Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,
έχω το εξής πρόβλημα όπως αναγράφεται στον τίτλο... Μετέφερα με αποκοπή και επικόλληση εικόνες και video από το κινητό στον υπολογιστή για να αδειάσει η μνήμη του κινητού και τα αρχεία εμφανίζονται πλέον ως corrupted στον υπολογιστή ενώ από το κινητό σβήστηκαν...

Στον υπολογίστή όλα τα αρχεία εμφανίζονται ως unplayable και πιάνουν 15.4gb χώρου το καθένα και συνολικά ο φάκελος γύρω στα 4tb , ενώ ο ssd μέσα στον οποίο βρίσκονται έχει χωρητικότητα 256gb.

Τις εικόνες ( τις περισσότερες ) κατάφερα να τις ανακτήσω από το κινητό χρησιμοποιώντας εφαρμογές data recovery από το playstore αλλά τα βίντεο όχι. Το περίεργο είναι πως όταν κάνω ανάκτηση εικόνων από τις συγκεκριμένες εφαρμογές , μου εμφανίζει τα βίντεο ως εικόνες προς ανάκτηση και δείχνει την αρχική εικόνα από τα βίντεο ( αυτην που βλεπεις πριν πατήσεις το play ) αλλά στην ανάκτηση βίντεο δεν τα δείχνει καθόλου.

Εχω δοκιμάσει να επιδιορθώσω τα βίντεο στον υπολογιστή με το vlc και κάποιες εφαρμογές που βρήκα στο google/youtube χωρίς επιτυχία.

Αν καταλαβαίνω καλά από όσα διάβασα , κατά την μεταφορά των αρχείων μάλλον χάθηκε το metadata τους και από εκεί προκύπτει το πρόβλημα... Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει πως μπορώ να τα επιδιορθώσω γιατί είμαι τελείως άσχετος από ανάκτηση αρχείων και η λύση της εταιρείας ανάκτησης δεν είναι εφικτή λόγω του κόστους... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το metadata είναι το λιγότερο.

Κατέβασε το HxD (έχει Portable έκδοση νομίζω) και φόρτωσε ένα βίντεο. Περίμενε λίγο και όταν τελειώσει δες τι έχει στα δεδομένα. Αν είναι όλα μηδενικά τότε δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αν είναι γεμάτο νούμερα τότε ίσως και να μπορέσεις να ανακτήσεις τα βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...