madboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Εκανα και εγω ανανέωση συνδρομής με το ιδιο username-mail με χώρα Τουρκία στα 22.54 ευρώ για ενα χρόνο. Μια χαρά. 2
Vasilios1974 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 11/9/2021 στις 6:34 ΜΜ, deadp είπε 22,30 όλη η σεζόν; Καλησπέρα. Πως γίνεται? Μπορείς να με βοηθήσεις. Εγώ ακύρωσα τη συνδρομή Στις 16/9/2021 στις 8:28 ΜΜ, madboy είπε Εκανα και εγω ανανέωση συνδρομής με το ιδιο username-mail με χώρα Τουρκία στα 22.54 ευρώ για ενα χρόνο. Μια χαρά. Πως το έκανες? Μπορείς να με βοηθήσεις?
Despotas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά έφτιαξα νέο account και το πήρα με 22€ μέσω Revolut κομπλέ. Παρακάτω η διαδικασία όπως δούλεψε σε μένα. Κατεβάζετε Hola VPN και το εγκαθιστάτε https://hola.org/ Το ανοίγετε και φτιάχνετε δωρεάν account. Μετά επιλέγετε να συνδεθεί με Τουρκία και αφού γίνει, μπαίνετε στο: https://tv.euroleague.net/ Κάνετε subscribe για νέο account και βάζετε τα στοιχεία σας με χώρα Ελλάδα. Επιλέγετε το annual pass με 280 λίρες και βάζετε το κουπόνι EARLY20 για το 20% (πέφτει στις 224 λίρες). Μετά επιλέγετε πληρωμή είτε Paypal είτε κάρτα και τέλος. Κάνετε logout μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή και από εδώ και στο εξής μπαίνετε χωρίς VPN. Σύμφωνα με το FAQ παρακάτω η προσφορά για -20% με το κουπόνι ισχύει μέχρι 30/9 (παράγραφος 2.7 Promotions): https://tv.euroleague.net/en/helpcenter Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Despotas 1 4
antnatal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 τι έγινε ρε παιδιά? όλη η Ευρωπαίοι νομίζουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι??? 1
dimoskoutr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/9/2021 στις 11:39 ΠΜ, Despotas είπε Τελικά έφτιαξα νέο account και το πήρα με 22€ μέσω Revolut κομπλέ. Παρακάτω η διαδικασία όπως δούλεψε σε μένα. Κατεβάζετε Hola VPN και το εγκαθιστάτε https://hola.org/ Το ανοίγετε και φτιάχνετε δωρεάν account. Μετά επιλέγετε να συνδεθεί με Τουρκία και αφού γίνει, μπαίνετε στο: https://tv.euroleague.net/ Κάνετε subscribe για νέο account και βάζετε τα στοιχεία σας με χώρα Ελλάδα. Επιλέγετε το annual pass με 280 λίρες και βάζετε το κουπόνι EARLY20 για το 20% (πέφτει στις 224 λίρες). Μετά επιλέγετε πληρωμή είτε Paypal είτε κάρτα και τέλος. Κάνετε logout μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή και από εδώ και στο εξής μπαίνετε χωρίς VPN. Σύμφωνα με το FAQ παρακάτω η προσφορά για -20% με το κουπόνι ισχύει μέχρι 30/9 (παράγραφος 2.7 Promotions): https://tv.euroleague.net/en/helpcenter Εγώ έκανα τα βήματα με nord vpn, πλήρωσα κανονικά με PayPal και... Όταν μπήκα μετά χωρίς vpn μου έκανε revoke την συνδρομή και μου επέστρεψε τα χρήματα...❓❔🤨 Λες να ξύπνησαν;;; Όλα αυτά σε καινούργιο λογαριασμό... UPDATE: έπαιξε με revolut σε μένα κανονικά...άρα καλύτερα όχι paypal... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από dimoskoutr 1
volleyball Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Περίμενα μέχρι σήμερα που λήγει η περσινή συνδρομή να δω, μήπως με αφήνει να βάλω την έκπτωση στον υπάρχων λογαριασμό μου, αλλά και πάλι δεν με αφήνει. Αναγκαστικά έκανα 2ο λογαριασμό για να πάρω την έκπτωση. Πληρωμή με κάρτα, όλα εντάξει με πληρωμή και κωδικό.
akakios11111 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Άκυρο το post, Ενημέρωση με samsung browser (samsung tv) παίζει κανονικά τώρα ο παναθηναϊκός χωρίς να σταματάει! Καλή απόλαυση από τον καναπέ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από akakios11111 προσθήκη 1
stial Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 12:50 ΜΜ, pepis είπε Μπαίνεις με opera browser, από το κινητό πχ. Που έχει δωρεάν vpn και μπαίνεις από χώρα Τουρκία... δεν ισχύει πλέον αυτό, ο opera σε αφήνει να επιλέξεις Europe, Asia, Australia κλπ για το VPN plugin του και όχι συγκεκριμένες χώρες.
e-tic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Εχθές έβλεπα ένα παιχνίδι στην μία οθόνη του υπολογιστή μου και τα υπόλοιπα σε multiview στην δεύτερη οθόνη. Σήμερα πάω να κάνω το ίδιο και μόλις ανοίγω το δεύτερο stream μου πετάει "You are currently watching a video on another device". Μιλάω με την υποστήριξη και μου λένε οτι αυτό που τους περιγράφω δεν υποστηρίζεται. Πώς σκ@τ@ γινόταν εχθές και σήμερα δεν υποστηρίζεται...;;; 1
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, e-tic είπε ....Πώς σκ@τ@ γινόταν εχθές και σήμερα δεν υποστηρίζεται...;;; Τους το ρώτησες αυτό ακριβώς;
e-tic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Τους το ρώτησες αυτό ακριβώς; Ναι, αλλά μάλλον μίλαγα με υπάλληλο-bot γιατί απλά μου επαναλάμβανε οτι αυτό που περιγράφω δεν γίνεται. Edit: Τελικά έχω ένα παιχνίδι να παίζει στην μία οθόνη. Ταυτόχρονα άνοιξα νέο private window απο όπου έκανα νέο login στο λογαριασμό μου και έβαλα να παίζει τα υπόλοιπα παιχνίδια σε multiview. Μέχρι στιγμής όλα καλά, χωρίς κανένα μήνυμα ή διακοπή. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από e-tic 5 1
Rabbit30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/9/2021 στις 9:36 ΜΜ, Despotas είπε VPN δε χρειάζεται όταν βλέπεις, το επιβεβαιώνω ως συνδρομητής για 2 σεζόν. Απλά σημειώστε πως βλέπεις αγώνες μόνο μέσω του browser ή του app και πως δεν γίνεται πολλαπλό login όπως πχ στο Netflix. Προβολή δηλαδή μόνο σε μία συσκευή ανά πάσα στιγμή. επειδη δεν το κατεχω καθολου, θα κανω την διαδικασια με το vpn και μετα μεσω του app της euroleague μπορω να δω τα παιχνιδια χωρις vpn?
sndev Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ναι κ αν εχεις chromecast η έχει η tv σου η κανα android box το βλεπεις κ απο κει αφου το ξεκινησεις απτο κινητο Δε ξερω βέβαια αν ισχύει ακομα το offer 5 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε επειδη δεν το κατεχω καθολου, θα κανω την διαδικασια με το vpn και μετα μεσω του app της euroleague μπορω να δω τα παιχνιδια χωρις vpn?
Rabbit30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, sndev είπε Ναι κ αν εχεις chromecast η έχει η tv σου η κανα android box το βλεπεις κ απο κει αφου το ξεκινησεις απτο κινητο Δε ξερω βέβαια αν ισχύει ακομα το offer ευχαριστω @sndev να σε καλα. το εδωσες το δικο σου τλκ? Υγ: καλα ψησιματα!!😉😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις