IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά ,μου έδωσαν τις δυο δεξαμενες που έχω επισυνάψει ,μπορώ να βάλω κανονική βρύση πάνω τους ;
georgiouu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 δυσκολο.δεν εχουν τα ιδια σπειρωματα με τα κοινα υδραυλικα εκτος και αν αξιζει η περιπτωση ωστε να πας σε μηχανουργο και να στο προσαρμοσει
nickol-us Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Αν έχεις εργαλεία όλα γίνονται. Μπορείς για παράδειγμα τα τρυπήσεις το καπάκι και να περάσεις βρύση επάνω του, σφίγγοντας/στεγανώνοντας από πίσω με ρακόρ. Δεν ξέρω να σου πω αναλυτικά τη διαδικασία και τα υλικά αλλά το έχω δει. Συγκεκριμένα βάλαμε βάνες σε πλαστικά μπιτόνια με λάδι
hp8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε Καλησπέρα παιδιά ,μου έδωσαν τις δυο δεξαμενες που έχω επισυνάψει ,μπορώ να βάλω κανονική βρύση πάνω τους ; εννοείται Κάτι σε αντίστοιχες διαστασεις https://tsianakas.gr/product/adaptor_dn80_s60/ 2
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Φίλε hp8 με αυτόν τον αμταπτορα θα μπορώ να βιδωσω κανονική βρύση ;
hp8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, IKARIWTHS είπε Φίλε hp8 με αυτόν τον αμταπτορα θα μπορώ να βιδωσω κανονική βρύση ; κανε κανα τηλεφωνο Στη δεξαμενη του ψεκαστικου εχω 3/4 για αδεισμα https://epigasos.com/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=40686&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από hp8
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Με έφτιαξες ,σε ευχαριστώ Μια ερώτηση ακόμα παιδιά ,Έχω δυο δεξαμενεσ Και τις έβαλα την μια πάνω στην άλλην ,Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να τις ενώσω έτσι ώστε να γεμίζω την πάνω και να τραβάω το νερό από την κάτω
hp8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να τις ενώσω έτσι ώστε να γεμίζω την πάνω και να τραβάω το νερό από την κάτω Αν κανεις στεγανη συνδεση ναι αλλα δεν ειμαι σίγουρος οτι θα αντέξει το βάρος Απ οτι είδα ειναι πανω απο 1000 ρα
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, hp8 είπε Αν κανεις στεγανη συνδεση ναι αλλα δεν ειμαι σίγουρος οτι θα αντέξει το βάρος Απ οτι είδα ειναι πανω απο 1000 ρα Φαίνεται να είναι η Σταντάρ IBC του 1 κμ. Το μεταλλικό σκελετό τον έχει και θα αντέξει αφού όπως λέει αντέχει πάνω από 2 τόνους - Υπαρχει κάποιος λόγος που τις θες πάνω κάτω και όχι πχ δίπλα δίπλα?
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να μην πιάνει πολύ χώρο στην αυλή το έβαλα πάνω κάτω ,μπορώ και δίπλα δίπλα αλλά δεν το προτιμώ ,αν τα βάλω δίπλα γίνεται ευκολότερα ; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από IKARIWTHS
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Για να μην πιάνει πολύ χώρο στην αυλή το έβαλα πάνω κάτω ,μπορώ και δίπλα δίπλα αλλά δεν το προτιμώ ,αν τα βάλω δίπλα γίνεται ευκολότερα ; Προφανώς. Απλά θα ενωσεις τις βάνες στις εξόδους τους και θα έχει μια τρίτη βάνα την οποία θα ανοιγοκλείνεις. Οι δεξαμενές έχουν μία βάνα μόνο ή έχουν και ταπωμένη έξοδο από την άλλη?
vasilllis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Αν την βαλεις πανω κατω πρεπει η κατω δεξαμενη να εχει στεγανο καπακι ,απο όσα ξερω οι πλαστικές δεν εχουν στεγανο καπακι. Οποτε το ξεχνας ή κανεις πατεντες (με τριοδες βανες κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, vasilllis είπε Αν την βαλεις πανω κατω πρεπει η κατω δεξαμενη να εχει στεγανο καπακι ,απο όσα ξερω οι πλαστικές δεν εχουν στεγανο καπακι. Οποτε το ξεχνας ή κανεις πατεντες (με τριοδες βανες κλπ. Απο την πάνω φευγει μια σωλήνα που πάει στο πάνω μέρος της κάτω δεξαμενης με φλοτέρ. 1
vasilllis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο την πάνω φευγει μια σωλήνα που πάει στο πάνω μέρος της κάτω δεξαμενης με φλοτέρ. Ωραία πατεντα και αυτη.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Το πάνω κάτω καλύτερα να το αποφύγεις εκτός αν είσαι σίγουρος ότι η από κάτω δεν θα σκάσει από την πίεση του νερού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα