Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, sndev said:

ειχα απο περισυ ενεργή συνδρομή ξεχασα να την ακυρωσω  κ ανανεωσε το πρωι  αυτοματα για ετησιο με 32 ευρω 

αν ενδιαφέρετε κανεις δινω το account  με 30 ε γτ cancel k refund φαντάζομαι δε παίζει

image.png.12e222110b9c71b71eac2b68f0ae794d.png

Εγώ θα έλεγα επικοινώνησε μία μαζί τους και πες αν γίνεται να ακυρώσεις και να πάρεις επιστροφή. Αρκετές εταιρείες αν πεις ότι ξέχασες να ακυρώσεις το δέχονται. Ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν έχει αρχίσει η σεζόν άρα δεν έχεις δει και κάποιον αγώνα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Να πουλήσεις το λογαριασμό 30 ενώ στο ίδιο τόπικ υπάρχει τρόπος να το αγοράσεις με λιγότερο (και να είναι όλο-δικό σου) μάλλον δύσκολο.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sndev είπε

ειχα απο περισυ ενεργή συνδρομή ξεχασα να την ακυρωσω  κ ανανεωσε το πρωι  αυτοματα για ετησιο με 32 ευρω 

αν ενδιαφέρετε κανεις δινω το account  με 30 ε γτ cancel k refund φαντάζομαι δε παίζει

image.png.12e222110b9c71b71eac2b68f0ae794d.png

Στειλτους ένα email στο [email protected]   να σου κάνουν ακύρωση και refund.νομίζω ότι θα σου κλείσουν και  τον λογαριασμό .

Επεξ/σία από gatoulis
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tiniakos είπε

Θέλει προσοχή μετά την πληρωμή να πάτε και να πατήσετε cancel για να μην ανανεωθεί αυτόματα.

Στην καρτέλα Subscriptions κάτω από εκεί που γράφει CURRENT SUBSCRIPTIONS: ANNUAL PASS, ARCHIVE PASS

έχει 2 PACKAGES. Να πατήσουμε στο Annual Pass 89.99 Cancel έτσι?

Δημοσ.

Ρε παιδες, δε ξερω πως τα καταφερα. Εβαλα ενα παλιο hotmail και τωρα ουτε τον κωδικο παιρνει για να συνδεθω, ουτε οταν ζηταω να μου στειλει για reset στο μειλ, λαμβανω καποια απαντηση. Ενδεχομενως να φταιει και το μειλ. Σε ποια διευθυνση του site της EuroLeague πρεπει να απευθυνθω?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, xgol είπε

Ρε παιδες, δε ξερω πως τα καταφερα. Εβαλα ενα παλιο hotmail και τωρα ουτε τον κωδικο παιρνει για να συνδεθω, ουτε οταν ζηταω να μου στειλει για reset στο μειλ, λαμβανω καποια απαντηση. Ενδεχομενως να φταιει και το μειλ. Σε ποια διευθυνση του site της EuroLeague πρεπει να απευθυνθω?

το παλιό email το έβαλες , πριν το χρησιμοποιήσεις συνδέθηκες στο email για να δεις αν δουλέυει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makis269 είπε

το παλιό email το έβαλες , πριν το χρησιμοποιήσεις συνδέθηκες στο email για να δεις αν δουλέυει ?

Όλα καλά, μου το αλλαξαν απο το support. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/9/2021 στις 1:39 ΜΜ, generalb31 είπε

Οχι γιατι βγαινει 2 ευρω πιο πολυ( σε εμενα τουλαχιστον στην πειραιως),γενικα ομως συμφερει απο οπουδηποτε εκτος ελλαδος (τουρκια,ρωσια,βουλγαρια)

Όλα οκ πήγαν! Έκανα την αγορά από Βουλγαρία με PayPal στα 25,60€. Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να μην χρειαστεί vpn στην θέαση

Δημοσ.

VPN δε χρειάζεται όταν βλέπεις, το επιβεβαιώνω ως συνδρομητής για 2 σεζόν.

Απλά σημειώστε πως βλέπεις αγώνες μόνο μέσω του browser ή του app και πως δεν γίνεται πολλαπλό login όπως πχ στο Netflix. Προβολή δηλαδή μόνο σε μία συσκευή ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilis_Marousi είπε

Καλησπέρα με Paypal παίζει;

ή πρέπει πιστωτική;;

ευχαριστώ

Ναι υπάρχει ως τρόπος πληρωμής χρήση Paypal.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία και τώρα απλά πάω Subscriptions --> CANCEL? 

μου γράφει στο τέλος Customer Cansellation απλά ισχύει για ένα χρόνο. αυτό το cancel σημαίνει για τον 22-23 ακύρωσα.

τώρα μπορώ να κάνω LOGIN αφού βγάλω το VPN και να βλέπω μια χαρά, από browser και app.

Επεξ/σία από Vasilis_Marousi
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilis_Marousi είπε

Καλησπέρα με Paypal παίζει;

ή πρέπει πιστωτική;;

ευχαριστώ

Επιβεβαιώνω κι εγώ. Έτσι πλήρωσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...