναι το σπλιτ τοσο καλυτερη δουλεια θα κανεις😎 Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το σκέφτηκα. Αν και το 0,05 μπορεί να μετρήσει, οκ, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. 1
triplex1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Kavamarou είπε Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το σκέφτηκα. Αν και το 0,05 μπορεί να μετρήσει, οκ, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Εχε υπ'οψιν και ΑΥΤΟ αν και λιγο πιο αλμυρο να το πω στην τιμη ειναι ακομη καλυτερο απ'αυτα που κοιτουσες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα