Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,μου έδωσαν τις δυο δεξαμενες που έχω επισυνάψει ,μπορώ να βάλω κανονική βρύση  πάνω τους ;

53DD6BC4-D664-43A0-90FC-15121A3FE73C.jpeg

E06D8E40-3665-4D70-95AD-0ED4DCF19A80.jpeg

Δημοσ.

δυσκολο.δεν εχουν τα ιδια σπειρωματα με τα κοινα υδραυλικα 

εκτος και αν αξιζει η περιπτωση ωστε να πας σε μηχανουργο και να στο προσαρμοσει

Δημοσ.

Αν έχεις εργαλεία όλα γίνονται.

Μπορείς για παράδειγμα τα τρυπήσεις το καπάκι και να περάσεις βρύση επάνω του, σφίγγοντας/στεγανώνοντας από πίσω με ρακόρ.

Δεν ξέρω να σου πω αναλυτικά τη διαδικασία και τα υλικά αλλά το έχω δει. Συγκεκριμένα βάλαμε βάνες σε πλαστικά μπιτόνια με λάδι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, IKARIWTHS είπε

Φίλε hp8 με αυτόν τον αμταπτορα θα μπορώ να βιδωσω κανονική βρύση ;

κανε κανα τηλεφωνο Στη δεξαμενη του ψεκαστικου εχω 3/4  για αδεισμα

https://epigasos.com/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=40686&ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Με έφτιαξες ,σε ευχαριστώ 

Μια ερώτηση ακόμα παιδιά ,Έχω δυο δεξαμενεσ Και τις έβαλα την μια πάνω στην άλλην ,Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να τις ενώσω έτσι ώστε να γεμίζω την πάνω και να τραβάω το νερό από την κάτω 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να τις ενώσω έτσι ώστε να γεμίζω την πάνω και να τραβάω το νερό από την κάτω 

Αν κανεις στεγανη συνδεση ναι αλλα  δεν ειμαι σίγουρος οτι θα αντέξει το βάρος Απ οτι είδα ειναι πανω απο 1000 ρα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, hp8 είπε

Αν κανεις στεγανη συνδεση ναι αλλα  δεν ειμαι σίγουρος οτι θα αντέξει το βάρος Απ οτι είδα ειναι πανω απο 1000 ρα

Φαίνεται να είναι η Σταντάρ IBC του 1 κμ. Το μεταλλικό σκελετό τον έχει και θα αντέξει αφού όπως λέει αντέχει πάνω από 2 τόνους

-

Υπαρχει κάποιος λόγος που τις θες πάνω κάτω και όχι πχ δίπλα δίπλα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην πιάνει πολύ χώρο στην αυλή το έβαλα πάνω κάτω ,μπορώ και δίπλα δίπλα αλλά δεν το προτιμώ ,αν τα βάλω δίπλα γίνεται ευκολότερα ;

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Για να μην πιάνει πολύ χώρο στην αυλή το έβαλα πάνω κάτω ,μπορώ και δίπλα δίπλα αλλά δεν το προτιμώ ,αν τα βάλω δίπλα γίνεται ευκολότερα ;

Προφανώς.

Απλά θα ενωσεις τις βάνες στις εξόδους τους και θα έχει μια τρίτη βάνα την οποία θα ανοιγοκλείνεις.

Οι δεξαμενές έχουν μία βάνα μόνο ή έχουν και ταπωμένη έξοδο από την άλλη?

Δημοσ.

Αν την βαλεις πανω κατω πρεπει η κατω δεξαμενη να εχει στεγανο καπακι ,απο όσα ξερω οι πλαστικές δεν εχουν στεγανο καπακι. Οποτε το ξεχνας ή κανεις πατεντες (με τριοδες βανες κλπ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Αν την βαλεις πανω κατω πρεπει η κατω δεξαμενη να εχει στεγανο καπακι ,απο όσα ξερω οι πλαστικές δεν εχουν στεγανο καπακι. Οποτε το ξεχνας ή κανεις πατεντες (με τριοδες βανες κλπ.

Απο την πάνω φευγει μια σωλήνα που πάει στο πάνω μέρος της κάτω δεξαμενης με φλοτέρ.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απο την πάνω φευγει μια σωλήνα που πάει στο πάνω μέρος της κάτω δεξαμενης με φλοτέρ.

Ωραία πατεντα και αυτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...