Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1η φορά και μου φαίνεται την έκανα την ...

Μπήκα με VPN Τουρκίας .

Έβαλα τον κωδικό έκπτωση μου έβγαλε την σωστή τιμή , πλήρωσα με paypal 

Μπαίνω στο email καμία απόδειξη πληρωμής , μπαίνω στο paypal ούτε εκεί. 

Μετά πάτησα ξανά πληρωμή (εκεί πρέπει να την έκανα) και στο τέλος μπαίνω στην PAYMENT DETAILS της σελίδα και μου έχει 2 συνδρομές (όπως λέει) , όμως καμία δεν είναι ενεργεί γιατί δεν έχω δικαίωμα να δω τα περιεχόμενα.

Στις συνδρομές μου λέει License Revoked

Τι παίζει ? 

Επεξ/σία από maxdore217
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maxdore217 είπε

1η φορά και μου φαίνεται την έκανα την ...

Μπήκα με VPN Τουρκίας .

Έβαλα τον κωδικό έκπτωση μου έβγαλε την σωστή τιμή , πλήρωσα με paypal 

Μπαίνω στο email καμία απόδειξη πληρωμής , μπαίνω στο paypal ούτε εκεί. 

Μετά πάτησα ξανά πληρωμή (εκεί πρέπει να την έκανα) και στο τέλος μπαίνω στην PAYMENT DETAILS της σελίδα και μου έχει 2 συνδρομές (όπως λέει) , όμως καμία δεν είναι ενεργεί γιατί δεν έχω δικαίωμα να δω τα περιεχόμενα.

Στις συνδρομές μου λέει License Revoked

Τι παίζει ? 

εγω πληρωσα μεσω revolut κι δεν ειχα θεμα.Ισως εχεις θεμα με paypal κι τοποθεσία 

Δημοσ.

Ρε παιδιά άμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί είμαι λίγο άσχετος. Έχω μπει με hola μέσω Τουρκίας και όταν πάω να μπω euroleaguetv.net μου γραφεί ασυνήθιστη δραστηριότητα από την διεύθυνση σας επιβεβαίωση ότι δεν είστε ρομπότ και όταν την κάνω με βάζει αλλά όλα αγγλικά και τιμή ετήσιο πλάνο 120$ που γίνεται η πατάτα?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Baldiar είπε

Ρε παιδιά άμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί είμαι λίγο άσχετος. Έχω μπει με hola μέσω Τουρκίας και όταν πάω να μπω euroleaguetv.net μου γραφεί ασυνήθιστη δραστηριότητα από την διεύθυνση σας επιβεβαίωση ότι δεν είστε ρομπότ και όταν την κάνω με βάζει αλλά όλα αγγλικά και τιμή ετήσιο πλάνο 120$ που γίνεται η πατάτα?

Δεν έχεις vpn Τουρκίας, μπορεί να έχεις επιλέξει Τουρκία αλλά η ip που πήρες είναι από άλλη χώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...